6 Syitä miksi japanilainen nainen näyttää ohut, nuoret

Japani on kaunis maa. Vihreät vuoret, sininen meri, elävää kulttuuria ja herkullista ruokaa, se kaikki lisää sen kauneutta. Jos matkusti Japaniin tai Japanin ihmiset ovat tiedossa, yksi asia olisi voinut mennä läpi mielesi: "Miksi japanilainen nainen näyttää niin ohut nuori?"Se on ruoanlaitto ja elämäntapa Japani, jotka pitävät hyvin. Esimerkiksi japanilainen ruoka perustuu periaatteeseen terveyttä ja pitkäikäisyyttä. Itse asiassa, Japanissa asuu suhteellisesti eniten maailmassa elävien ihmisten yli 100 vuotta.

Japanilainen nainen näyttää ohut, nuoret

6 Syitä miksi japanilainen nainen näyttää ohut, nuoret

Japanissa, ruokaa ei syödä vain omaksi iloksesi. Japanin usko terveyshyödyt ruokansa. Tässä top 10 syytä miksi Japanilainen nainen on edelleen ohut ja nuoria, sillä jos aika ei läpäise niitä.

1. juoda vihreää teetä

Matcha (jauheena vihreä tee) on teenlehtiä on tehty erittäin korkealaatuisia, jotka kuivataan ja jauhetaan muuttua hieno pöly. Tämä saatu hieno jauhe on sekoitettu kuumaa vettä. Tämä esitys on vihreää teetä käytetään teeseremonia, osa japanilaisen kulttuurin ja siihen liittyy valmistelusta ja esittelystä matcha, tilaisuudessa.

Vihreä tee on yksi terveimpiä teetä maailmassa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka ovat vapaita radikaaleja taistelijoita mikä tekee agentin viivyttää ikääntyminen auttamalla jopa laihtuminen.

Juominen vihreää teetä vähentää syöpäriskiä ja sydänsairauksia tutkimusten mukaan.

Älä lopeta lukeminen: hyödyt vihreää teetä ja sen hyödyt

2. Kuluttaa valmistetuissa elintarvikkeissa

ohut ja nuorten kombucha

Japanin usein syödä valmistetuissa elintarvikkeissa kuten kefiiri, kombucha, hapankaali, miso, tempeh ja ruokaa kimchi.

Valmistetuissa elintarvikkeissa ovat ne, jotka ovat käyneet läpi prosessin lakto käymisen. Tässä prosessissa, luonnollinen ravinnokseen sokerin ja tärkkelyksen elintarvikkeiden ja luoda maitohappoa. Käyminen säilyttää luonnollinen ruoan ravintoaineet ja tehdä hyödyllisiä entsyymejä, vitamiineja B, omega-3 ja erilaisia ​​kantoja probiootteja.

Koska käyminen edistämään ystävällismielisiä suoliston bakteerien ja ruoan hajoaa helposti sulava muoto, se auttaa ruoansulatusta, mikä puolestaan ​​auttaa laihtuminen, too. Lisäksi se auttaa poistamaan myrkkyjä ja raskasmetalleja solukudosviljelmiä.

2014 Tutkimus on julkaistu Journal of Physiological antropologian, raportoi, että on olemassa yhteys käymistuotteista ja kasvua hyödyllisiä suoliston mikrobeja.

Tutkimuksessa huomioitiin myös tarve käynyttä maitotuotteita ja yrtit voi olla myönteinen vaikutus suoliston mikrobiston, koska se voi vaikuttaa suolistoon aivojen viestintää pitkällä aikavälillä.

Älä lopeta lukeminen: Mikä se on ja miten valmistautua Kombucha

3. Suosio äyriäiset

katkarapuja pysyä ohut ja nuoria

Japanin haluavat syödä mereneläviä sijaan punaista lihaa, jälkimmäinen liittyy monia terveysongelmia, kuten liikalihavuus, korkea kolesteroli ja tulehdussairauksien alueilla.

Riisi tai nuudelit mukana erilaisia ​​mereneläviä ovat yleisiä elintarvikkeita Japanissa. Japani ympäröi meri, äyriäiset, kuten tonnikalaa, lohta, makrilli ja katkarapuja ovat suosittuja japanilaisen keittiön.

Kala on terveellistä, koska sen laadukasta proteiinia, erilaisia ​​tärkeitä ravintoaineita ja omega-3-rasvahappoja, jotka ovat hyvin aivojen, sydämen ja elimiä.

Omega-3-rasvahappoja, erityisesti, ovat hyödyllisiä vähentämään kehon rasvaa, erityisesti vatsan rasvaa. Lisäksi, äyriäiset myös vähentää tulehdusta kehon ja edut hermostoon.

Omega-3-rasvahapot edistävät myös sujuvaa. Nämä terveellisiä rasvoja auttaa ehkäisemään monia ihosairauksia, kuten atooppista ihottumaa, psoriaasin, aknen, melanooman ihosyöpä tyyppi ja ei-melanooma.

Japanin uskovat myös, että terveempiä kala syöt, sitä parempi sinulle. Tämän vuoksi ne palvelevat monia erilaisia ​​kaloja, kuten raaka, haudutettua, grillattu, paistettu, paistettu tai höyrytettyjä tavoilla.

4. He syövät pienempiä annoksia

Palvella pieniä osia on osa kulttuurin Japani. Pienemmät annoskokoja tehdä syöt vähemmän, auttaa sinua laihtua. Osat ovat myös suurempia pienempiä levyillä, edistää syödä vähemmän. Tämä puolestaan ​​estää tahattomat liiallinen saanti ja korkea saanti kaloria.

Kun se tulee painonhallintaan, pienempiä annoksia on luultavasti tärkeämpää kuin millaista ruokaa syöt.

Jotkut perusasiat Japanin kotiruokaa esitys sisältää:

  • Täytä kokonaan levyn.
  • Ei palvele suuri osa mitään ruokaa.
  • Tuore on parempi.
  • Ruoka tulisi sisustaa ja jokainen ruokien tulisi järjestää kunnolla näyttää luonnon kauneutta.

5. Kävely on rituaali, että japanilainen nainen, joka näyttää hoikka ja nuoret

Hän kävelee pysyä ohut ja nuoria

Japanissa, sekä miehet että naiset kävelevät paljon. Kävely on hyvä liikuntamuoto hoikkana ja asenna.

Kävely ei ole vain auttaa laihtuminen, mutta myös parantaa sydämen terveyteen, lisää energiaa ja mielialaa, ja auttaa lievittämään stressiä.

Japanin väestö on erittäin keskittynyt kaupunkeihin, ja monet ihmiset matkustavat junalla ja metrolla. Tämä tarkoittaa, että ne täytyy kävellä tai polkupyörällä asemalle ja takaisin.

Jopa lapset kävelevät hyvä osa mennä kouluun sen sijaan, että jäljellä vanhempiensa.

Paitsi kävely, polkupyörän käyttö on myös suosittu. Monet ihmiset ajaa polkupyörää kaikkialla, mikä on toinen hyvä muodossa käyttää.

Muista lukea: Miksi kävely harjoitus on parempi kuin käynnissä

6. Mene syöminen tiellä on iso no Japanissa

Ateria kertaa Japanissa ovat pyhiä tarmoa kehon aikoja siksi ei aterioita tehdään kävellessään. Katsotaan epäkohtelias, mutta hyväksyttävää, syöt kun taas liikkeellä Japanissa. Harvoin nähdä joku syöminen kadulla tai ajon joukkoliikenteen.

Japanissa, se ei mitenkään syödessä. Ei TV, ei työtä. Puhtaus ja esillepano, myös olennainen osa japanilainen ruoka.

He myös syövät hitaammin, jolloin vatsasi aikaa käsitellä ruokaa ja antaa signaalin aivoihin, että se on täynnä. Tikkuja todella osansa vaikeuttaa määrän ja nopeus, jolla ihmiset syövät ruokaa.

Syöminen hitaammin tarkoittaa, että vatsa on aika sanoa 'riittää', verrattuna nopeaa leviämistä länsimaiden väestöstä, kun se on jo liian myöhäistä, kun vatsa kertoo aivot että se on täynnä, mikä johtaa ylensyöntiä.

Joten jos kopioit tämän tyylin syöminen ja elävä, se ei tunnu niin monimutkaista, voisit alkaa näyttää yhtä ohut kuin nuori japanilainen nainen; Kyse kuria ja pidättyvyyttä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 40

map