Kasvi ummetuksen hoitoon

Kasvi ummetuksen hoitoon

Kasvi ummetuksen hoitoon

Kuivatut luumut ovat hyvin yleinen korjata ummetus, koska ne ovat runsaasti kuitua, kaliumia ja vitamiinin käyttöönotto pieniä määriä kuivattuja luumuja oman ruokavalion voi lievittää oireita ummetus. Muita etuja ovat näkökykyä ja pienempi riski sairastua niveltulehdus ja syöpä.

Kasvien hoitoon ummetus ja ruoansulatuskanavan ongelmia

Päärynät ovat toinen suuri korjata ummetus. Ne toimivat luonnollisina laksatiiveja löysää ulosteesta, niin voi kulkea tasaisesti suolistossa. Lisäksi tutkimus osoitti, että naiset, jotka söivät kolme päärynät päivässä verrattuna niihin, jotka eivät, kulutetaan vähemmän kaloreita ja menettänyt enemmän painoa.

Papuja voi kärsiä ummetus ehkäisemiseksi ja auttaa ylläpitämään tervettä ruoansulatuskanavan. Leivotaan pavut ovat täynnä hyviä ravintoaineita kuten proteiineja, rautaa, kalsiumia ja kuitua. Mutta se on liukenematon kuitu pavut, joka auttaa suojaamaan limakalvon paksusuolen syöpä.

Kasvien hoitoon ruoansulatuskanavan ongelmia

Inkivääri on suosittu ruoka hoitoon monia sairauksia, kaikkein vähiten ruoansulatuskanavan ongelmia, kuten turvotus, kaasu, ruoansulatushäiriöt, turvotus ja pahoinvointi. Parantaa ruoansulatusta on suositeltavaa juoda inkivääriteehen katso resepti täältä: Paras inkivääriteetä tehdä kotona.

Älä anna lue: Nainen: Käytätkö tamponeja ja terveyssiteitä liiketoimintaa?

Minttu on suosittu hoitoa ruoansulatuskanavan ongelmia, koska yrtti sisältää anti -inflamatorias ja antiseptisiä ominaisuuksia. Piparminttu öljyä voidaan lisätä teetä, pitää täydentää tai lisätä lehdet salaatteihin. Sitä käytetään myös hoitoon ärtyvän suolen oireyhtymä, koska se voi rauhoittaa ja rentoutua suolistoa.

Ummetuksen hoitoon jogurtti

Jogurtti on probiootti ja sisältää suuren määrän hyviä bakteereja, jotka voivat lievittää ruoansulatushäiriöt ja ummetuksen hoitoon. Voit myös vähentää muita terveyteen liittyviä ongelmia, kuten ummetus ja ripuli. Lisää kuitupitoisia marjoista, kuten vadelmista sulostuttaa jogurttia ja maustamatonta jogurttia suositellaan. Voit tarkistaa nämä elintarvikkeet ja elintarvikkeet, jotka aiheuttavat ummetus taistelut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 13 =