11 varoitusmerkit että munuaiset ovat vaarassa

Munuaiset alapuolella kylkiluut, ja sen tehtävänä on puhdistaa verta päivittäin. Lisäksi ne poistaa myrkkyjä, poistamalla ylimääräiset nesteet ja jätteet kehosta, joten ne ovat erittäin tärkeitä yleistä terveyttä. Munuaiset ohjaavat myös elektrolyyttejä elimistössä ja näin ollen säädellä verenpainetta, ylläpitää luun lujuus ja veren solut monistuvat. Siksi, jos sen toiminta on heikentynyt, koska joidenkin syystä, koko ruumis kärsii. Kaiken tämän takia on tarpeen tietää nämä 11 varoitusmerkit että munuaiset He ovat vaarassa.

varoitusmerkit munuaisten toimintahäiriö

Kuten sanoimme edellä, Munuaiset ovat erittäin tärkeitä terveydelle, mukaan lukien luuston terveyden, Kuitenkin jopa joka voi tehdä oireita toimintahäiriö, lakata olemasta hienovarainen, suurimman osan ajasta. Kuitenkin varhainen havaitseminen on tärkeää estää pysyviä munuaisvaurioita, joten on tärkeää tunnistaa merkkejä siitä, että jokin on vialla näissä laitoksissa työskentelevien myrkkyjä kehossa.

Munuaisten toiminta heikkenee iän myötä

On erityisen tärkeää kiinnittää huomiota munuaisiin vanhetessa koska toiminto näyttää heikkenevän viime vuosina aikuisena. Itse erityisesti suhteessa luuston terveydelle, munuaisten toiminta muuttuu vieläkin tärkeämpää kuin me edetä vuosina, koska ne ovat tärkeimmät toimijat happo / emäksinen tasapainoa elimistössä.

Tasapainon ohella pH munuaiset suodattaa myrkkyjä, jotka vahingoittavat luut ja "päättää" mitä vitamiineja ja kivennäisaineita on erittää tai takaisin liikkeeseen. Valitettavasti osteoporoosi lääkitys on myös liitetty munuaisvaurioita, lisätään toinen pakottavaa syytä välttää niitä.

Merkkejä siitä, että munuaiset ovat sairaita

Kuten näette, munuaiset ovat keskellä luuston terveyden paitsi mutta yleensä. Siksi on tärkeää seurata niiden toimintaa.

väsymys

Kun munuaisten toiminta on hyvä, luonnollisesti ne tuottavat hormonia kutsutaan EPO (erytropoietiini), joka luo enemmän verisoluja ja kuljettaa happea koko kehoon. Toisaalta, jos määrä punasoluja vähenee, henkilö kärsii anemiasta, väsymys näkynyt kehossa, aivot ja lihakset.

Älä lopeta lukeminen: Yhteyden gluteenia fibromyalgia ja luonnollisia ratkaisuja

jalkakipu

Jos munuaiset aiheuttavat epämukavuutta tai kipua jaloissa, yleensä se löytyy ja reisien takaosassa. Voit jopa siirtyä alaselän, ja voi vaihdella tunne huomattavaa kipua lihasjännitystä.

selkäkipu munuaisten toimintahäiriö

selkäkipu

Munuaiskivet aiheuttaa voimakasta kipua, yleensä selkään. Kipu voi myös merkitä munuaistulehdus, joka voi myös olla mukana virtsarakon tulehdus. Joissakin tapauksissa, munuaisissa ja maksassa voi olla rakkuloita, jotka voivat olla hyvin kivulias.

Jos kärsit kipua yläselän jossa munuaiset sijaitsevat, se voi hiipiä ympäri lähettämällä merkki siitä, että jotain on vialla munuaisiin, ja ne voivat olla munuaiskiviä.

turvotus

Kun munuaisten toiminta on huono, nesteet jäävät kehoon, mikä johtaa turvotusta nivelten ympärillä, raajojen ja kasvojen.

hengitysvaikeudet

Se on yhteinen ongelma, mutta se voi liittyä munuaisvaurioita. Jos kehossa ei ole tarpeeksi happea, se johtuu pieni määrä punasoluja, jotka tuottavat happea kaikkialla. Niiden määrä verisoluja on liitetty haitallisia myrkkyjä kertynyt keuhkoihin.

anemia

Munuaiset tuottavat EPO - stimuloi punasolujen. Ilman riittävää EPO voi tuota tarpeeksi punasoluja, jotka voivat aiheuttaa anemiaa. Anemia voi ilmetä lukemattomia oireita, kuten tunne hengästynyt, palella vaikka ympäristö on lämmin, ja huimaus. Syy kaikki oireet on systeeminen hapenpuute (toimittanut punasoluja).

Huono keskittymiskyky ja huimausta

Huono hapen virtaus aivoihin on selvä merkki vakava anemia, mutta myös munuaisten vajaatoiminta. Pilaa ja keskittymistä, huimausta ja aiheuttaa muistiongelmia.

Älä lopeta lukeminen: Mikä on oikea tapa evakuoida?

Pahoinvointi ja oksentelu

Ymmärrettävästi pahoin jos munuaiset lähtevät "roskaruokaa" jopa oman järjestelmän (termi tähän ilmiöön on "uremia"). Kehosi tuntee tarvetta karkottaa myrkkyjä, jotka voivat ilmetä pahoinvointia ja oksentelua tunne, että tarvitset. Joskus oksentelu oikeastaan ​​se tapahtuu.

Ihottumat munuaisongelmista

ihottuma

Liian suuria määriä jätettä ja nestettä elimistöön johtavat ihottumat ja munuaissairaus. Jäte menee suoraan verenkiertoon, mikä aiheuttaa iho-ongelmia.

Muutoksia virtsan

Väri ja koostumus voi kertoa, että munuaiset ei ehkä toimi kunnolla. Nämä ovat selviä merkkejä:

  • virtsaamisvaikeuksia
  • Paine aikana prosessin
  • tumma virtsa, harvemmin virtsaaminen ja pieniä määriä
  • vaalean virtsan värin, usein ja suuria määriä
  • vaahtoava virtsa
  • Monet voi sietää häntä yössä

metallin maku suussa

Jos jäte verta kertyy elimistöön, se johtaa pahanhajuinen hengitys ja maku suussa. Voit myös kokea ruokahalun muutokset.

Mikä aiheuttaa munuaisten toimintahäiriö

Doing sivuun koska munuaisen vanhusten, suuri syyllinen munuaisongelmia, varsinkin nuorella iällä, on hapan ruokavalio (kuluttaa suurin osa väestöstä). Uusi tutkimus valottaa munuaisten ongelmia, jotka voivat johtua dieetillä happoja ja runsaasti lihaa.

Tutkimus seurasi 1500 ihmistä, joilla on munuaissairaus ajaksi 14 vuotta. Osallistujat, jotka söivät ruokavalion runsaasti lihaa oli hyvin lähellä kokea täydellistä munuaisten vajaatoiminta, kun taas ne, jotka söivät enemmän hedelmiä ja vihanneksia, ei edes lähestyi munuaisten vajaatoiminta. Tutkijat arvioivat, että hapan ruokavalio, voivat tehdä sen kolme kertaa todennäköisemmin munuaisia ​​epäonnistuvat.

Jos koet näitä oireita, sinun pitäisi muuttaa ruokailutottumuksiaan, lisätä saanti antioksidantteja ja ottaa täydentää, mutta ennen kaikkea, käydä erikoislääkärin sulkea pois välitöntä vaaraa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 16