Viljeleminen pieni pihalla aina ruokaa

Mikä paljon neuvoja seuraavissa infographic sitten miten säästää tilaa ja aina ruokaa pystysuoralla puutarha pieni piha, Sen avulla voit käyttää vähemmän lattiatilaa kun kasvattaa kasveja tai vihanneksia viiniköynnöksen.

Miten kasvaa pieni piha on aina ruokaa

Niille, jotka ovat runsaasti tilaa takapihalla varata sen osaa istuttaa puutarhaan, he voivat käyttää perinteisiä istutus menetelmiä. Kuitenkin niille, joilla ei ole tilaa kasvit, se on vaihtoehtoinen istutusmenetelmä joka tuntuu olevan saamassa suosiota, ja on useita etuja.

pieni piha

Miksi kasvattaa pieni patio pystysuora puutarhat

Kotipuutarhanhoito on tulossa yhä suositumpi näinä päivinä ihmiset yrittävät pysyä erossa GMO vihanneksia ja hedelmiä. Viljellyt tuoreet hedelmät ja vihannekset ovat herkullisia ja halvempaa kuin voit ostaa päivittäistavarakaupoista.

Pystysuora puutarhoissa parantaa suorituskykyä pienet telakat

pieni terassi tomaatit

lakkovahti

Jos sinulla on pieni piha, Tämä vaihtoehto on sinulle, koska kasvava vertikaalinen kasveja kasvaa tuotto neliömetriä kohden, koska ne sopivat paremmin kasvimaalta. Pystysuora puutarha on suunniteltu kattamaan lisää kasveja hyvin pieneen tilaan pinoamalla laatikoita päällekkäin pystysuunnassa. Tämä menetelmä on paljon etuja verrattuna perinteisiin puutarhanhoito. Yksi suurimmista on, että se edellyttää laajaa tilaa ja vähentää merkittävästi päivittäistä huoltoa.

Älä lopeta lukeminen 11 vihanneksia, että voit syödä ja kasvaa takaisin

Pystysuuntaista rakenteiden, kuten karat, kaaret ja pergolat, auttaa luomaan tunnelmaa puutarha tilaa ulkona. Ne voivat myös antaa tunteen korkeus ja syvyys muuten pieneen tilaan.

kasvit kasvavat

Laajentamalla määrä ja tyyppi kasveja, jotka voivat kasvaa jardínde pikku terassi. Jotkut vihannekset kuten kurpitsa kasvaa viiniköynnöksiä ja vievät paljon henkilökohtaista tilaa, voidaan kouluttaa kasvaa ja yli säleikkö erittäin kompakti tila ja saavuttaa täysin kunnossa.

Luo mikroilmasto

Elävä luonnollinen suoja voi eristää rakennuksen (lämpö, ​​ilman saastuminen tai melu) ja auttaa säätelemään lämpötilaa jäähdytyksellä ja varjostus alueen. Voit myös luoda mikroilmasto lisäämällä pystyrakenteella kuin tiipii säleikkö, pergola, kaari tai muotoisen kehyksen A. jäähdytin paikkakunnalla kiinnike mahtuu kasveja ja varjoa rakastava Auringonpalvojia viihtyvät kiipeävät jotta he voivat saada parhaat puolet.

pystysuora puutarha pieni terassi

pystysuora rakenne kuten kodassa

pieni patio roikkuu kurpitsaa

pystysuora rakenne muodossa A

Parantaa ilmanlaatua ja terveyttä

Tutkimus on osoittanut, että sekä kasveissa parantaa ilman laatua ja ulkoa poistamalla haitallisia VOC (haihtuvat orgaaniset yhdisteet) ja imeytymistä epäpuhtauksia. On havaittu, että kodeissa, jatkuvasti huonompi ilmanlaatu sisällä jopa likaa ulkopuolelta. Niin kasveja, jotka kasvavat pystysuoraan, ahtaissakin tiloissa, kuten ikkunalaudat, parvekkeet, edessä sisäänkäynnit ja roikkuu, tekee suuri ero omaan terveyteen.

Älä lopeta lukeminen: Kierrätys kartonkiputket lahjapakkaukset

Mitä sinä odotat! tee puutarha teidän pieni terassi syötävä paratiisi ja hyödyntää täydellisesti, että tällaiset rakenteet voivat tarjota. Valitse niistä parhaiten sopii paikka ja alkaa tuottaa omaa ruokaa kotona.

Life kirjoittaminen Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 91