Bohemians parhaita paikkoja Ranskassa tavata

Jos haluat löytää paikkoja historiaan ja kutsuva, mikään ei voita kierros boheemi paikkoja Ranskassa että voit tavata ratsastaa joka täyttää sielusi ja silmät kauneutta ja historiaa.

Eiffel-torni Ranskassa

Bohemians paikkoja Ranskassa

Toisin kuin yleisesti luullaan, käsite Bohemia ei Ranskasta vaan Tšekkoslovakiasta, Tänään Tšekki. Tässä maassa koko alueen (yli puolet) kutsutaan Böömin. Mutta sama sana käytti ensimmäisenä määritellä elämäntapaan liittyvä maallisista iloista, miellyttävä yritysten ja pelkkä elämäniloa.

Tämä johtui siitä, että mustalaiset Bohemia siirtynyt joukoittain Ranska, kuljettaa koko joukon kulttuurivaikuttaja, joka päätyi tulossa yksi vaikutusvaltaisimmista tapahtumia historiassa humanististen.

paris francia

Anshar / Shutterstock.com

Boheemi on mahdollista vain Pariisissa

Siten boheemi elämäntapa Ranskassa, joka otettiin referenssinä ja pääkaupunki Gallian maa oli tiivisti. Mutta Pariisin leveillä kaduilla ja majesteettinen suihkulähteitä koko pienenee vuonna Montmartren alueella. Ei vain tullut kapeampi kaduilla, mutta myös Napoleonin monumentteja katoavat.

Montmartre Ranska

Rrrainbow / Shutterstock.com

De Gaullen France on Eiffel-torni ja Riemukaari. Montmartren löydät aidoimman ja alkuperäinen tapa on boheemi, koska se ei voisi olla missään muualla, mutta aivan maailman pääkaupunki Böömissä. Erikoispiirteitä ovat normi kapeilla kaduilla joka keräsi epäkeskot, nerot, taiteilijoita, mm.

Jos käyttöön mukulakivikatuineen yöllä, että Montmartren löytää panoraama valot ja sävyjä värit. Paikka ottaa historiallinen kunnioituksen, kun se tulee alkuperäisen Moulin Rouge tunnetuin kabaree Pariisin ( "Red Mill"). Toisaalta, kun Place du Tertre Montmartren naapurustossa on täynnä maalarit, caricaturists ja portraitists monipuolisin taustoja ja kykyjä.

Ranska Montmartren Moulin

Gil C / Shutterstock.com

On kaikki näyttelyesineet ovat myynnissä, jotta ihmiset voivat ottaa hyvä juhlaa taidetta ennen valintaa, joka laatikko kotiin. Jos kävelet hieman pidemmälle Place du Tertre jättämättä Montmartren on espace Dalí, omistettu museo näkyvästi espanjalaista taiteilijaa Salvador Dalí. Tällainen taiteilija ei ole sattumaa: Dalia pidetään todellinen eksponentti Böömin.

boheemi Montmartre paris francia

Kiev.Victor / Shutterstock.com

Pariisin ulkopuolella?

Vaikka suurin rukoilee, että pariisilainen Bohemia on vain joitakin yrityksiä muihin Ranskan kaupungeissa onnistuvat ainakin jakaa tittelin boheemin Montmartren ja sen alueella. Sellainen on kyse Rousse croix, joka sijaitsee kaupungin Lyon. Naapurustossa sijaitsee kukkulalla, joka on vuodesta seitsemästoista luvulla syntyi kunta ja tuli lähes erillinen Lyonin kaupunkiin. Nykyään voit hengittää boheemi ilmapiiri, joka ei pyri voiton vaan pelkkä elämäniloa.

Croix Rousse alueella Pariisin FRANCIA

cdrin / Shutterstock.com

Sen tärkeimmät nähtävyydet ovat Maison des Canuts (House of kutojat, joka hallitseva ammattia paikka). Myös Atelier de Punoskoristeet voit nähdä, kuinka he elivät silkki kutojat, jotka olivat viittaus markkinoilla tekstiilien kunnes tuotannon loppumisesta vuonna 1979.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =