Luontaistuotteet ruoansulatuskanavan ongelmia

Ruoan nauttiminen tuottaa erilaisia ​​reaktioita elimistössä. On kuitenkin olemassa joitakin tuottavia reaktioita erityisolosuhteet ruoansulatuskanavan. yleisesti, kuten ruoansulatuskanavan ongelmia on ruokaa haitallisten bakteerien tai yksinkertaisesti riittämätön ruoansulatusta.

ruoansulatuskanavan ongelmia

Konkreettisesti ruoansulatus on prosessi, jossa ruoka ja juoma on jaettu pieniä hiukkasia, niin keho imee ja käyttää energiaa ja keskeisiä tukipylväitä soluja. Tutkimus lisäsi, että suuri joukko ihmisiä kärsii jonkinlaisesta ruoansulatus ongelma jossain vaiheessa elämäänsä. Vatsakipu, närästys ja turvotus (vatsan turvotus aiheuttama kaasu) ovat yleisimpiä oireita tämän ongelman.

Merkkejä ruoansulatuskanavan ongelmia

On joitakin merkkejä, jotka voivat auttaa tunnistaa, jos me kärsivät jonkinlaisesta ruoansulatuskanavan ongelmia. Nämä voivat olla joitakin niistä, vaikka voi olla muitakin tekijöitä.

ummetus

Ummetus ongelmat liittyvät huono tai alhainen kuidun saanti ja nesteiden, mikä johtaa ruoansulatuskanavan ongelma. Ei tarkoita sinun täytyy välttää tiettyjä ruokia, päinvastoin, on suositeltavaa lisätä aterioita merkittävä määrä kuitua. Jos ruokavalio sisältää runsaasti proteiinia ja hiilihydraatteja ottaa, mutta hyvin vähän kuitua, seurauksena voi olla sama, ummetus.

ripuli

Ripuli voi johtua väärin eineksiä, ei syö puhtain käsin, muiden tekijöiden ohella, mutta Se voi myös johtua ruoansulatuskanavan ongelmia. Yleensä se näkyy yhteinen suoliston vuoto löysät, vetistä ulosteet. Jos se esitetään heti ja hieman harmitti, niin sitä voidaan pitää akuutti ripuli. Jos se kestää yli kolmen viikon ajan sen jälkeen katsotaan krooninen ja se voi aiheuttaa aliravitsemusta ja kuivumista.

Älä lopeta lukeminen: Remedy tehokkaasti vähentää rasvan ja nesteen kertymistä vatsaan

närästys

ruoansulatuskanavan ongelmia aiheuttavat myös närästys. Oire se poseeraa kuin polttava alle tai taakse rintalastan. Sen lisäksi, että ärsyttävää se voi säteillä kaulaan tai kurkkuun. Monimutkaisemmissa tapauksissa voi tulla pysyvä ja antaa tietä mitä kutsutaan gastroesofageaalisen refluksin.

luontaistuotteet torjumaan huono ruoansulatus

ruoansulatuskanavan teetä

sitten tietää joitakin syitä ruoansulatusvaikeuksia täytyy antaa tilaa hoitoa, joka sopii erityisen ongelman. Sitten he esittivät useita luontaistuotteet torjumiseksi huonovointisuus aiheuttama yleisimmistä ruoansulatuskanavan ongelmia, aikaisin sen vaikutus on taattu, mutta jos ruoansulatuskanavan ongelma on edennyt, on suositeltavaa mennä lääkäriin välittömästi.

yrttitee

Kun se on syönyt liikaa mahassa esittelee tunne raskasta ja epämukavaksi. Korjata sen on suositeltavaa juoda yrttiteetä aterian jälkeen. Juoda saanti voidaan ohjata pitkälti. On olemassa useita erilaisia ​​yrttiteetä, yksi tehokkaimmista voidaan nimetä:

olet musta

Musta tee on yksi eniten käytetty sen maku ja ominaisuudet. Tuore Teepensas lehdet aiheuttavat vapautuminen teína infuusion aikana. Lisäksi musta tee sisältää tanniinit, vitamiineja, mineraaleja ja eteerisiä öljyjä.

Mainittujen ominaisuuksien tuloksena suuri osa antioksidantteja. Toimii kylläisyyden (vähentää näläntunteen), niiden kalorit ovat minimaaliset ja tämä joukko ominaisuuksia rentouttaa vatsaan.

kamomillateetä

Tämän tyyppinen teetä saadaan valmistelusta kamomilla kukkia ja lehtiä. Sen ominaisuudet aiheuttavat rauhoittava vaikutus vatsaan. Infuusiona se myös auttaa vähentämään tulehdusta, ihanteellinen, kun on vatsan turvotus.

Ei lopettaa lukeminen: natriumbikarbonaattia lääkkeellisesti

minttu teetä

Tämän tyyppinen teetä toimii antioksidanttina, eli torjumaan ruoansulatuskanavan vaivoja, vältetään syöpäriskiä ja sydän. Se on lämmin ja rento ilmapiiri. Riittää kun nopeuden aamulla ja yksi illalla tuntea niiden vaikutuksen.

Oranssi ruoansulatusta

pomeranssi

Kun on ruoansulatuskanavan ongelmia, Oranssi tulee yksi niistä hedelmistä, jotka voivat tarjota välitöntä helpotusta. Lisäksi se on erilaisia ​​luonnon hapoista, erityisesti sitruunahappo ja askorbiinihappo. Ihannetapauksessa syödä appelsiini ja syödä juuri puristettua mehua ennen syömistä raskas elintarvikkeita. Tämä koti korjaamiseksi suositellaan, kun kuluttaa liikaa rasvaa.

natriumbikarbonaatti

Jos närästys näyttää, paras tapa lievittää se käyttää ruokasoodaa, on pohjimmiltaan luonnollinen antasidi. Tulisi nauttia lisäämällä puoli tl tämän tuotteen lasi puoli vettä. On otettava aamiaisen jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa.

Näissä suosituksissa, luonnollinen hoitomuotoja ruoansulatuskanavan ongelmia -in iniciales- vaiheet esitetään paras vaihtoehto lievittää epämiellyttäviä oireita ruoansulatushäiriöt. Jos vatsa kipu jatkuu ja se on kovaa on tärkeää nähdä asiantuntija. Ei lisää harjoitusta hyviä tapoja, syödä joka päivä samaan aikaan ja on runsaskuituinen ruokavalio.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1