Parsa edistää munuaisiin.

Parsa edistää munuaisiin.

Tutustu tapoja, joilla nastat ovat hyödyt stimuloi munuaisissa.

Jokainen, joka on syönyt parsaa, jopa pieninä määrinä, ovat huomanneet, että muutaman minuutin kuluttua virtsan lähettää erityinen haju. Tämä johtuu asparagiini, parsa vaikuttavan aineen, joka on osa sen haihtuvan eteerinen öljy, ja erittyy virtsaan lisäämällä tuotantoa.

Ominaisuudet ja merkinnät: Vuodesta ravitsemuksellinen näkökulmasta, parsa on yksi alhaisimmista-kalori elintarvikkeet, että me kulutamme: vain 23 kcal / 100 g. Tämä johtuu siitä, että käytännössä ilman rasvaa, ja tarjonta on vähän hiilihydraatteja. Kuitenkin, se on yksi rikkaimmista kasviproteiinien: 2,28% määrä lähestyy pinaatti (2,86%).

Sisältää tarpeeksi kuitua (2,1%), B-vitamiineja, folaattia ja vitamiinia (provitamiini), C ja E. Koska mineraaleja, tarjoaa merkittäviä määriä kaliumia, fosforia, rautaa ja magnesiumia ja erilaisia ​​hivenaineita. Kaiken kaikkiaan se on melko runsaasti ravinteita, mutta vähän kaloreita.

Lisäksi ne sisältävät C-vitamiinia, joka täydentää myös antioksidantin toimintaa, vähentää synteesi vapaita radikaaleja. Nämä jätteet aineet ovat vastuussa oksidatiivisen stressin. Lisäksi se osallistuu taistelevat infektioprosesseja.

Älä lopeta lukeminen: hyödyt vetyperoksidia ja sen monia käyttötarkoituksia

Nämä ovat heidän pääasiallista käyttötarkoitusta:

-munuaissairaus: Parsa on hyvä diureetti, joka stimuloi virtsan Rinon. Se auttaa poistamaan nesteitä säilytetään kudoksissa. Ne, joilla on munuaistulehdus (munuaistulehdus) Niiden pitäisi ottaa ne maltillisesti, koska suuri ärsyke tuotetaan munuaisissa.

-lihavuus, alhainen kalorien saanti.

-eccemas iho, sen puhdistaminen ja detoxifying toimintaa.

-ummetus, sen ravintokuitua sisältöä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 17 =