Jos et voi antaa menneisyyden mennä itse näitä kysymyksiä

Päästää irti menneisyyden varmasti voi tuntua haastavaa, kun vanhaan, on niin paljon arvokkaita muistoja ja ihmisiä, jotka käytetään tietää. Meidän on kuitenkin päästää irti menneisyyden Jos haluamme elää onnellista ja täyttää tulevat. Olen edelleen juuttunut menneisyyteen, vain se edistää pysähtyneisyyden ja masennus, koska emme voi enää saada häneltä mitään.

anna menneisyyden mennä ulkoasua kuva nainen

5 kysymystä sinun pitäisi kysyä itseltäsi, jos voi päästää irti menneisyydestä

Aiemmin voivat opettaa meille arvokasta oppia, mutta pysyä siellä aina laittaa elämämme tauolla, ja joka ei millään meille lopussa. Kun huomaat muistelee ja haluavat jotenkin palauttaa sen, tutustu näihin viiteen tärkeitä kysymyksiä alla.

1. Olenko tällä hetkellä tai aiemmin?

On selvää, että loukussa aiemmin, meidän on muutettava tietoisuus ja käsitys viime päivinä. Toisin sanoen, päästää irti menneisyydestä, meidän täytyy kääntää huomiota nykyhetkeen, jotta voimme täysin nauttia elämästä ja kaikki se voi tarjota. Elävät menneisyydessä vain aiheuttaa masennusta, miten asiat ennen, ja se, että se ei enää voi olla juuri niin kuin minä muistin.

Et voi pakottaa sinut rakastamaan nykyisestä elämästäsi, mutta voit tunnistaa arvoa tänään ja mahdollisuus toteutumista aamulla. Tai ehkä sinun pitää alkaa etsiä uutta roolia, työn tai seikkailua, voit tyydyttää tarpeesi tässä iässä. Ole varovainen, sinun ei pitäisi päätellä, että elimistösi ei uudessa hankkeessa, koska et ole täydellinen. Tehdä täydellinen siirtyminen vie aikaa.

Älä lopeta Reading: väriä seiniin ja henkistä terveyttä

2. Onko minulla samat uskomukset?

Eletään elämän väistämättä muuttaa uskomuksia ajoittain. Uudet kokemukset pakottavat meitä muuttamaan ajattelua ja kyseenalaistaa kaiken luulimme kerran tunsimme. Kun olet ajatellut liikkuvat ohi, muistaa, kuinka paljon olet kasvanut Sittemmin ja miten näet maailman eri tavalla kuin ennen.

Aiemmin näit asioita tietystä näkökulmasta, koska sinulla oli kaikki kokemukset, jotka olette tänään. Nyt tiedät enemmän kuin sinä, sinä jopa mennä takaisin vanhaan itse? Ajattele tätä seuraavan kerran tuntuu vaikealta päästää irti menneisyydestä.

3. Onko enemmän asioita minun täytyy oppia minun aiemmista kokemuksista?

Kysy itseltäsi, miksi jatka takaisin menneisyyteen. Jos matkustat ajassa taaksepäin usein, olet todennäköisesti joidenkin yritysten vireillä siellä. Kysy itseltäsi, jos olet oppinut kaikki oppitunnit, jotka voivat kestää, tai jos sinulla on muuta löytää kokemuksistasi. Monta kertaa, tarkistamme aikaisemmin, koska siinä on jotain opettaa meille, että ehkä emme ole oppineet aikaisemmin.

4. Olenko suorittanut oppitunnin?

Monet ihmiset elävät menneisyydessä koska he eivät ole oppineet kaikkensa häneltä. Viimeinen tarjoaa tehokkaat oppitunnit, olemmeko valmiita ottamaan heidät vastaan. Elämä jatkuu lähettää sinulle saman opettajat kunnes olet oppinut oppitunnin, joten ehkä elä menneisyydessä, saatat silti nähdä samassa tilanteessa toistaa itseään, koska et ole valmis oppitunnin.

Älä lopeta lukeminen: Sinä olet kaunis, kun näytät epätäydellinen

Ei ole mitään vikaa, mutta sinun täytyy kysyä tätä kysymystä, kun seuraavan kerran on vaikeuksia päästää irti menneisyydestä. Se auttaa ymmärtämään, miksi et voi mennä eteenpäin tällä hetkellä.

5. Kuinka hyvä menneisyys tänään?

Miltä tuntuu menneisyydestäsi? Tuntuuko sinusta auttanut teitä pitkin matkaa, tai tuntuu vahingoittuneen ja uupunut kokemuksesi? Kaikki elämässä on noin käsitys ja näkökulma, joten ehkä sinun tarvitsee vain muuttaa ajatella menneisyyden voidakseen siirtää sitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 48