2 single jooga asennot fyysistä ja henkistä tasapainoa

jooga asennot

Meidän yhä kiireinen maailmassa, jossa niin monet asiat vaativat huomiotamme ja näennäisesti ovat rajattomat, meillä on rajoitetusti aikaa tehdä käytännössä pitää meidät terveinä ja tasapainoisesti aikaa sekä henkisesti että fyysisesti. Sen sijaan, että lisätään yksi asia elämässäsi ja kiireinen, seuraa sanonta työskennellä fiksummin, ei kovemmin. Alkaa tämä käytäntö asentoja kyykky ja taivuta vartalo eteenpäin.

Nämä ovat voimakkaampia autoja uhkaa - olennaista jooga asento tehdä, vaikka et tee mitään muuta; Lisäksi sinun ei tarvitse rituaalia tai vakaumukseen niitä tai tarjota monia etuja tarjotaan; Ne ovat erittäin hyödyllisiä meidän vartalon asennot.

Yksi niistä asioista, jotka ennakoivat pitkäikäisyys on, miten helppoa on istua lattialla ja nousemaan ilman apua. Jooga asennot kyykky ja taivuta ylävartaloa eteenpäin (jumittua) ovat hyviä tapoja harjoitella näitä tärkeitä fyysisiä liikkeitä.

Monet jooga asennot ovat yksinkertaisesti muunnelmia kyykky ja taivuta vartalo eteenpäin. Kyykky on puristus ja taivuttamalla vartalo on laajennus. Kaksi täydentävät toisiaan.

Kyykky jooga asento

Tämä asento auttaa meitä säilyttämään syvä ja nesteen joustavuutta lonkkanivelissä. Tämä joustavuus on jotain meillä kaikilla on syntyessään, mutta vähenee kuten ikä, puutteen vuoksi käyttöä. Lonkkanivelet moitteettomassa kunnossa auttaa vakauttamaan seksuaalista energiaa. Lonkkanivelen joka on joustava pystyy liikkumaan helposti ja tekee sinusta tuntuu sieluusi julkaistiin myös suorituskykyä. Kyykky jooga asento

Älä lopeta lukeminen: yksinkertainen aamuvoimistelu stressiin.

Myös ottaa joustava lonkkanivelestä on ratkaisevan tärkeää oikea taho yhdenmukaistaminen kun kävelet ja seisovat. Meidän kulttuurissamme vietämme liikaa aikaa istuu tuolit tai automme ja eteenpäin kallistuneet. Nämä kannat lyhennetään ja jalkojen lihaksia (takareisien ja akillesjänteiden) ja meidän hartiat, niska ja selkä kiristä. Taipumusta yläselän ja niska on pois paikoiltaan, voidaan suoraan liittyvät päänsäryt, nopean ikääntymisen ja jopa luun heikkenemistä.

Meidän sisäelimet tarvitsevat tilaa liikkua ja hengittää, ja miten nuoret meidän keho pysyy, varsinkin sisäisesti, voidaan suoraan liikkuvuuteen ja liikkuvuus kehomme - kyky elinten liikkua helposti, taivutus ja puristus kun siirrymme eteenpäin, ja on terve öljyn virtausta ja ympärilleen, joka auttaa kehomme säilyttää joustavuus. Kyykky auttaa vahvistamaan luontaista kulkeutumista ja liikkuvuus elinten.

Jooga asento taivuttamalla ylävartalon eteenpäin

taivutus jooga asento

Eteenpäin koukistus (Uttanasana) on kasvavaan ja rentouttava takana ruumiin - varsinkin lamaannuttaa - mutta myös hyvin usein suljettuja lihakset alaselän ja hartiaseudun. Flex vartalo eteenpäin on myös investointi, ja alkaa saada kehosi tottuneet ylösalaisin - jotain, että useimmat meistä eivät tee jälkeen lähdimme ikä tyypillisen kärrynpyörä.

Älä lopeta lukeminen: korkea intensiteetti käyttää Muuttaa DNA muutamassa minuutissa.

Jolloin runko ulottuu siten vähentää painetta nikamien selkärangan ja pidentää ilman pakkausta. Tämä myös valmistaa meitä taaksepäin taivutus aiheuttaa, missä olemme pidentämällä selkärangan - ja puristamalla sijasta pidentämällä ja aukon välillä nikamien. Taivutus adelente mahdollistaa lihaksia jalkojen ja lantion venytys, taas vahvistui. Se myös rauhoittaa hermostoa. Peräkkäin kyykky, se auttaa vapauttamaan lantion, rauhoittaa mielen ja vahvistaa alavartalon.

Tutkimus ja kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 31