Burning vatsa rasvaa banaani ja inkivääri

Ylivoimaisella erilaisia ​​terveyteen täydentää ja laihtuminen ovat läsnä markkinoilla tänään. Jotkut näistä lisäravinteet ovat rasvanpolttoa, jotka eivät ole tehokkaita ja ovat haitallisia monissa tapauksissa. Tämän vuoksi kuluttajat ovat siirtymässä luonnollisia keinoja auttaa ylläpitämään tervettä painon ja lihavuuden torjumiseksi.

banaani mustikka banaani smoothie

Edut inkivääri ja banaani smoothie kuten rasvanpoltto

Naturopathic lääkärit ovat suositelleet joitakin yrttejä, hedelmiä ja vihanneksia auttaa tasapainottamaan kehon. Toteaa lisäksi, että laitos on suunniteltu palata normaaliin painoon, kun hän on toipunut hänen terveytensä ja tasapainoa.

Joitakin laihtuminen asiantuntijat ovat havainneet, että seuraavat smoothie banaani voi auttaa kehoa lisäämään rasvaa tappio, koska lisäksi sisältäviä inkivääri, se sisältää useita muita ainesosia, jotka ovat erinomaisia ​​elintarvikkeita mukana vähentämiseen ruokavalioon.

Täällä voit oppia eduista tätä nestettä, joka toimii rasvanpolttoa.

banaanit

Banaanit sisältävät kaliumia, kuitua, sokerit ja luonnon antioksidantteja, jotka auttavat ravitsemaan, tarmoa kehoa ja tasapainottaa verensokerin.

Samoin hävittäminen ja edistää hyvää ruoansulatusta, auttaa elimistöä ottamaan ravinteita tehokkaasti ja poistaa puolestaan ​​jätteiden suolistossa jotka häiritsevät painonpudotukseen.

Banaanit on ominaisuuksia laihtuminen. Yksi banaani on 108 kaloria, mikä vastaa 17,5 grammaa hiilihydraatteja.

Kehomme tarvitsee hiilihydraatteja häiriöttömän toiminnan kehon ja ylimääräinen hiilihydraatteja voi aiheuttaa painonnousua. Banaanit ovat myös täynnä kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Älä lopeta lukeminen: Laihdutus 7 päivää sitruunan

Banaanit sisältävät pektiiniä, joka jättää sinulle täyden pidempään. Tämä tekee banaanit ovat ihanteellisia tahansa laihtuminen ohjelma.

inkivääri

ominaisuudet-of-inkivääri

Inkivääri helpottaa kaksoispiste puhdistaen. Colon puhdistus puolestaan ​​auttaa hyvää ruuansulatusta, siis parempi ruoansulatus, helpottaa laihtumista.

Inkivääriteetä käytetään laihtuminen yhä aineenvaihduntaa, se stimuloi verenkiertoa ja erittymistä myrkkyjä kehosta. Lisäksi lisäämään rasvaa tappio, inkivääri voi myös auttaa henkilö tuntuu satiated, mikä puolestaan ​​vähentää ruoan saanti.

Lisäksi on osoitettu, että Inkivääri toimii luonnollinen ruokahalua vähentävää, mikä on paras tapa laihduttaa. Natural ruokahalua hillitsevät ovat turvallisia eivätkä aiheuta rebound.

Inkivääri juuri lainkaan kaloreita, ja kun niitä käytetään ruoanlaitossa tai teetä valmistetaan, se voi antaa sinulle pieni etu täyttämisessä laihtuminen maalia.

Inkivääri ja laihtuminen kulkevat käsi kädessä, ja osittain siksi inkivääri tiedetään olevan thermogenic elintarvikkeita. Nostaa kehon lämpötilaa ja auttaa lisätä aineenvaihduntaa, joten voit polttaa enemmän rasvaa kuin te, joilla pelkällä ruokavaliolla.

pellavansiemen

Suurelta osin edut pellavansiemenöljy (pellavan- on parempi) laihtuminen, johtuen alhaisesta hiilihydraatteja pellavansiementen ja runsaasti omega-3-rasvahapot (33 kertaa alkio vehnä).

Älä lopeta lukeminen: salaatti deflatoidaan vatsa ja laihtua

Ottaa mitään ateriaa, flaxseeds tehdä sinusta tuntuu täysin ja tyytyväisiä pidempään - yksinkertaisesti ripottele salaatteja, keittoja, jogurtti ja käyttää sitä paljon enemmän herkullisia tapoja.

Lisäksi pellavansiemenöljyä suojaa limakalvon ruoansulatuskanavan, joten pellavansiemenöljy on täydellinen, jos sinulla on herkkä vatsa.

mustikat

mustikat

Mustikat sisältävät runsaasti antioksidantteja ja auttaa puhdistamaan järjestelmä. Tämä puolestaan parantaa aineenvaihduntaa ja ruoansulatuskanavan, joten voit aloittaa laihdutus nopeammin. Voit lukea lisää tästä voimakas ruokaa: mustikka, liittolainen taistella rasvaa, josta löydät viittauksia auttaa sinua ymmärtämään paremmin toimintaa tämän hedelmien ruokavalion menettää rasvaa.

pinaatti

Yksi tehokkaimmista rasvanpolttoa elintarvikkeet kuten on epäilemättä pinaatti koska niiden ravitsemukselliset kapasiteetista. Muutamat pinaatti, tai vastaava kuppi, sisältää noin 6-8 kaloria ja hiilihydraatteja on jopa pienempi, joka sisälsi vain 1 gramma, myös antioksidanttien läsnä ollessa, joista rautaa ja magnesiumia kohokohtia he tekevät sen idea tahansa ruokavalio laihtua.

Banaani smoothie ja inkivääri menettää rasvaa

ainesosat:

  • 2 rkl pellavansiemenet
  • 1 kuppi jäädytetty mustikoita
  • 1 kypsä banaani jäädytetty
  • 1 rkl raastettua inkivääri
  • Puoli kupillista vauva pinaatti
  • jää

suuntiin:

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään kookosmaitoa tai manteleita, jotka eivät sisällä sokeria tai jopa parempi, vain sekoittaa tarpeeksi vettä, jotta kevyen taikinan. Tämä smoothie voi korvata aamiaista.

Life kirjoittaminen Lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =