3 Luonnollinen tapoja vähentää todistetusti ryppyjä

vähentää ryppyjä

Kauneus teollisuudelle on valtava markkinoinnin budjetit. Viettää omaisuuksia yrittää vakuuttaa naisille, että injektiot, kemialliset kuoria tai $ 300 DLL voiteet ja seerumit, pehmentää ja auttaa vähentämään ryppyjä ja palauttaa nuorekkaan ihon.

mutta aggressiivinen ja kemialliset käsittelyt voivat todella pahentaa asioita sen sijaan vähentää ryppyjä.

Kauneus teollisuus on keskittynyt lähes yksinomaan ulkoasiainvaliokunnassa. Mutta iho heijastaa terveyden koko kehon sisältä ulos. Se kertoo krooninen stressi, myrkkyjä elintarvikkeiden, kemikaalien ympäristöön ja elämäntapaan. Ei ole mitään taikasauvaa korjata ihon sitä.

Mutta on olemassa luonnollisia vaihtoehtoja hidastaa ikääntymisen vaikutuksia ja vähentää ryppyjä. Tässä on kolme luonnollisia keinoja vähentää ryppyjä, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi.

1. Tupakoinnin lopettaminen vähentää ryppyjä

Vuonna 2010 tutkimuksessa ryhmä ihotautilääkärit, psykologeja ja ravitsemusterapeutit seurasi 64 Italian women tupakoivat. Alussa tutkimuksen kunkin Nainen sai pisteet perustuvat kunto ihoa. Tutkijat ottivat huomioon viivojen olemassaolo, verisuonten ja pigmentti merkkejä, joustavuus, kiilto ja rakenne.

lopettaa tupakointi vähentää ryppyjä

Lähtötilanteesta havaittiin, että keskimäärin tupakoitsijat oli biologinen ikä oli 9 vuotta vanhempi kuin niiden todellinen ikä.

Jälkeen naiset osallistuivat tupakoinnin lopettamiseen ohjelma. Kun 9 kuukautta tupakoimattomuus hän teki jälleen. Keskimääräinen lasku niiden biologinen ikä oli hämmästyttävä 13 vuotta.

Älä lopeta lukeminen 5 yksinkertainen kotiin korjaustoimenpiteitä varten keltaiset hampaat

2. vähentää ryppyjä Aloe vera

Aloe vera on ajankohtainen lääke ihon perustettu. Kuitenkin 2009 tutkimuksessa todettiin, että kun Aloe suullisesti vähentää kasvojen ryppyjä.

Tutkimuksessa 30 tervettä yli 45-vuotiasta naista otti Aloe vera täydentää. Yksi ryhmä otti matalan annoksen (1,200 mg / päivä), ja toinen ryhmä otti suuren annoksen (3600 mg / päivä).

Tutkijat mittasivat merkkejä ihon vanhenemista alussa ja tutkimuksen lopussa. Kun vain 90 päivää, tutkijat huomasivat, että voitaisiin vähentää kasvojen ryppyjä merkittävästi molemmissa ryhmissä. Kuitenkin, matalan annoksen ryhmässä, kasvojen elastisuus oli myös parantunut.

Aloe vera vähentää ryppyjä

Miten se toimii? Tutkijat havaitsivat, että aloe lisää kollageenin tuotantoa, mikä johtaa parempaan rakenteellista tukea ihon ja vähemmän ryppyjä.

He totesivat myös, että aloe vähentynyt geenin aktiivisuus, joka aiheuttaa vahinkoa kollageeni.

Aloe vera geeliä sisältää yli 200 paranemista ravinteita. Jos on käytettävissään aloe, saat geeli lehdet. Aivan varmasti tyhjentää punaisen "lateksi". Se voi aiheuttaa ripulia.

Lisää aloe geeliä mehua tai suosikki smoothie. Ostaessaan aloe vera mehua Muista välttää tuotteita sokereita ja säilöntäaineita. Sen on oltava vähintään 85% aloe vera mehua.
Katso: Miten Aloe Vera Gel kotona.

Älä lopeta lukeminen: Younger iho alkaa sisältäpäin

3. Punainen ginseng uute on tukea vähentää ryppyjä

Punainen ginseng sisältää useita bioaktiivisia yhdisteitä kuten antioksidantteja, immuunitehostajia, ja anti-aging aineet.

Koreassa, 82 terveille vapaaehtoisille yli 40 vuotta vanha, osallistui kaksoissokkotutkimuksessa, lumekontrolloitu tutkimus. Joka päivä naiset saivat lumelääkettä tai 3 grammaa sekoitus yrttejä sisältää punaista ginseng uute. Tutkijat mitattu kasvojen ryppyjä, ihon kimmoisuutta, vesipitoisuus, eryteema (punoitus), ja pigmentti ennen ja jälkeen hoidon. Kasvojen ihon otettiin ennen ja jälkeen hoidon, ja biokemiallisia markkereita, jotka liittyvät ryppyjä mitattiin myös.

Lopussa 6 kuukautta, tutkijat huomasivat, että kasvojen rypyt olivat parantuneet merkittävästi naisilla, jotka ottivat punainen ginseng uute. Myös useita biokemiallisia merkkiaineita vahinkojen ryppyjä myös parantunut.

ginseng vähentää ryppyjä

Miten se toimii? Tutkijat havaitsivat, että punainen ginseng lisää kollageenin verinahassa. He kutsuivat punainen ginseng yksi tehokas kauneutta ruokaa.

Punainen ginseng on eräänlaista Panax ginseng kuorimattomien ja höyrytettyä (tunnetaan myös Aasian tai korea ginseng). Sen sanotaan olevan ominaisuuksia "lämpeneminen" parantaa verenkiertoa. ei pidä sekoittaa amerikkalainen tai Siperian ginseng.

Tutkimus ja kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

map