Miksi pissalle suihkussa kuin tiede

Pissaa suihkussa ei ole jotain, joka pyrkii avoimesti keskustella muiden kanssa. Voisit olla yksi heistä tai voisi ajatella se on todella kuvottava. Kuitenkin mukaan tiede, sinun täytyy virtsaamisen suihkussa, paitsi miten käytännössä se voi olla, mutta koska näin voisi säästää hieman enemmän maapallon luonnonvarojen. Jos olet epävarma, onko tämä hyväksyttävää vai ei, tässä ovat ne syyt, miksi sinun pitäisi virtsata suihkussa, matemaattisesti puhuminen.

pee-in-the-suihku-jalkaa

Miksi pissalle suihkussa kuin tiede

Ajatellaanpa sitä hetken, matemaattisesti. Joka kerta kun virtsata, joudutaan vetämään ketjua. Taas pahanhajuinen uloste tarvitsevat huomattavia määriä vettä lähettää salaperäinen maailma veden alla, virtsa tuskin tarvitsee lähes mitään ärsyke kun se alkaa latautua.

Vaikka monet wc huuhtelee voidaan pysäyttää vähän matkan niiden meluisa vesiputouksia, useimmat eivät voi, ja se tuhlaa paljon vettä.

Keskimäärin modernin länsimaisen käymäläntyhjennysvaunua käyttää 6 litraa (1,6 gallonaa) vettä, ja keskimääräinen aikuisten virtsassa noin seitsemän kertaa 24 tunnin välein. Se tarkoittaa virtsata päivittäin tarvitsee 42 litraa (11,1 gallonaa) vettä wc ladata.

Olettaen, että ihmiset virtsata samalla tavalla joka päivä, tämä tarkoittaa, että vain vuosi, keskimääräinen henkilö käyttää 15330 litraa (4050 gallonaa) vettä wc.

On 319000000 ihmistä vain Yhdysvalloissa, joten märkä olettaen kaikki samat - ne eivät ole, vaan teemme tarkkoja oletuksia laajasti täällä - se on noin 4900000000000 litraa (1300000000000 gallonaa) vettä päästetään nimissä virtsan välein 365 päivää. Vertailun, se on kuin lataat 1970000 olympia-kokoinen uima-altaita vuodessa.

Älä lopeta lukeminen: Huonekasvit puhdistavat ilmaa ja poistaa myrkkyjä

nyt Jos peed suihkussa, Voisit massiivisesti vähentää tätä lukua. Tämä merkitsisi, että vain wc orinarías kuusi, ei seitsemän kertaa päivässä. Tämä tarkoittaa sitä, että vain vuosi, 2190 litraa (579 gallonaa) vettä säästyisi wc. Ekstrapoloimalla tämä koko väestöä ainoa Yhdysvaltain olisi 699 milj litraa (185 miljoonaa litraa) vettä tallennettu.

Ilmastonmuutos, osittain siksi, että miehen ja osittain tehottoman vesivarojen käyttöä, vesihuolto maailmanlaajuisesti on edelleen uskomattoman alhainen. Joten mene eteenpäin, jotta se planeetan hyväksi: virtsan suihkussa.

pee-in-the-suihku-wc

Muita syitä aloittaa virtsaamisen suihkussa

Vältyt yhteyttä paperille, aiheuttaa kivuliaita tapaukset (kuten ne missä asut liimattu kehon tajuamatta sitä) ja säästää paperia välttää se, että vähemmän puita uhrattu.

Toilette pysyvät puhtaampaa. Se on niin yksinkertaista, sitä vähemmän virtsaa ne pudottaa vessaan, vähemmän hajua, vähemmän likaa, vähemmän tarvetta pesuun, vähemmän vettä hukkaan, vähemmän pesuaineita myrkyllisiä tai myrkyttömiä ja energiansäästöjä.

Kun jalka sientä katoaa. Outoa, mutta totta: virtsan on anti-sieni ominaisuuksia. Virtsahapon ja ammoniakin virtsassa voi auttaa sammuttamaan hiiva-infektiot, virtsa luetteloon lisätään kotiin korjaustoimenpiteitä varten urheilijan jalka ja muita sieniä. Toisin sanoen, jos vahingossa virtsata jalat, ei hätää - se on pohjimmiltaan kylpylähoito.

Älä lopeta lukeminen: 6 hyvää syytä anna koiran nukkua sängyssä

Pitää hyvin pidetty virtsarakon. Olet koskaan kuulleet Kegel harjoitukset, varsinkin jos olet ollut lapsia. Kukaan ei pidä niistä ja ne ovat selkä-, mutta jos sinulla on ongelmia ohjaamalla virtsan - valo pidätyskyvyttömyys on yksi niistä valitettavan sivuvaikutuksia syntymä - Pee suihkussa voisi olla hyvä ratkaisu.

Sen sijaan, että yritetään aktiivisesti tehdä Kegel harjoituksia, tee harjoitus kyykky virtsata suihkussa. Saat lisäetuja, yrittävät estää virtsan toisen ja käynnistä uudelleen.

Hyväksi ympäristölle. Olemme aiemmin mainittiin, että voit vähentää huomattavasti vesilaskuasi - mutta voit myös tehdä valtava positiivinen vaikutus maapallon.

Lähes jokainen tekee. Jos pissata suihkussa, olet hyvässä seurassa. Joten, ei ole mitään syytä tuntea huonoa. Mukaan kyselyn 1000 naisia, 75-80 prosenttia kaikista naisista myöntää, että he pissata suihkussa. Emme sano sinun täytyy olla osa ryhmää, mutta jos tunsit syyllisyyttä, tämän pitäisi olla riittävä todiste siitä, että se ei ole mitään hävettävää.

Life kirjoittaminen Lucida
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 25

map