Paras salaatteja korkeaan verenpaineeseen

salaatteja korkea verenpaine

korkeapaine uhkaa kehittää sydänsairauksien ja muiden vakavia terveydellisiä edellytyksiä, kuten neste munuaissairaus, muistinmenetys, heikentynyt näkö, angiina ja keuhkot. Painoa, vähentää ravinnon natrium ja kalium lisäksi ja kuitu voi auttaa vähentämään korkea paine. Paras salaatteja alentaa korkea paine tarjota vähäkalorinen tapa rikastuttaa ruokavaliota kaliumia ja kuitua.
Vähemmän suolaa, enemmän kaliumia ja kuitua

Paras salaatteja korkeaan verenpaineeseen

Pinaattisalaattia marjoja korkeaan verenpaineeseen

Paras salaattia korkea verenpaine olisi sovellettava omaan makuun mieltymykset, mutta siinä on oltava runsaasti kaliumia ja kuitupitoisia hedelmiä ja vihanneksia, kuten artisokat, bataatit, pinaatti, sienet, marjat, sitrushedelmät, hedelmät syötävä nahat tai siemeniä , paistetut perunat iholle, pähkinät ja siemenet. Vältä valmis sidokset, jotka voivat sisältää liian paljon natriumia ja epäterveellistä rasvoja. Sen sijaan käyttää suolaa, mausta salaatti paprika, basilika, rakuuna, kaneli, sinappi ja muut mausteet ja sipuli ja valkosipuli. Miesten tulisi olla enintään 38 g kuitua jokapäiväisessä ruokavalion ja naiset 25 g. Kaikki aikuiset pitäisi pyrkiä 4700 mg kaliumia päivässä.

Älä lopeta lukeminen: Tyttäreni paransi ekseema ruokavalio raaka hedelmiä ja vihanneksia

Artisokka salaatti ja sieniä

Artisokka salaatti korkea verenpaine

Hedelmät, vihannekset, palkokasveja ja täysjyvätuotteita sisältää kuitua ja monia vaihtoehtoja sisältävät suuria määriä kaliumia. Voit tehdä salaattisekoitusta artisokan sydämiä, sieniä ja vihreitä papuja tai vihreitä papuja marinoituja valkosipulin, lisää sinappi, oliiviöljyä ja etikkaa kastiketta. Mausta rakuuna tai lohikäärme yrtti. Artisokka, joka sisälsi 595 mg kaliumia per annos 1 kuppi. Vihreät pavut, joka sisälsi 183 mg kaliumia per 1 kuppi, ja sienet sisältävät 220 mg kaliumia per 1 kuppi.

hedelmäsalaatti

Marjasalaattia korkea verenpaine

Tee hedelmäsalaattia on jogurttikastike. Tai rasvatonta jogurtti sisältää 579 mg kaliumia per 1 c. Valitse joukossa hedelmiä runsaasti kaliumia, kuten päivämääriä, rusinoita, aprikooseja tai säilöttyjä aprikooseja, banaanit, karhunvatukat, fenkoli ja papaija. Muut hedelmät vaatimattomampi määriä kaliumia, mutta runsaasti kuitua sisältävät vadelmat, päärynä iho ja appelsiineja.

Kasvi- ja papusalaattia

Musta papusalaattia ja avokado korkeaan verenpaineeseen

bataatit ja uuniperunoita iholle sisältää suuren määrän kaliumia - 694 mg ja 619, vastaavasti. Voit tehdä perunasalaatti käyttäen yhtä tai molempia perunoita. Lisää parsakaali ja porkkanat. Tee salaatti mustia papuja, maissia, avokado ja tomaatti. Punaiset pavut, Perun, Pinto ja valkoinen myös sisältävät suuria määriä kuitua ja kaliumia. Salaatti papuja / pavut kikherneet, selleri ja sipuli.

Älä lopeta lukeminen: Coco: miten tehdä jauhoja, kermaa ja maitoa terveiden hedelmät

Tutkineet ja kirjoittanut joukkue elämä Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 23 =

map