Valkosipuli ja sitruuna lääke sydämen tukoksia

Useimmissa tapauksissa käytämme valkosipuli ja sitruuna maku meidän salaatteja ja muita elintarvikkeita, mutta vain harvat ovat tietoisia siitä, että tämä seos voi ihmeitä terveydelle. Lue oppia voima, että tämä sekoitus valkosipulia ja sitruunan olla sairauksia sydän tukoksia.

valkosipuli-ja-sitruuna-for-lukot-of-sydän

Valkosipuli ja sitruuna lääke sydämen tukoksia

Näitä ainesosia, kun yhdistetään, voidaan alentaa kolesterolia veren, kasvava verenkiertoa ja salliminen valtimoissa.

Kohonnut kolesterolipitoisuus on itse asiassa seurausta LDL-kolesterolin kertynyt valtasuonista, joka voi aiheuttaa sydänkohtauksen tai muita sydänsairaus.

Nämä taudit voidaan hoitaa eri tarjottavien tuotteiden apteekeissa, mutta tarjoavat erittäin tehokas tapa taistella niitä eikä mitään haittavaikutuksia täysin luonnollinen tapa.

Älä lopeta lukeminen: suuri hyöty ottaen valkosipulin mehua

Säännöllinen kulutus valkosipulia ja sitruunan voi lisätä sydämen terveyttä, ja parantaa verenkiertoa siksi ehkäisemään sydän tukoksia. Tämä on paras yhdistelmä unclog verisuonia sydämen, ja voi valmistaa ja käyttää sitä kahdella tavalla:

Resepti nro 1 valkosipuli ja sitruunan sydämen tukoksia

ainesosat:

  • 30 valkosipulinkynttä
  • 6 sitruunat

ohjeet:

Kuori valkosipuli ja sitruunat ja leikkaa ne paloiksi. Lisää ne tehosekoittimessa, kaatoi vähän vettä ja sekoittamalla. Kaada seos kattilassa, lisätään 2 litraa vettä, ja keittämällä sekoittaen ajoittain. Sinun täytyy keitä 5 minuuttia keittämisen jälkeen. Kaada lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa.

annostus:

Sinun täytyy ottaa 50ml tämän korjaamiseksi päivässä 3 viikon ajan, sitten pitää taukoa viikon ja toistetaan 3 viikon ajan. Tämä hoito voidaan tehdä kaksi kertaa vuodessa.

Älä lopeta lukeminen: Essential ruokaa elää pidempään

Resepti # 2 valkosipulia ja sitruunan sydän tukosten

ainesosat:

  • 1 kuppi tuoretta sitruunamehua
  • 1 kuppi valkosipuli mehu
  • 1 kuppi inkivääri mehu
  • 1 kupillinen omenaviinietikkaa

ohjeet:

Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja anna seoksen kiehua puoli tuntia. Sitten annetaan jäähtyä ja lisätään 3 kuppia mehiläisille orgaanista. Sekoita hyvin ja kaada seos lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa.

annostus:

Sinun pitäisi ottaa lusikallinen tämän korjaamiseksi ennen aamiaista päivittäin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1