Ruoanlaitto valkosipuli ja käyttää ravinteet

keitetään valkosipuli

Valkosipuli ei ole vain ruokaa, se on ehdottomasti legenda omassa oikeassa. On todettu, että Egyptin pyramidien ja jopa mainitaan Raamatussa. Hippokrates, isä länsimaisen lääketieteen, määrätty säännöllisesti, ja annetaan ensimmäinen olympiaurheilijoiden antiikin Kreikassa suorituskyvyn parantamiseksi. Valkosipuli ja kypsennä oikein auttaa edelleen niiden edut huolimatta ruoanlaittoon.

Opi kokki valkosipuli ja saada hyötyä

Kun keitto valkosipuli on muistettava aina, että oikea tapa kokki sitä, että joka ei vähennä sen hyötyjä ja voi aiheuttaa mikroaaltojen käyttöä, koska tämä voi neutraloida lääkkeen ominaisuudet valkosipulin huomattavasti, mikä tekee niiden ravinteet jäävät menetetty.

Valkosipuli on enemmän valtaa kuin tunnetut

Nykyaikainen tutkimus vahvistaa sen, mitä antiikin parantajat ja herbalists tiesi intuitiivisesti: että valkosipuli on tehokas ase taistelussa tautia vastaan. Vuonna 1999 tutkimuksessa S. Ankri ja D. Mirelman osoittaa yhdiste, valkosipuli kutsutaan Allisiini vastaa mikrobilääkkeitä, virus- ja antiparasiittista aktiivisuutta valkosipuli.

On myös osoitettu, että taistelee lääkeresistentit E. coli -kantoja, ja saattaa torjua joitakin antibiooteille vastustuskykyisten superbugs.

Älä lopeta lukeminen: Porkkanamehu päivääsi detox

Allisiini ei oikeastaan ​​valkosipuli. Yhdiste, alliin, ja entsyymin alliinase ovat osa soluista valkosipulin kynsi. Nämä kaksi pidetään erillään, mutta kun nämä soluseinät hajoavat yhteen ja muodostavat kaikkivoipa ja voimakas allisiinia.

Miten kokki valkosipulin paremmin hyödyntää ravinteita

Joten kun olet ruoanlaitto kotona, sinun kannattaa olla varma rikkoa niitä soluseinämien valkosipulinkynnet menetelmällä haluat. Mutta älä heittää potin tai pannulla. Se lämpö neutraloi lääkkeen hyödyt allisiinia.

Vuonna 2001 tutkimus K. Song ja J. A. Milner, osoitti, että keitto valkosipuli joko uunissa tai mikroaaltouunissa tai muulla tavoin tuhoaa kaikki entsyymin aktiivisuus alliinase sisällä. Kuitenkin suurin osa ruokia keitetyn sijaan kysyä valkosipuliöljyä.

Säilyttämiseksi joitakin parantavan ominaisuuksia allisiinia, monet tutkijat ehdottavat hakkaamalla tai paloittelun valkosipulia, anna seistä kymmenen minuuttia, jotta alliinase tehdä työnsä ja muodostaa allisiinia niin paljon kuin mahdollista, ennen kuin se neutraloidaan lämmön.

Älä lopeta lukeminen: Hummuskuva balsamiviinie vähäkalorisen ja gluteenia

Joten seuraavan kerran olet ruoanlaitto, muista pilko valkosipuli ensin, sitten syrjään. Mennessä olet valmis saada loput ainekset, nämä murskataan hampaat on paljon allisiinin liikkuvat niiden soluissa.

Tutkineet ja kirjoittaneet laitteet Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 59 =