Soursop, hedelmä, joka hyökkää syöpä

Guanabana tunnetaan eri nimillä - kuten guava, vaniljakastike omena, papaija Brasilian ja graviola. Joko niin Tunnistatko tämän monipuolisen puu, yksi näkökulma on selvä: Guanabana tarjoaa helpotusta voimakas monenlaisia ​​sairauksia. Koska hedelmä taistelussa syöpää vastaan, herpes, loiset, infektiot ja enemmän, soursop on tärkeä askel taistelussa huono terveys soitin.

soursop

Arvostetut vuosisatojen Etelä-Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa, kuori, lehdet, juuret, siemenet ja hedelmät Guanabana, niitä on käytetty ohjaamaan sydänsairaus, astma, niveltulehdus ja maksan.

Se on hyödyllinen myös hoidettaessa unihäiriöitä, kuume ja yskä. Tutkimusten mukaan kasviuutteiden voi tehdä seuraavat toiminnot:

Soursop, hedelmä, joka hyökkää syöpä

  • Hyökätä syöpä turvallisesti ja tehokkaasti, joissa on luonnollinen hoito, joka ei aiheuta oireita tavanomaisiin hoitoihin (esim. Pahoinvointi, laihtuminen ja hiustenlähtö).
  • Suojaa immuunijärjestelmää.
  • lisää energiaa
  • Se on vasten ja pahanlaatuisten solujen poistamiseksi 12 syövissä - mukaan lukien paksusuoli-, rinta-, eturauhas-, keuhko- ja haimasyövän hoitoon.
  • Se osoittautui vahvemmaksi hidastaa syöpäsolujen kasvua kuin adriamysiinin, kemoterapeuttista lääkeainetta käytetään yleisesti.
  • valikoivasti tappaa vain syöpäsoluja, toisin kuin perinteiset kemoterapia.

Älä lopeta lukeminen 10 vaihtoehtona puhdistettu sokeri makeutusaineita

Jo 1970-luvulla, National Cancer Institute (NCI) tutkitaan ansioita soursop, ja totesi, että varret ja puun lehdet onnistuivat tuhoamaan syöpäsoluja.

"Vuodesta 1976, joissakin tutkimuksissa, jotka tehtiin vuonna soursop, osoittautui olevan voimakas syövän vastaista hedelmiä 20 itsenäistä laboratoriokokeita", sanoo Christopher Lane, Ph.D., Psykologian Today.

Lisäksi tämä tutkimus osoitti, että yhdiste on johdettu lehdistä Guanabana olivat "selektiivisesti sytotoksinen keuhkojen (A-549), paksusuoli (HT-29), ja haiman solulinjoja (PACA-2), joiden teho on yhtä suuri tai paremmat kuin adriamysiinin.

Tutkimus Journal of Natural Products, huomasi, että otteet soursop osoitti torjunta ja mikrobilääkkeiden ominaisuudet, malarialääkkeet, viruslääkkeitä. Vastaavasti, Memorial Sloan Kettering Cancer muistiinpanot, että tämä tulos osoittaa anti-inflammatorisia vaikutuksia in vitro syövän vastainen ja in vivo.

Hyödynnä edut soursop

Koska on vielä joitakin skeptikot tästä luonnollista hoitoa syöpään, ei monta hyväksy, joten se on vähemmän suosittu muiden syöpälääkkeitä.

Kun tämä luonnollinen lisä on todistettu ilman epäilystäkään, joka voi parantaa syöpää, todella, siellä on laajamittainen ihmisiä, jotka haluavat kokeilla sitä.

Älä lopeta lukeminen: Etusivu korjaustoimenpiteitä varten varpaille

Jos haluat nauttia terveyshyödyt soursop, tehdä teetä lehdet on hyvä paikka aloittaa.

Valitse 2-3 lehdet (joko tuore tai kuivattu) ja leikataan pieniksi paloiksi.

Paikka pannulla, lisää 1 1/2 kupillista vettä, peitä taas kiehuvaksi ja anna seistä 30-45 minuuttia, kun se on keitetty. Siivilöi ja sokeria maun mukaan hunajalla tai Stevia puhdasta mehiläisiä.

* Varoitus: Liiallinen kulutus soursop voi aiheutua hermoston toimintahäiriöitä ja rappeutuminen oireet muistuttavat Parkinsonin tautiin. Kuulemisen pätevä ennen soursop päivittäin kaikista sairauksista.

Life kirjoittaminen Lucida
Viite: Herää maailma
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 34