Tietää, mitkä eteeriset öljyt käyttää viruslääkkeiden

Antiviraalinen eteeriset öljyt

Talvella eteeriset öljyt tullut viruslääke luonnon korjaamiseksi torjumiseksi ja ehkäisemiseksi vilustuminen ja flunssa niin yleistä kuin kylmä kuukautta. tavata mitä eteerisiä öljyjä voidaan käyttää viruslääkkeiden ja jarruttaa näitä oireita kuin kiusallinen.

Mitkä ovat eteeriset öljyt

eteeriset öljyt ovat aineita Niitä löytyy siemeniä, kuori, varret, juuret, kukat ja muut kasvinosat. Ne ovat puhtaita ja viileänä ja välittömästi imeytyy ihoon.

Sisältävät lukuisia kemiallisia yhdisteitä kasvin uutetaan ja siksi Heillä on erityisiä terapeuttisia ja lääkkeiden hyötyjä kuin tehtaan tulossa.

Kuinka käyttää eteerisiä öljyjä kuten viruslääkkeiden

aceites olennainen osa folk korjaustoimenpiteitä. Kukapa ei muistaisi niitä kuumia kylpyjä valmistetaan isoäidit eteerinen öljy eukalyptus, mirhamia, mänty ja tea tree helpottunut lihassäryt flunssa?

Luonto tarjoaa meille monenlaisia eteeriset öljyt antivirusvaikutuksilla jotka auttavat meitä lieventämään ruuhkia ja parantaa nenän hengitysteiden koska ne ovat tea tree, basilika, anis, bergamotti, kaneli, anis, eukalyptus, laakerinlehdet, kataja, laventeli, piparminttu, rosmariini, mänty, salvia ja timjami.
Ne auttavat selkeät limaa ja näin saada voimme hengittää paremmin.

Älä lopeta lukeminen: Paranna näkökykyä luonnollisesti näihin vinkkeihin

eteeriset öljyt lievittää hengitysvaikeuksia

Niitä voidaan soveltaa suoraan iholle rinnassa ja takaisin kautta hieronta. Voimme käyttää niitä, kun ensimmäiset oireet, jolloin kitka seoksella 10 millilitraa eukalyptus ja mänty, laventeli Viisi millilitraa, ja yksi millilitra timjami ja kanelia toiseen. Levitä 20 tippaa rinnassa, selkä ja pohjat useita kertoja päivässä.

Inhalations eteeristen öljyjen vilustuminen

Mutta niitä voidaan myös käyttää höyryn inhalaatiota inspiraation tai lisäämällä muutama tippa säiliöön, joka sisälsi kiehuvaa vettä. Juuri sinun täytyy laittaa pyyhe pään yli ja hengittää ilmaa, pitää hänet, jotta sitten uloshengitys. Tämä toimenpide on toistettava useita kertoja päivässä.

Käyttämällä eteerinen öljy infuusiona

Toinen vaihtoehto on syödä niitä drinkin. Voimme kehittää niitä perustuen ruokalusikallinen hunajaa ja kaksi tippaa eteerinen öljy kanelia, tippa kynsien toisen timjami ja muut mandariini. Sekoita hyvin ja laimenna kuumaa vettä. Tämä juoma voidaan ottaa päivittäin estää flunssa tai nuhakuume.

Käyttö aromaterapia diffuusori

Voimme käyttää niitä aromaterapia diffuusori sisältää muutama tippa eteerinen öljy eukalyptus, laventeli ja villi mänty. Tämä vaihtoehto antaa meille mahdollisuuden ympäristön puhdistamiseen ja estää flunssan kaltaisia ​​tiloja ja on ihanteellinen tapa antaa meille mahdollisuuden hengittää ja nukkua valtioiden nenän tukkoisuus ratkaisun.

Älä lopeta lukeminen: 5 valkoinen Myrkyt kuluttaa päivittäin ja lisätä mitään terveydelle

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

map