Kotiin korjaustoimenpiteitä poistaa kuoren

kotiin korjaustoimenpiteet, jotka voidaan valmistaa naamarit anti-aging luonnollinen voiteet ja valmis kuorintaan kasvojen ja kehon osien saavuttaa poistaa tahroja iholta.

Kotiin korjaustoimenpiteitä poistaa kuoren

Isoäidin reseptit poistaa useita läiskät iholla

Täplät tuotettu iholla Ne voivat olla seurausta eri syistä, kuten sairaus, vasteita organismin, myrkyllisyys, ikä paikkoja, sää, jne. Osa niistä voidaan käsitellä luontevasti jäljempänä.

kapillaareja täplät

Resepti vähentää ulkonäkö kohdetta kapillaari on tehty 1 sitruuna, 2 ruokalusikallista maitoa, aloe vera massa. sitruuna puristetaan ja sekoitetaan maitoon. Sovelletaan kohdealue massan kuiva lisää aloe vera (Aloe vera massan on oltava puhtaita, pese se ennen saada jodi) ja peitetään sideharsolla. Jätä se useita tunteja ja huuhdeltiin vedellä.

Läiskät kasvoilla

Laita maniokki kiehua pehmeiksi. Soseuta maniokki ja soveltaa kasvot. Cash kankaalla poistaa arvet aiheuttama akne.

Kuoren yleensä

Tahroihin kasvot katoavat yleensä murskaus lamppu sipuli de Mayo (hymenocallis harrisiana) tahroihin ja voitele sitä joka ilta.

auringonpilkkujen

Tee paksu sekoitus sitruunan ja sokerin ja soveltaa sitä tahra kaksikymmentä minuuttia ja sitten pestiin. Tee se vain yöllä ja pese kasvosi seuraavana päivänä ennen altistumista auringolle.

Älä lopeta lukeminen: Korean Elvyttävä naamio nähdä sinulle 10 vuotta nuorempi

Kotiin korjaustoimenpiteitä poistaa kuoren

Nämä kotiin korjaustoimenpiteitä osoittautua tehokkaimmaksi poistamiseksi kuoren luonnostaan, koska niiden ainesosien tarjota solujen mitä he tarvitsevat, ja se voi auttaa elvyttämään ihoa osoittaa nuortua ulkonäkö.

Jogurtti ja porkkana iholäiskiä

Jogurtti ja porkkana ovat hyviä kotiin korjaustoimenpiteitä poistaa tahrat. Sovelletaan tavallinen jogurtti (ei maku) tahroja kasvot ja ylhäältä viipaletta porkkana. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele.

poistaa tahrat

Kurkku maski ja persilja tarkkailija

Kuten sitruuna, persilja ja kurkkua myös niillä valkaisu vaikutuksia. Resepti poistamiseksi kuoren voidaan valmistaa sekoittamalla 5 ruokalusikallista nesteytetty kurkku, 5 ruokalusikallista murskattua persilja, 5 ruokalusikallista seesamiöljy tai vehnänalkioöljy. Se sijoitetaan lasipurkkiin ja sulje tiiviisti. Sitä pidetään pimeässä paikassa muutaman päivän ja sitten soveltaa pakkaa 20 minuuttia tahroja. kasvot pesee.

Omenaviinietikkaa

Levitä puuvilla omenaviinietikkaa päivittäin ja jätettiin 20 minuutiksi. Sitten kerros tavallinen jogurtti saa mauton noin 20 minuuttia. ja sitten huuhdellaan

Älä lopeta lukeminen: tehokas kotiin korjaustoimenpiteitä varten akne

kookoskermaa

Toinen koti ainesosa käytetty tahranpoistoon iholla on kookoskermaa. Sitä olisi sovellettava joka yö.

Savinaamiolla poistaa viat

2 ruokalusikallista savea, puoli oranssi, porkkana mehua. Sekoitat kaiken ja soveltaa kasvot. Annetaan kuivua ja hankkii kova johdonmukaisuus.

Sipuli ja etikka

Sipuli on hyvä poistaa tahroja iholla. Etikka on luonnollinen kuorinta. Murskata sipuli ja sekoita etikka. Sovelletaan suoraan tahra ja jätetään 15 minuutiksi ja sen jälkeen pestä. Jos tunnet ärsytystä pestä välittömästi. Älä altista itseäsi auringossa käytön jälkeen tämän korjaamiseksi.

Sitruunan mehu tomaattimehu

Tomaattimehu on erittäin hyödyllistä poistaa tahrat iholta sen A-vitamiini. Voit sekoittaa lusikallinen sitruunamehua ja yksi ruokalusikallinen tomaattimehu, sekoita ja levitetään puuvilla paikkoja. Se on jätetty 20 minuutin ajan ja pestiin.

Katso lisätietoja:

  • Persilja teetä keventää kuoren
  • Kotiin korjaustoimenpiteitä kasvojen viat.
  • Luonnon hoito ihon tomaatti

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 35