10 elintarvikkeita sinun ei pitäisi syödä, jos sinulla on nivelkipu

nivelkipu merkittävästi huonompi jopa päivittäin toimintaa helpompaa ja johtaa tulehdukseen, turvotus ja epämukavuutta. Monet ihmiset kärsivät näistä kivut, olipa niiden iästä tai sukupuolesta. Lue oppia mitkä elintarvikkeet ovat sellaisia, jotka poistamalla ne teidän ruokavalio voi tuoda helpotusta ja parantaa nivelet.

10 elintarvikkeiden välttää, kun kyseessä on nivelkipu

Kipu voi vaihdella lievästä vaikeaan, akuutista ja kroonisesta. Pääasialliset syyt nivelkivut kuuluvat kihti ja niveltulehdus, sekä vammoja, leukemia, rikki tai sijoiltaan luita, fibromyalgia, lihasjännitys, lupus ja jopa bursiitti. Liitos Kipu voi myös pahentaa tiettyjen elintarvikkeiden, ja toisin, rauhoitti toiset.

Sokeri ja keinotekoiset sokerit

Ylimäärä määriä sokeria johtaa tulehdukseen. Sokeri laukaisee sytokiinien, tulehduksellinen aine. Lisäksi, sokeri vastaa painetta nivelet ja painonnousu.

Sinun tulisi myös välttää virvoitusjuomien ja makeiden juomien. American Journal of Clinical Nutrition julkaisi tutkimuksen vuonna 2014, joka osoitti, että nämä Sokeripitoiset ruoat voivat edistää puhkeamista nivelreuman naisilla.

Siksi vältä hunajaa, melassia tai stevia, karkkia, sokeria, virvoitusjuomia, makeisia, välipaloja, sokeroitujen murojen ja leivonnaisia. Kaikki makea ja sokerinen. Kuulet surullinen varsinkin ihmisille, jotka rakastavat makea, mutta se on tosiasia, joka on otettava huomioon, jos haluat olla elämänlaatu, ja estää pitkälle edennyt kivun tai sairauden virallisesti diagnosoitu niveltulehdus tai jotka sisältävät sen kaikkein vakavia oireita, nivelkipu.

punaista ja lihajalosteiden

Punainen ja lihavalmisteita ovat puriini- ja nitriitti, kemikaaleja, jotka lisäävät kipua ja tulehdusta, sekä myrkkyjä glykaation ja glykaation lopputuotteiden (proteiineja alttiina sokeria).

Älä lopeta lukeminen: 6 eniten piilotettu oireita Helicobacter pylori

Mukaan 2014 tutkimuksen Proceedings of the National Academy of Sciences, glykaanirakenteeseen punaista lihaa tukee kasvua syövän ja tulehdussairauksien pahenee.

American Journal of Clinical Nutrition, julkaistussa toisessa tutkimuksessa, joka löysi yhteys punaisen lihan ja tulehduksen.

munat

Säännöllinen kulutus munia johtaa enemmän tulehdusta ja turvotusta ja siksi nivelkivut. Keltuainen pahentaa tulehdusta ja arakidonihappoa sisältävien prostaglandiinien (aiheuttaa tulehdusta). Munat sisältävät myös tyydyttyneet rasvat, joilla on haitallisia vaikutuksia samoin.

olut

Liiallinen alkoholinkäyttö on negatiivinen vaikutus nivelkipu. Olut sisältää puriinit tulla virtsahapon mikä on haitallista nivelkipu. Olut sisältää myös gluteenia mikä heikentää hauras liitokset.

maitotuotteet

Dairy myös pahentaa kipua, koska ne sisältävät runsaasti proteiinia. Mukaan Lääkärit komitean vastuullisen lääketieteen proteiini myös ärsyttää ympäröivän nivelkudoksia.

Lisäksi tyydyttyneiden rasvojen maitotuotteet (juusto, maito, voi) ovat myös haitallisia nivelkivut. Sen sijaan, sinun täytyy syödä manteleita juustoksi ja maitoa, tofu tai ghee. Huomioon vain luomutuotteita.

Jyvät ja hienostunut jauhot

Niillä on myös korkea glykeeminen indeksi, joka tukee tulehdusta.

On osoitettu, että päivittäinen kulutus vehnän ja viljaa auttaa kroonisten autoimmuunisairauksien ja lisää riskiä sydänvaivoja, diabetes ja jopa syöpää. Sinun täytyy korvata ne jauhoja kookos / manteli / ruskea riisi.

Älä lopeta lukeminen: Mikä on aneurysman ja miten sen estämiseksi

Elintarvikkeita natriumglutamaatti

Elintarvikelisäainetta MSG lisätään maun parantamiseksi, mutta se on erittäin huono, kun kyseessä on nivelreuma.

maissiöljy

Maissi öljy on runsaasti omega 6, jotka ovat terveydelle vaarallisia. Tutkimus julkaistiin Journal of Nutrition and Metabolism osoittivat, että nämä hapot johtaa tulehdukseen.

Vältä myös öljy- ja soija salaatinkastikkeet, maapähkinä / maapähkinä, rypäleiden siemenet ja safflower. Et saa poistaa omega 5 Täysin happoja omasta ruokavaliosta, mutta aina syödä maltillisesti.

puhdistettu suola

Taulukko suola on korkea lisäaineita ja kemikaaleja, jotka heikentävät nestetasapainon kehossa. Alenemisen estämiseksi kalsiumia tarvitaan luuston, välttää tämän suola. Junk elintarvikkeet ovat myös runsaasti suolaa, ja sen sijaan, syödä pieniä määriä, tai korvata sen vaaleanpunainen Himalajan suolaa tai merisuolaa.

heraproteiini

Tulehdus pahentaa lisäksi kaseiini ja gluteenia. Kaseiini tuottaa virtsahapon, liian suuria määriä, joka johtaa niveltulehdus.

Tämä ehto tunnetaan myös kihti. Henkilöt, joilla on gluteeniyliherkkyys, ovat myös alttiita pudota. Biokemia Nutrition Journal julkaisi tutkimuksen vuonna 2013, joka osoitti, että gluteenittomat elintarvikkeet vähentää tulehdusta, liikalihavuus ja insuliiniresistenssi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 58