Korkokengät ja niiden haitallisia vaikutuksia elimistössä

Ovatko naiset yleensä uhrauksia muotia, mutta mihin hintaan? Tutkimukset ovat osoittaneet, että korkokengät voi olla kallista useammalla kuin yhdellä tavalla, joka aiheuttaa vakavia vahinkoja selkärankaan, lonkkaan, polvet, nilkat ja jalat, muuttamalla kehon liikkeitä.

Korkokengät ja niiden haitallisia vaikutuksia elimistössä

On olemassa useita tutkimuksia, jotka on tehty auttamaan kouluttaa ja vakuuttaa naisille, että käytäntö korkkarit jalassa ei ole täysin suositeltavaa. Lisätietoja alla.

haitallisia vaikutuksia elimistöön käyttämällä korkokengät

Korkokengät luodaan lähinnä ulkonäkö eikä niinkään mukavuutta. On yleensä paljon vähemmän tukea korot kuin tapauksessa, jossa käytetään kengät tai sandaalit jopa. Jatkuva paine tyynyille ylöspäin aiheuttaa epätasainen jakautuminen kehon painon ja taipumus aiheuttaa epämukavuutta sormien. Hermot voivat vaikuttaa myös alaselän johtuen outoja asentoon saat, kun käyttää korkokenkiä. Hermo kipu alaselässä voi olla erittäin ärsyttävää ja ei ollut miellyttävä.

kallistui ongelmia elimistössä

Usein käyttää korkokenkiä, voi aiheuttaa pitkäaikaisia ​​ongelmia, koska ne ovat jatkuvasti taivutus sormet luonnottomassa.

Tämä voi aiheuttaa erilaisia ​​vaivoja, mistä sisäänkasvanut kynsi peruuttamatonta vahinkoa jalka jänteet. Lisäksi, kokoavat sormet kapealla teräväkärkiset lopussa tyypillinen kengät voivat aiheuttaa bunions ja hermovaurioita. Korkokengät on myös liittynyt vaurioita jalkojen lihaksia tai ylityöllistettyjä, polven nivelrikko, jalkapohjien fasciitis ja selkäkipuja.

Älä lopeta lukeminen: Miten menettää kiloa ilman dieetti

sormi Pain

Muoto korkokengät on suunniteltu pitämään jalka tietyssä asennossa hyödyksi niiden ulkonäkö, ei mukavuutta. Lepää koko paino kehon jalat päätyy aiheuttaa huomattavaa kipua, kun taas. Kävele tyynyt jalkojen koko päivän myös taipumus luoda kellertävä alueille alareunassa jalat kipeä vasen jopa poistamisen jälkeen korot.

achy vasikat

korkokengät

Tämä vaikutus tapahtuu usein tottuu käyttää korkokenkiä. Kuitenkin päivittäinen käyttö korkokengät aiheuttaa kipua paitsi matkustajille, vaan myös voi aiheuttaa pullistumia suonet jaloissa, tunnetaan suonikohjuja tai hämähäkki suonet. Tämä on jotain harkita, kun korkkarit jalassa säännöllisesti.

Nilkka Revähdyksiin

On olemassa lukuisia tapauksia nilkan nyrjähdys, jotka johtuvat kulumisesta korkokengät. Vaikka syy tähän ei liity suoraan käyttöön selin, on totta, että kehon asento ja kävelyn taipumus vaikuttaa se, mitkä voidaan esittää sarja kuuluu tai onnettomuuksien johtuen sellaisista jalkineet.

Älä lopeta lukeminen: Mikä on Kolloidihopea ja sen monet hyötykäyttö

On kuoppia, tuuletusaukkojen, viemäri raastaa ja niin monissa muissa paikoissa kävellä Epätasainen joka voi päätyä aiheuttaa kaatumisen. Paitsi nyrjähtänyt nilkka; voi myös olla, rikki nilkkojen, mustelmia polvillaan ja kyynärpäissä, ja jopa satunnaisia ​​aiheuttaman iskun kulumista korot.

Vaikuttavat luonnon käyrä selkärangan

Alaselän kaari tulee jopa enemmän kuin tavallisesti, kun korkokengät käytetään. Myös, sitä suurempi korkeus kannoilla, alaselän pyrkii entistä kaareva. Jos et viettää paljon aikaa kävely korkokengät, et todennäköisesti saa hahmottamaan riesa tällä luonnoton kaarevuus takana. kuitenkin tämä äärimmäinen käyrä on myös syy kipua alaselän ja ylempi alue myös.

Rajoitus verisuonten

Monta korkokengät koulutetaan tekemään jalat näyttämään pidemmiltä, ​​ohut ja hieman tyylikäs. Kenkä muoto painaa jalka luonnottomassa asennossa, mikä aiheuttaa supistumista verenvirtauksen ja joskus jopa aiheuttaa verisuonten repeämä. Se on erittäin korkeat kustannukset, jotka on maksettava säilyttää tavalla, joka suosittelee käyttämään eräänlainen erittäin sopimattomia jalka terveyden ja koko kehon kenkiä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 58