Ernestine Shepherd kehonrakentaja 80 vuoden sanoo “Ikä on vain numero”

Jos olet aina halunnut tosielämän testi että ikä on vain numero, olet löytänyt sen. hän on Ernestine Shepherd. Hänen tasainen vatsaan, äänisen aseiden ja erinomainen terveys, Et koskaan kuvitella, että tämä nainen kehonrakentaja on alkaa hänen 80s vuotta.

Ernestine Shepherd ikä ei ole tärkeä

Yhtä vaikuttava kuin hänen fysiikka on yksi hämmästyttävä osista Shepherd historia hän ei edes alkanut työstää ruumistaan ​​kunnes hän oli 56.

Ernestine Shepherd käyttäessään osoittaa, että ikä ei ole tärkeä

Hän ja hänen sisarensa, Mildred Blackwell, päätti kuntoon, kun he yrittivät saada uimapuvut ja olleet tyytyväisiä näkemäänsä peiliin. Sisaret laittaa heidän tavoitteensa tulla kaksi vanhempien naisten kehonrakentajat. Kuitenkin, kun Mildred kuoli, Shepherd tuhosi päättyi korkea verenpaine, paniikkikohtaukset, masennus ja happo refluksi. Sitten hän sanoi hänen sisarensa ilmestyi unessa, kehottaen edetä unelma kehonrakennusaluetta he olivat suunniteltu yhdessä.

Shepherd julistettiin nainen kehonrakentaja vanhinta maailmassa mukaan Guinnessin ennätysten kirjaan vuonna 2010 (Edith Wilma Conner omistaa nyt otsikko.)

Sittemmin Shepherd kertoo hänen terveytensä on parantunut dramaattisesti. "Teen samaa päivästä toiseen." "Ei lääkkeitä korkeaan verenpaineeseen. Ei lääke paniikkikohtauksia. Ei lääkitystä happamat refluksoidaan. Lenkkeily ja kävely, auttoi masennusta ja ahdistusta mennä pois. "

Älä lopeta lukeminen: Claudia Mitchell, Bionic Woman

Ikä ei ole tärkeä kilpailevia Ernestine Shepherd

Osa päivittäistä rutiinia tämän suuren naisen sisältyy puuhaavat klo 2.30 ja tehdä motivoivaa lukemat. Lisäksi käynnissä ja liikunta, syödä 10 valkuaiset (munakokkelia), sekä kourallinen pähkinöitä ja juoda 16 unssia vettä. Hän myös opettaa luokat omalla kuntosalilla Maryland, Energy Fitness.

"Aloitin luokan 10 ihmistä ja luokka on kasvanut -. Jotkut aamut kaikki eivät sopii huoneen ", sanoo Shepherd.

Opiskelijoille, kannustaa liikunta missään muodossa. "Kaikki eivät halua olla kehonrakentaja. Kaikki eivät halua olla juoksija ", hän selittää. "Mutta on mitä rakastat tehdä, se mitä kerron vanhat hyvät 'Älä unohda: Ikä on vain numero ja voi saavuttaa kuntoa.'"

Life kirjoittaminen Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 87

map