Ruokaa vahvempia luita

Vihreät lehtivihannekset pinaatin lehtimangoldilla

Koska alkuvuosina elämän ja kunnes me ikään, runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia, ravinteet ovat välttämättömiä terveen kehityksen luut.

Sekä kalsiumia ja D-vitamiinia löytyy elintarvikkeita, jotka voimme kuluttaa usein osana tasapainoista ruokavaliota, joka kehomme hyötyvät, olemme kiitollisia vuosien varrella, välttäen murtumia ja tietysti kipua.

Tässä on lista joidenkin ruokaa terveellistä ja vahvat luut. Huomaat, että yksinkertaisia ​​muutoksia, voit ehkäistä vammoja ja luun heikkeneminen, mukaan sanan asiantuntijoita.

1001458_10151505258052293_136066624_n

pinaatti

Pinaatti on hyvä valinta, sekä edistää tervettä kehitystä luita on runsaasti kuitua, rautaa ja A-vitamiinia Pinaatti sisältää noin 250 mg kalsiumia per kuppi (keitetty). Pinaatti on korkea oksalaatin, joka sitoo kalsiumia otetaan huomioon, että ei ole käytettävissä kehossamme. Kilpi 2 kuppia raaka pinaatti tarjoaa 290 mikrogrammaa K-vitamiinia, ravintoainetta, joka auttaa veren hyytymistä. Voit myös olla rooli rakentaa vahvat luut. Henkilöt, joilla on osteoporoosi on yleensä alhainen K-vitamiinia, kun taas korkeimman K-vitamiinin löytyy yksilöiden lisääntynyt luun tiheys. Institute of Medicine suosittelee, että miehet syövät 120 mikrogrammaa K-vitamiinia päivässä ja naisten nielemään 90 mikrogrammaa, joten jos sinulla on verenvuotohäiriö tai jos olet vaarassa osteoporoosi, lisää oman dienta päivittäin ruokalaji pinaatti ja voisit välttää vakavia ongelmia.

Älä lopeta lukeminen: Self-hieronta poistaa stressiä, väsymystä ja lisätä energian

Chard

Tämä herkullinen vihannes on ihanteellinen syöminen piirakoita tai cannelloni; mangoldi samalla tavalla kuin pinaatti on runsaasti kalsiumia ja antaa erityistä väriä aterioita.

oranssi

appelsiinimehu

Appelsiinimehu linnoitettu juoma, runsaasti energiaa ja sopii tahansa aikaan päivästä, se auttaa estämään vilustuminen on myös runsaasti C-vitamiinia; Se auttaa myös käyttämään rasvan vähentäminen kolesterolia ja solujen kehitystä, kumit, verisuonet, luita ja hampaita.

Täysjyvätuotteita ja viljat

Mantelit, Brasilia pähkinät, auringonkukan siemenet, Tahinin (seesami liitä) ja palkokasvit, vahvistaa luita sen korkea kalsiumpitoisuus, kertoo Kansalliskirjaston of Medicine. Hoito luiden ruokavalion avulla, sinun pitäisi alkaa lapsuudesta.

Syödä runsaasti kasviksia vihreiden lehtien ja runsaasti kalsiumoksalaattikonsentraatiota

Maitotuotteet eivät ole ihanteellisia luuston terveysruoka Koska on pastöroitu, ne vaikuttavat luut ja nivelet. Kasvikset tumman vihreät lehdet suojella ja vahvistaa luita nostamalla pH verta ja antaa K-vitamiinia ja C-vitamiinia Ne ovat hyviä lähteitä vihannes karoteeneja, joka sisältää vaatimukset A-vitamiinin elimistössä turvallisesti ja luonnollisesti. Vihreät lehtivihannekset ovat myös runsaasti folaattia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä terveydelle yleensä. On vaikea kuvitella edullisempaa ruokaa luuston Kale tai collards.

Älä lopeta käsittelyssä: 5 Merkkejä vaurioituneen munuaisen ja huonosti sinun pitäisi sivuuttaa

parantaa elämäntapa

Aikuinen nainen tekee jooga

liikuntaa

On suositeltavaa harjoitella säännöllisesti, erityisesti harjoituksia vastus (jonka kontaktissa kiinteän pinnan, kuten lattian) kuten kävely tai lempeä urheilua.

auringolle altistuminen

Aurinkoa 10-15 minuuttia päivässä aseiden, kasvojen ja kaulan (välttäen tunnin suurempi intensiteetti) on tarpeeksi on hyvä D-vitamiinin veressä auttaa varmistamaan hyvä luusto kalkkeutumista.

terveelliset elintavat

Vähentää tai poistaa kulutusta nuuskan ja alkoholin auttaa meitä paremmin ja on hyvä luuston terveydelle.

Kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 59