Swish öljy puhdistaa kehon

Puhdas suussa voi myös olla avain sairauksien ehkäisemiseen ja tutkimukset ovat alkaneet korostaa yhteys huono suun terveys ja sairaudet kuten tulehdus, diabetes ja jopa sydänsairauksia. Testi suoritettiin swish orgaanista öljyä puhdistaa kehon ja parantaa terveyttä hampaita.

swish-to-öljy-irrottamisesta myrkkyjä

Mitä jos päivittäinen suuhygienia käytäntöjä myös te sisältää öljyä kahina ympärillä suusi? Tiedätte, että tämä käytäntö voi valkaista hampaita, ja puhdistaa kehon ja jopa estää reikiintymistä?

Havina hyödyt öljyn puhdistaa kehon

Craw öljy on ikivanha Ayurvedic käytäntö joka koostuu pääasiallisesti siirtää öljyn suun ympärillä. Samanlainen kuin suuvettä, jossa öljy poistetaan bakteerit ja toksiinien suun ja ajan, Voit jättää valkoisemmat hampaat ja terveellisempää ikeniä. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että käytännössä voi olla erittäin hyödyllistä suun terveys ja hygienia.

1. Poistaa hammaskiveä

Sato öljy voi vähentää bakteerien (Streptococcus mutans) vastuussa hampaiden reikiintymistä. Tutkimus nuorilla osoitti, että tämä käytäntö tuo verrattavissa käytön suuvesi vähentää bakteerien syljessä ja plakin tuloksia.

2. Treat huono hengenvetoon

Lisäksi auttaa bakteerien poistoon, craw öljy voi myös ratkaista ongelmia pahanhajuinen hengitys tai pahanhajuinen hengitys. Eräässä tutkimuksessa todettiin, että kun vasta 14-päivää, craw öljy oli yhtä tehokas kuin ratkaisu kuivatuksen pahanhajuinen hengitys.

Älä lopeta lukeminen: Leipä vanilja manteli ja kurpitsa

3. vaalentaa hampaita

Valkoiset hampaat hymy

Samalla tavalla kuin hampaat voidaan nähdä kirkkaampi poistuttaessa hammaslääkäri, swish öljy voi myös valkaista hampaat. Tämä käytäntö on yhtä suuri kuin emulgoituminen prosessi, joka on osoitettu parantaa ominaisuuksia "puhdistus" öljyn. Tämä mekaaninen puhdistusteho auttaa poistamaan tahrat hampaista.

4. Poistaa myrkkyjä

Tutkimukset ovat osoittaneet, että root kanavat, elohopeaa täytteet ja muut hammashoidon voi usein jättää taakse myrkyllisiä aineita, jotka ovat sitten vapautuu verenkiertoon. Antibakteerisia ja antifungaalisia öljyjen ominaisuuksia, kuten kookos ja seesami voidaan poistaa tehokkaasti myrkkyjä suusta joka voi aiheuttaa tulehduksen, tulehdus tai sairaus.

Miten swish öljyllä

Se voi olla hieman hidas prosessi on kuitenkin melko helppo suorittaa. Noudata seuraavia ohjeita ja muista käyttää orgaanista öljyä.

1. Aloita lusikallinen kookosöljystä tai seesaminsiemenet

kookosöljy-in

Voit ruokalusikallinen tai enemmän riippuen siitä kuinka helppoa todistaa prosessia. Jos käytät orgaanista kookosöljyä, kuumenna öljy suussa ja alkaa sitten tehdä viljelykasveihin.

2. Tee satoon

Sekoita öljy suun ympärillä noin 20 minuuttia. Varmista, että se kattaa kaikki alueet hampaat ja ikenet, mutta älä anna sen koskettaa kurkun takaosaan ja estää kurlata.

Älä lopeta lukeminen: terveellisiä rasvoja, joita ei lihotus

3. Spitting öljy roskakoriin

Kun olet valmis, sinun täytyy sylkemään öljy roskakoriin. Tämä muoto hävittäminen on asianmukainen, koska öljy voi tukkia viemäriin.

4. Huuhtele suu

Pese suu lämpimällä vedellä ja harjata hampaat normaalisti.

Kokea paremmin terveyshyötyjä, kokeile kahina ainakin pari kertaa viikossa, jos ei joka päivä.

Samalla tiedämme, että saa paloja ei ole ihmelääke, jotka suorittavat tätä käytäntöä sanoa, se on auttanut heitä jopa muiden sairauksien hoitoon, kuten poistamalla akne, vähentää kipua aiheuttama niveltulehdus, päänsärkyä ja välttää hormonaalinen epätasapaino. Sitä kutsutaan luulojen. Muista, että öljyn havina ei korvaa ammatillisia hammashoitoa.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =

map