Aiheuttamia vahinkoja käyttäen korva pyyhkäisynäytteitä

Swabs käytetään hygienian korvat poistamiseksi vaikku kertyy sisällä. Sen käyttö vaatii hieman varovainen, ettei vahingoita korviasi.

pyyhkäisynäytteitä korva

Aiheuttamia vahinkoja käyttäen korva pyyhkäisynäytteitä

On joitakin ihmisiä, jotka ajattelevat, että käyttämällä vanupuikkoja puhdistaa korvat voi poistaa ylimääräinen vaha ja lika. Kuka tahansa lääketieteen alalla voi sanoa, että on nähnyt monia katastrofeja johtuvat käytöstä vanupuikkoja

 • Kohteesta tärykalvot porattu tiivistetty vaha, on monia kielteisiä seurauksia, jotka liittyvät korvan puhdistus personalmentete tehty. Riski, että tämä poraus on, että se voi aiheuttaa kasvohalvaus tai huimaus, tulossa tarpeen joissakin tapauksissa leikkaus.
 • Joissakin tapauksissa, tiivistetty vaha pitkäksi aikaa ja hoitamattomana voi todella saada tartunnan ja aiheuttaa vakavia terveydellisiä seurauksia. Erikoislääkärit raportoivat, että potilaat ovat usein sairaalahoitoon tästä syystä, ja useimmissa tapauksissa syynä tähän ongelmaan ei ole löydetty vasta viikkojen tai kuukausien kuluttua voimakasta hoitoa. Toisin sanoen, näissä hoitamaton vaha olosuhteet voivat olla hengenvaarallisia.
 • Jopa pieni pala vaha työnnetään tärykalvo voi aiheuttaa interauraalisen vaimennus (väheneminen kuulo herkkyys) kontralateraaliseen (vastakkainen) korva jopa 20 desibeliä.
 • Samana pala vaha tärykalvo voi myös aiheuttaa tensorin tympaniin lihaskouristuksia tuntuu, aiheuttaen "karjaisu" tai "Buzz".

Kuten näette, käytön seurauksista pyyhkäisynäytteestä, voi olla haitallista, jos ei ole varovainen ja tietoa. Lisäksi, jos sinulla on pieniä lapsia, he voivat jäljitellä mitä teet ja käsissä pieni, seuraukset käyttöön hispos ja muut esineet voivat olla huonompi. On olemassa useita tekijöitä, että ihmiset käyttävät puhdistamaan korvat. Jotkut kiinnostavimmista ovat lääkärin vastaanotolla ja jokainen voi kärsiä saman haitallisia seurauksia korvaan:

 • vanupuikkoja
 • hiusneulojen
 • hohtimet
 • Kyniä
 • pillit
 • paper Clips
 • lelut

Varotoimia, jos käytät pyyhkäisynäytteitä

Nyt kun tiedät käytön seurauksista vanupuikkoja ja muita laitteita, on tärkeää, että pidätte tiettyjä varotoimenpiteitä aikaan käytön välttämiseksi vahingoittaa itseämme, ja yhtenäisyyden säilyttämiseksi tärykalvon. Tässä muutamia vinkkejä:

Älä lopeta lukeminen: Loiset elintarvikkeissa ja niiden välttäminen

 1. Puikko tulisi käyttää puhdistukseen korvalehden ja korvakäytävän ympärillä vain.
 2. Puikko ei pitäisi ottaa käyttöön ennen korvakäytävään. Muussa tapauksessa työntää vahaa pohjaan, joka voisi tukkia korvaan. Tämä on yksi yleisimmistä käytön seuraukset vanupuikkoja. Lisäksi, kuten edellä on mainittu, lisätä vanupuikkoa syvästi voivat puhkaista tärykalvo. Vastaavasti, kun korva on estänyt vaikku, tämä voisi aiheuttaa huimausta tai kuulo-ongelmia.
 3. Jos voit välttää paremmin käyttö olisi helpompaa, koska pyyhkäisynäyte irtoa nukkaa puuvilla samasta materiaalista ne on tehty, ja että nukka voi lisätä jopa korvaan ja muodostavat tulpan vahalla.

Miten puhdistaa vaikku

Lisäksi, on tärkeää tietää, että korvavahaa korvakäytävässä on käyttökelpoinen; itse asiassa suojaa korvan pöly ja saastuminen bakteerien ja vettä. Joten jos haluat poistaa tietyn tarpeen, meidän täytyy tehdä se tiukemmin, mutta sinun pitäisi tietää, että Useimmissa tapauksissa korvakäytävässä ei tarvitse puhdistaa.

Aikana hiusten pesu tai suihkua, riittävästi vettä tulee korvakäytävään löysää vaha, joka on kertynyt. Lisäksi korvakäytävässä ihon se kasvaa luonnollisesti spiraalimaisesti ulospäin, kun taas uusimista, korvavahan menee sen kanssa. Suurimman osan ajasta vaha on löysä ja putoaa itsestään unen aikana. Tarve pumpulipuikolla ei ole välttämättä tarpeen.

Jos earwax olosi epämukavaksi ja haluat estää nopean muodostumisen välikorvassa, sinun täytyy kuivua kokonaan korvat kun otat kylvyssä, koska vesi on taipumus puhaltaa earwax. Kun olet esiintyy suuri määrä pölyä, sinulla on mahdollisuus käyttää korvatulppia.

Älä lopeta lukeminen: Luonnollinen tapoja säilyttää terveet hiukset

Todennäköisesti nyt tiedät käytön seurauksista vanupuikkoja, haluat nähdä vaihtoehtoja korvien. Itse asiassa, pyyhkäisynäytteenä eivät ole ainoa tapa korva hygienia. On muitakin vaihtoehtoja.

 • Käytä vain kasvi- tai luonnollisia ratkaisuja, jotka ovat pehmeitä korvaan. Tuotantoon liiallinen vaha, päivittäinen soveltaminen hyvä luonnollinen korjaamiseksi voi laimentaa ja siirtää sujuvasti korvavahan. Esimerkiksi yksi parhaista tavoista poistaa korvan vaha on oliiviöljyä, koska se pehmentää korvan vaha, joten se on helpompi lähteä korvaan. Laita kaksi tai kolme tippaa oliiviöljyä korvalla liiallista esto aikana nukkumaanmenoa. toistetaan jatkuvasti 3-4 päivää. Poistamalla vaikku oliiviöljyn läpi, on tehokas tapa pehmentämällä korvavahan, joka helpottaa poistaa.
 • Toinen tapa turvallisesti poistaa korvavahan, kautta homeopaattisia eardrops. Ne lievittää kroonista estäneet vaikku kun se pehmenee.
 • Sekoittamalla 1 tl suolaa ½ kupillinen lämmintä vettä kunnes se oli kokonaan liuennut. Nyt liota pumpulisykeröllä liuoksessa ja purista muutama pisara se korvaan hieman kallistaa päätään ylös. Koska tässä asennossa jonkin aikaa suolaveden on oikein korvaan. Nyt kumartaa päänsä vastakkaiseen suuntaan, jotta tyhjentää korvaan ratkaisu. Tämä on paras ratkaisu poistaa korvan vaha päästä eroon ongelmasta kotona.
 • Älä tee oletuksia. Ehdottomasti turvallisin tapa puhdistaa korviin vahaa, on menossa lääkäri tämän tehtävän suorittamiseen.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 51

map