5 naamarit ihon ravittu

Iho naamasi vaatii erityistä hoitoa pysyäkseen terveenä ja kaunis. On erittäin tärkeää mukauttaa hoitoa ja huoltoa varten ihon yleensä, mutta on erikoista iho kasvoissa, koska tämä on jatkuvasti alttiina ulkoisista tekijöistä, etenkin vastaan ​​auringonvalolta.

naamio-iho-ravittu

Katso säteilevä, terve ja täynnä elämää kasvojen se voi joskus olla vaikea saada, ottaen huomioon, että iho kärsii monista vahingoista jatkuvalla auringossa, haitallisia hiukkasia ilmaan sisältyvän, ja meikki voiteet riittämätön hoitoja. mutta on erittäin terveellinen tapa pitää ihon ravittu käyttöä naamarit, jotka ovat erittäin helppo valmistaa.

Tarve on ravittu

Ja kehoa, iho kaipaa ravinteita, vitamiineja ja kivennäisaineita osaa uudistaa ja kosteuttaa, että se näyttää paljon terveellisempää ja säteilevä. Luonnolliset tuotteet tunnetaan tarjoaa monia etuja iholle yleensä erityisen merkittäviä hyötyjä iho kasvoissa.

Naamarit ihon ravittu

Asianmukaista hygieniaa ja ylläpito iho on tärkeää tietää ihotyyppi teillä, koska jokainen tyyppi on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja siksi on oltava erilainen. kuitenkin olemassa luonnollisia hoitoja, jotka toimivat erittäin hyvin kaikille ihotyypeille, varsinkin jos mitä haluat on pitää ihon ravittu. Tästä syystä olemme 5 reseptejä kotitekoinen naamarit voit tehdä mukavasti kotiin ravittu iho:

Älä lopeta lukemista: syyt hilseen ja paras tapa hallita sitä

1. Maidon ja kaurahiutaleita maski

Kaurapuuro on erittäin hyödyllistä yleistä terveyttä viljan, mutta myös uskomattoman edistää terveyttä ja ulkonäköä ihoa. Kaura puhdas, uudistaa, kosteuttaa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa kasvoilta, joten se näyttää paljon terveellisempää ja nuortua.

tarvitset

  • 4 ruokalusikallista nestemäistä maitoa
  • 2 ruokalusikallista hunajaa
  • 2 ruokalusikallista kaurahiutaleet
  • Cup lämmintä vettä.

Valmistelu meidän kosteuttava naamio

Sekoita kaikki ainesosat säiliöön, kunnes sopiva konsistenssi. Levitä paksu kerros maskin iholla ja anna vaikuttaa ja ihon läpi 20 minuutin kuluessa. Lopuksi huuhdellaan lämpimällä vedellä poistaa täysin.

2. Mask papaija

papaija

Tämä hedelmä on erinomainen lähde ravinteiden, kivennäisaineita, vitamiineja ja antioksidantteja. Tästä syystä se tarjoaa uskomattoman kuorinta toimia saavuttaa terveen ja puhtaalle iholle. Massan ja papaija, luo pehmeän peitteen avulla muutama teelusikallinen vettä. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 10 tai 15 minuuttia. Poista ainesosia, pesemällä vedellä. Se edustaa erinomainen vaihtoehto kosteuttaa ja kuorivien naamaasi.

3. Mask mansikoita

Tämä naamio auttaa palauttamaan elämän iholle naamasi, jolloin se hohtavan touch kaikki ravintoaineet mansikka. Tarvitset niiden valmistamiseksi

  • 4 mansikoita
  • 2 ruokalusikallista hunajaa
  • 2 ruokalusikallista kaurahiutaleet.

valmistelu:

Sinun on sekoittaa kaikki ainekset tehosekoittimessa sekoittaen, kunnes saadaan homogeeninen ja tasainen seos. Iholle kasvojen ja anna vaikuttaa ja kaikki ravintoaineet tunkeutua 20 minuuttia. Lopuksi poistettiin huuhtelemalla haalealla vedellä.

Älä lopeta lukeminen: Kerätty alhainen morsiamet: kampaus Suositeltava

4. Kurkku Mask

Kurkku tarjoaa monia etuja iholle, Tärkeimpiä ovat sen kyky kosteuttaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia.

Valmistus maskin

Kuori ja pilko ¼ kurkkua pieniksi paloiksi ja sekoita 1 rkl sitruunamehua ja 1 munanvalkuainen. Avulla tehosekoittimessa, vispilä kaikki ainekset tasaiseksi rakenne ja sileä. Levitä paksu kerros maskin iholla kasvojen ja anna vaikuttaa 30 minuuttia. Sen jälkeen poistaa vedellä.

5. naamio kamomilla ja kauran

Kaurapuuro on erinomainen liittolainen kauneudenhoito, joka voi auttaa pitämään ihon ruokkii enemmän time.In lisäämällä ominaisuuksia kamomilla apua täydentämään tuloksena maskin jätä kaunis iho.

valmistelu:

Jotta tämä Maskia Blend 2 ruokalusikallista kaurahiutaleita muodostaa jauhoja (voit myös saada valmis kaurahiutaleita markkinoilla). Sekoita jauhot 1 rkl hunajaa ja 2 rkl kylmää kamomilla teetä. Kun saat haluttuun koostumukseen, on haettava paksu kerros iholla kasvojen ja jätä 20 minuutiksi. Poistamalla kaikki loppuhuuhtelussa lämpimällä vedellä seos.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 25