Miten lisätä testosteronin luonnollisesti

Testosteroni mies Salaatti

Testosteroni on tärkeä rooli terveyden miesten. Ensinnäkin, se auttaa säilyttämään lihasmassaa, luun tiheyden ja libido. Testosteronin tuotanto on korkeimmillaan nuorella aikuisiällä mies ja putoaa hieman jälkeen vuosittain.

Kun elimistö ei tuota riittävää määrää tämän hormonin, tilaa kutsutaan hypogonadismi. Joskus kutsutaan "alhainen T" myös. Miehet diagnosoitu hypogonadismi usein saavat testosteronihoidon. Hoitoa ei yleensä suositella, jos testosteronitaso on normaalin rajoissa ikäsi.

Ei ole mitään yksinkertaista ratkaisua kasvattaa tätä hormonia, mutta nämä ovat joitakin korjaustoimenpiteitä lisäämiseksi luonnollisesti.

Nuku hyvin yöllä

Se ei voi olla luonnollisempaa kuin saada hyvät yöunet. julkaistu lehdessä Medical Association of America, tutkimukset osoittivat, että unen puute voi merkittävästi vähentää testosteronitasoja terveen nuoren miehen. Tämä vaikutus on selvä, kun vain viikon vähenee unen. Testosteronitasot olivat erityisen alhaiset välillä 2 ja 10 tuntia päivässä rajoitetusti unta. Tutkittavat raportoivat myös vähentynyt tunnetta hyvinvointia, heidän testosteronitasoja veressä laski.

Määrä unen elimistö tarvitsee riippuu monista tekijöistä. Useimmilla aikuisilla yleensä tarvitse seitsemästä yhdeksään tuntia yössä toimivan hyvin ja elää terveellistä elämää.

Älä lopeta lukeminen: syyt ja luontaistuotteet happo refluksi ja haavaumat

laihtua

Miehet, jotka ovat ylipainoisia, keski-ikäiset ja prediabetes, ovat myös todennäköisesti alhainen testosteronitaso. Tutkimus Journal of Endocrinology paljasti, että T alhainen ja diabetekseen liittyvät läheisesti toisiinsa. Miehet jotka säilyttää normaali paino on pienempi riski sairastua täysimittaiseen diabetes ja hypogonadismi.

julkaistu European Journal of Endocrinology Tutkimukset vahvistavat, että menettää vähän painoa voi auttaa lisäämään testosteronia. Nämä löydökset eivät tarkoita, että ne täytyy mennä kaatua ruokavalio. Paras tapa saavuttaa ja säilyttää terveen painon kautta tasapainoinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta.

käyttäessään

testosteroni liikunta

Tutkimukset ovat osoittaneet, että koko testosteronitasoja lisätä harjoituksen jälkeen, varsinkin kun vastus koulutus. Alhainen testosteroni voi vaikuttaa libido ja mielialaan. Hyvä uutinen on, että liikunta parantaa mielialaa ja stimuloi aivoja kemikaaleja, joiden avulla voit onnellisempi ja varmempi. Liikunta myös lisää energiaa ja kestävyyttä, ja auttaa nukkumaan paremmin. Fitness asiantuntijat suosittelevat 30 minuuttia liikuntaa joka päivä.

sinkki otetaan

Hypogonadiselle miehet ovat usein puutteellisia sinkkiä. Tutkimukset osoittavat, että sinkki on tärkeä rooli säätelyssä testosteronitasoja terveillä miehillä.

Elintarvikkeiden, jotka ovat runsaasti tässä välttämätön ravintoaine voi auttaa lisäämään testosteronia. Osterit on paljon sinkkiä; punaista lihaa (vapaa harjoittamisesta hormoneja ja antibiootteja) ja siipikarjan tehdä myös. Muut elintarvikkeiden lähteistä sinkkiä ovat:

  • pavut
  • pähkinät
  • rapu
  • hummeri
  • täysjyvätuotteita

Älä lopeta lukeminen: Luontaistuotteet kutina

Aikuisten miesten pitäisi yrittää saada 11 mg sinkkiä päivässä.

Laske sokerinkäyttöäsi

Sinkki ei riitä jotta saat kaiken ravinnon tarvitset. Ihmiskeho on monimutkainen järjestelmä, joka edellyttää monenlaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita asianmukaisen toiminnan.

Endocrine Society kertoo, että glukoosi (sokeri) pienenee testosteronitasoja veressä jopa 25 prosenttia. Näin oli tutkimukseen osallistuneista oliko heillä prediabetes, diabetes, tai normaali glukoosinsieto.

Mistä tiedät, jos sinulla on alhainen testosteronitaso?

Alhainen testosteroni voi osaltaan libidon, erektiohäiriöt, hauraat luut ja muita terveysongelmia. Joilla on alhainen testosteronitaso voi myös ilmoittaa taustalla sairaus. Yhteys lääkäriin, jos epäilet sinulla on alhainen testosteronitaso. Yksinkertainen verikoe on kaikki mitä tarvitaan, onko testosteroni on normaalin rajoissa.

lähtötilanteessa

Selville, että testosteroni on alhainen voi olla hämmentävää, mutta se ei ole heijastusta miehekkyys ja "miehekkyys" ollenkaan. Keskustele lääkärin kanssa hoitovaihtoehdoista lisäämiseksi testosteronia, mutta jotkut elämäntapojen muutokset voivat olla kaikki mitä tarvitset virta uudelleen kehon ja hengen.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 51

map