Miten saada lapsesi syödä enemmän valkosipulia sairauksien ehkäisy.

Kun joku pieni alkaa ottaa kylmä tai hengityselinten sairaus, tiedät, että se ei ole vain aika tehdä joitakin kasviperäisten luontaistuotteet, mutta se on myös aika korottaa valkosipulin syöt.

Tämä on resepti kotitekoinen valkosipuli siirappia, erityisesti maku (ja isot liian) lapsia.

Valkosipuli on ruokaa, mutta myös harkita yrtti. Se on yli 70 aktiivisia ainesosia, ja sitä käytetään lääkkeenä monin eri tavoin. Yksi näistä tavoista on kuin antibiootti kasviperäisten ansiosta antibakteerisia ominaisuuksia.

Tähän mennessä ei ole mahdollista kyseenalaistaa, että valkosipuli auttaa taistelemaan infektioita, ja siksi se on hyvä käyttää sitä milloin tahansa lasten ja aikuisten. On hyvin helppoa hengityselinsairaudet tullut hengitystieinfektiot, kuten keuhkoputkentulehdus tai keuhkokuume, mutta kasvattamalla saanti valkosipulia, on vähemmän todennäköistä.

Kulutuksen lisäämiseksi valkosipulia on hyvin yksinkertainen ja suurin osa niistä. Tietenkin voit lisätä valkosipuli ruokaan, mutta kun on kyse lapsista, he eivät ehkä pidä ruokaa liikaa. Joten, valkosipuli siirappi tulee hyvä vaihtoehto.

Älä lopeta lukeminen: Tehokas Etusivu korjaustoimenpiteitä hoitoon palovammoja

valkosipuli-siirappi-4

Kotitekoinen valkosipuli siirappi

Kaikki mitä tarvitaan on valkosipuli ja puhdas mehiläisiin. Voit lisätä sitruunaa, jos haluat antaa ylimääräistä plus, mutta se ei ole pakollista.

Ensimmäinen asia tehdä, on kuori 5 valkosipulinkynttä. Määrä hunajaa tällä hetkellä ei ole tärkeä, koska sinun täytyy muuttaa maistaa myöhemmin.

se on parasta käyttää sanaa prosessori jauhaa valkosipulia aivan kaiken hyvin ja ei ole koko grumitos.

Nyt sinun tarvitsee vain sekoittaa ainekset yhteen. Sekoittamalla, sekoittamalla kuppi hieman, ja sekoita jälleen. Voit jatkaa sitä, kunnes kaikki valkosipulin sekoitettu hunajaa.

Viimeinen vaihe on testata ja nähdä, jos se on makea tarpeeksi. Jos näin ei ole, lisää hunajaa. Ehdottomasti haluat sen makeampaa kuin "ajoso", joka tässä tapauksessa voi olla hieman mausteinen ja polttaa.

Annos voi olla 1/2 tl. joka 2-3 tuntias. Jos tämä ei näytä leikata flunssa, annan jopa 1 tl. välein 2-3 tunnin ajan. Lisäksi tämä olisi tehtävä pieniä määriä päivittäin niin, että lapsi saa eniten ominaisuuksia anti - bakteeri kuin mahdollista. Valkosipuli menettää sen vahvuus melko nopeasti ja 24 tunnin kuluttua ei ole yhtä tehokas.
Kokeilla ja testata omaa valkosipulin siirappi ja kerro tulokset.
Huomaa: vauvoille alle vuoden, voit käyttää muita educlcorante kuten vaahterasiirappi tai fariinisokeria orgaanista.

Älä lopeta lukeminen: hämmästyttävä parantavan ominaisuuksia ananasta

Tutkineet ja kirjoittanut joukkue elämä Lucida 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 64