5 elintarvikkeet lisätä testosteronin

Tiedämme, että ruokavalio on erittäin tärkeää pysyä terveenä ja hallitsemaan painoa osittain, mutta mitä syömme myös vaikuttaa hormonien tuotettu kehomme. Yksi näistä hormonien voi vaikuttaa ruoasta, sekä myönteisesti että kielteisesti. Selvitä tässä artikkelissa 5 elintarvikkeita, jotka voivat antaa enemmän vauhtia ja lisätä testosteronin, ja kiinni.

testosteroni

Testosteroni on hormoni, joka auttaa ylläpitämään luun tiheys, rasvan jakautuminen, lihaksen, kasvojen ja kehon karvat, punasolujen tuotantoa, sukupuoli ajaa ja siittiöiden tuotantoa. Näistä syistä monet ihmiset yrittävät löytää keinoja lisätä testosteronitasoja, mikä voidaan tehdä liikunnan ja luonnolliseen ravintoon.

Se, että testosteroni pidetään mieshormoni, ei tarkoita että se ei ole tärkeää myös naiset. Sekä miehet että naiset tuottavat testosteronia, vaikka paljon eri määriä. Naiset tuottavat pienemmän määrän testosteronia verrattuna miehiin, mutta sitä käytetään monia samoja syitä, kuten ylläpitää luuston ja lihasten massa, rasvaa tappio, ja libido. Vaikka naiset ovat yleensä huolissaan estrogeenin, testosteronin tuotantoa ei pitäisi unohtaa.

Älä lopeta lukeminen: 9 elintarvikkeita, jotka voivat auttaa nukkumaan

testosteronitaso

5 elintarvikkeet lisätä testosteronin

Tässä muutamia elintarvikkeita voi syödä lisätä testosteronitasoja luonnollisesti:

Ostras

Olemme varmaan kaikki kuulleet, että osterit ovat seksuaalista ja ehkä jonkin verran perää. Kun on ruokaa, osterit enemmän sinkkiä, mineraali on osoitettu lisäävän testosteronitasoja, mikä puolestaan ​​lisää seksuaalista halua.

munat

Munankeltuainen, erityisesti, ovat luonnollinen tapa, jotta voit lisätä tämän hormonin. Munankeltuainen sisältävät D-vitamiinia, joka liittyy korkeampi testosteronin tuotantoa.

Granada

Granada nousu testosteronin pari

Kautta historian, Granada on liittynyt hedelmällisyyttä. Tutkimukset osoittavat, että Granada on yhteys suvullisesti.
Granada mehu kasvaa syljen testosteronipitoisuus keskimäärin 24%, kun taas vähentää myös verenpaine ja ahdistusta, ja ne voivat vaikuttaa positiivisesti mielialaan.

pinaatti

Muistaa vanha Popeye sarjakuva, ja hänen lausumansa "Olen vahva loppuun, koska pidän kaikkia minun pinaatti"? Se osoittautuu todeksi.
On osoitettu, että pinaatti vain edistää vahva lihaksia, vaan myös luonnollisesti lisää testosteronitasoja, koska sen korkea magnesiumia. Tämä pätee erityisesti niille, jotka kuluttavat magnesiumia ja liikunta.

Muista lukea 5 syytä syödä mustikoita päivittäin

sienet

sienten testosteroni

Tutkimus on julkaistu, että näyttöön perustuva täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede, osoitti, että sienet, erityisesti Ganoderma lucidum - tai reishi sieni - lisää tasoja tämän hormonin kahdesti, ja samalla auttaa jälkeen liikuntaa.

Olitpa mies tai nainen, testosteroni on tärkeä hormoni elimistö tuottaa, mutta se voi myös alkaa laskea iän myötä.

Älä missaa hämmästyttävä vaikutuksia tämän hormonin pelaa oman terveyden ja seksuaalinen halu ja nauttia näitä elintarvikkeita, jotka ajavat pelkästään lisäämällä ne teidän ruokavalio, jossa voit.

Life kirjoittaminen Lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

map