Mikä on tehokas ja hoito ruokavalio omenat

omenat parannuskeino

Omena on hedelmä hyväksi terveydelle. Se on suuri ravintoarvo ja muinoin, ruokavalio ja suolatut omenoita, oli laajalti käytetty, koska sen hyödyllisiä ominaisuuksia. Hyvin harvat tietävät, että Apple on korjattu, tulisi nauttia kokonaisuudessaan. Kuori ja omenan sisältävät suuria hyödyllisiä ominaisuuksia kehon jotka tekevät siitä erittäin kattava ruoka: Kalium 35,40%; Kalsium 26,10%; 9,10% magnesiumia; Natrium 26,10%; Fosforihappo 14,00%; Rikkihappo 6,09% ja 4,32 silikaatti. %. Syöminen omena päivässä ainakin, he sanovat se riittää pitämään poissa sairauksia.

Omenat hyödyt terveydelle

Omenat hoito on tehokas erilaisia ​​sairauksia, joita ovat:

 • hermostovaivoja
 • Tratornos maksan
 • Se on antioksidantti
 • Auttaa sairauksien pernan
 • reumatismi
 • unettomuus
 • Puhdista ja puhdistaa verta
 • aivot tonic
 • clean kolesteroli
 • Veren alkalisen poistamisen helpottaminen virtsahapon
 • Imee suoliston toksiinien suosimalla ihon puhdistus
 • Regeneroi bakteerikasvuston suolistossa
 • Natriumin poistamiseksi ioneja, jotka aiheuttavat supistuminen verisuonia
 • Korjaa ruoansulatuskanavan ongelmia sekä ripuli ja ummetus
 • Vahvistaa henkistä toimintaa
 • Tutkimusten mukaan Japanissa he osoittivat, että omenapektiini voi estää kehitystä syöpäkasvainten paksusuolessa.

Joten tämä hedelmä, makea ja raikas, on suuri terveyshyötyjä, mutta ennen kaikkea, kun ruokavalio ja parantaa omenoita, meidän vatsaan pysyy terveenä, koska se sisältää ainetta nimeltä sorbitolia, joka auttaa lähes kaikki suolisto-ongelmia.

Apple ominaisuuksia vatsaan

antidiarrheal: Se auttaa ripulin.

Laksatiivinen pehmeä: Vaikka näyttää siltä, ​​ristiriitaisia ​​antidiarrheal ominaisuudet, korkea pektiinipitoisuudesta tekee siitä erinomaisen säädin suolistossa, joten ripuli luonnollisesti ja auttaa siirtää suolistoa laiska tarvittaessa mahan läpi pysähtyy.

Runsaskuituinen ja pektiiniä Se tekee siitä ihanteellisen paikan koliitti, suolistotulehdus ja valinnanvaran joka aiheuttaa myrkkyjä, rasvaa ja myrkyllisten jätteiden vatsassa ja suolistossa poistetaan.

Diureetti ja puhdistava: Se auttaa edistämään poistamalla kehon nesteiden auttaa myrkyllisen suoratoistona vatsaa ja suolistoa, paitsi auttaa debug.

Älä lopeta lukeminen: 5 elintarvikkeet pitäisi syödä, jos sinulla on nivelpsoriaasi

antasidin ominaisuudet: Se on pektiinipitoisuudesta yhdistelmänä glysiiniä, mikä tekee siitä tehokas luonnollinen antasidi, sopiva torjumiseksi happamuus, välttämällä haitallisia kemikaaleja antasidit vatsaan. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti syödä hyvin pestä tai kuorittu omena aina kun tunnet oireita närästys.

Runsaasti kalsiumia, rautaa, magnesiumia, typpi, fosfori, kalium, jne., että ravitsevat mahassa ja kudoksia.

rauhoittava lääke: omena on runsaasti fosforia vie stressin hermoston ja vatsa, mikä aiheuttaa ravinteiden assimilaatio ja paremmin poistamisesta toksiinien.

ruoansulatus: yksi parhaista korjaustoimenpiteitä vatsaan on hyvä ruoansulatus syö omena kaksikymmentä minuuttia ruokailun jälkeen tai tuntia myöhemmin.

anti-inflammatoriset: Eli vähentää tulehdusta mahassa ja torjua gastriitti ja koliitti.

Lievittää ruoansulatushäiriöt, Kun syöt raaka omena.

Parantaa ja omenat ruokavalio teetä vatsavaivojen

kovettunut keitetty omenat

Apple ja kukka infuusiona kamomilla vatsaan

Teetä tehty omena, rauhoittaa polttaminen ja vatsan turpoaminen, kovettuu gastriitti, koliitti ja divertikuliitti, puhdistaa ja puhdistaa vatsassa Tartuntatapauksessa -osaa aiheuttaa oksentelua keinona puhdistus. Voit tehdä tämän juoda kolme kupillista omena teetä päivässä.

Tarvitset:

 • 1 raaka, kuorittu ja leikataan pieniksi paloiksi omena
 • Yhden sitruunan mehu
 • 1 rkl kamomilla kukka

Kiehauta kaikki ainekset kaksi kupillista vettä 10 minutos.Apagar omena ja mash hyvin. Anna seistä muutama minuutti ja rasitusta. Tämä juoda litra vettä päivässä. Jos haluat parantaa gastriitti, sinun täytyy poistaa omasta ruokavaliosta kaikki roskaruuan tai jalostettuja elintarvikkeita.

makea omena infuusiona vatsan

Tarvitset:

 • 1 litra vettä
 • 4 suuri omenat, kuoritut ja leikata puolikuu.
 • kuivatut luumut
 • Azucar orgaaninen mascabado
 • 2 sitruunat
 • 1 appelsiini

Kiehauta kaiken ja sulostuttaa. Candy on erinomainen tapauksissa ummetus, vatsakipu, turvonnut vatsa, oksentelu, jne

Omenat ruokavalio hoito ja 2 päivää vatsaan

Tämä on myös toinen vaihtoehto parannuskeinoa vatsaan, jossa omenat käytetään yksinomaan. Se on ruokavalio omenat ja parannuskeinoa kahtena peräkkäisenä päivänä. Näinä päivinä voit syödä vain omenoita, Päivän aloittaminen neitsytoliiviöljyä paaston ja sitten syödä omenoita kuori. Juominen kaksi litraa puhdasta vettä päivän aikana. Tämän lisäksi on suositeltavaa pitää taukoa, koska yksi yleisimmistä syistä vatsavaivoja on stressiä, ahdistusta ja hermoja.

Älä lopeta lukeminen 10 korjaustoimenpiteitä hoitoon suonikohjuja luonnollisesti

Huomaa, että voi tulla niin sanottu parantava kriisi jos teet tätä ruokavaliota. Parantava kriisi tapahtuu, kun näyttää siltä, ​​että asiat menevät huonompaan suuntaan. Aikana ruokavalio voi olla oireita, kuten pahoinvointi, vatsakipu, ripuli, ummetus, jne Tämä on normaalia, se tarkoittaa, että kehon yhdessä parantavan ominaisuuksia omena, on käynnissä puhdistus ja parantumista vatsassa. Jos näin tapahtuu, älä huoli, antaa kehon puhtaana ja yrittää pitää oman ruokavalion. Jos oireet ovat vakavia, lopeta ruokavalio ja ottaen riisiä kasvisliemi ja käynnistä omena ruokavalio kuukaudessa.

Ruokavalio paranee ja omenoita yleistä terveyttä

Voit myös tehdä ruokavalion ja paranna omenat yleisellä tasolla. Tämä ruokavalio koostuu useamman päivän, mutta kuluttaa tätä ei tee mitään pahaa. Ei ole välttämätöntä olla erityisiä ongelmia tehdä, koska tämä ruokavalio auttaa puhdistaa kehon vahvistaa kaikki järjestelmät yleensä saada pian tuntuu paljon parempi terveys, yleisempiä elinvoima, huumoria ja tunnelma yleensä paljon vahvistunut.

Suorittaa tämä ruokavalio omenat ja parannuskeinoja voidaan ohjelmoida vaiheessa 10, 15, 20, 30 tai 40 päivää, jotka pitäisi syödä omena aamulla yksi iltapäivällä ja yksi illalla. Päivän aikana pitäisi poimia mehua ja juoda 7 ruokalusikallista se eri aikoina. Edullisesti pusertaa ja juoda sitä silloin kun se fermentoi muutamassa minuutissa. Näin paremmin hyödyntää sen imeytymistä ja remineralization.

Se voidaan saavuttaa myös ottamalla 3-5 peräkkäisen päivän ajan, 2 kg päivittäin mannaaneja kuin vain ruokaa. Ne voivat myös raastettua, paahdettu tai keitetyt, mutta makeuttamaton. Veden saanti on sallittua. Tämä hoito voidaan toistaa useita kertoja vuodessa.

Tutkimus ja kirjallisesti Lucid Life
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =