10 heijastuksia, jotka auttavat sinua kohtaamaan uuden vuoden optimistisesti

Tulee uusi vuosi on hyvä aika tehdä muutoksia, aloita uusia projekteja ja kohtaamaan tulevaisuuden optimistisina ja uutta energiaa. Siksi olemme laatineet 10 heijastuksia, jotka auttavat sinua kohtaamaan uutta vuotta optimistisina.

1. Hyvä aika aloittaa uudelleen
Uusi vuosi antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa alusta, tehdä positiivisia muutoksia elämässäsi, on uusi alku ensimmäisestä päivä vuoden ja käynnistä elämää.

2. Jätä pahaa vanhan vuoden
Pitkäaikainen eri kulttuurit ovat ottaneet juhla uuden vuoden siirtymävaiheen ja muutoksen. Saapuminen uusi vuosi antaa sinulle mahdollisuuden jättää kaiken pahaa tapahtui elämässäsi kanssa "vanhan vuoden", niin että se kaikki negatiiviset kertaa ja on uusi, ilmainen ja selkeä syyttelyä ja negatiivisia asioita.

3. Uudet tavoitteet, uusia projekteja
Uusi vuosi on täydellinen aika aloittaa uusia projekteja, jotka oli pelastanut ja pelkäsivät toteuttaa; kartoittaa uusia tavoitteita täyttämään. Uusi vuosi on aina hyvä alku kaikille.

4. Anna anteeksi ja anteeksi
Elämään saada meidät aina vastaa "uusi vuosi" on siirtymä, joka on otettava antaa anteeksi ja erityisesti antaa anteeksi itsellesi. Hyvä aika unohtaa kaunoja ja vihaa, jota ei voida ankkuroida aiemmin, että ei ole positiivinen, on aika antaa anteeksi ja anteeksi.

Älä lopeta lukeminen: 3 merkkejä siitä, että suhde voi olla pulassa

5. Changing Times
Saapuminen uusi vuosi varmasti tehdä meidät ajattelemaan hyviä ja huonoja tapahtui vuonna kulunut, kaikki tärkeitä näkökohtia. Se on täydellinen aika tehdä suuria muutoksia elämässäsi, jättäen jälkeensä huono ja negatiivinen, ja omaksua hyvä ja positiivinen. Aika pohdinta ja analyysi antaa meille entistä paremman kuvan- ja näkökulmasta.

6. Aika rakastaa
Uusi vuosi ei ole vain heijastaa tosiasioita elämämme, on myös aikaa rakkautta ja tärkeät ihmiset elämässäsi. On aika sanoa "rakastan sinua" kaikille niille ihmisille, jotka ovat elämässäsi ja tehdä se paremmin; on aika kiittää, on aika rakastaa ja antaa anteeksi.

7. Pidä
Monille saapuminen uusi vuosi tulee surut ja vexations ehkä niin hävisi vuosi mennyt vikojen tai paha, mitä tapahtui. Mutta vaikka on aina surua, tämä ei voi peittää päivämäärää juhlia, päivä muutokseen ja uuteen alkuun. Facing uusi vuosi ilolla ja optimismia, juhlii.

8. Tilaisuus onneen
Uusi vuosi on täynnä kliseitä, josta voi tulla jopa typerä ja järjetön. Rauha, harmonia ja onnellisuuden sekä suullinen näissä päiviä voi tulla jopa ällöttävä. Mutta jos se on totta tällä kertaa (jättäen kliseitä syrjään) antaa meille mahdollisuuden aloittaa uudelleen, se on muutos ja siirtyminen, jota voidaan käyttää tekosyynä alkaa ajatella onnellisuutta tekemään toisten onnellinen, ja miksi ei itse.

Älä lopeta lukeminen: Selvitä, mitä malli pari että jatkat sisällä.

9. Know Kiitos
Monet alkaa tehdä toivelistalla uuden vuoden, toiset asettaa tavoitteita tai saavutukset syntyvät. Mutta uusi vuosi on myös hyvä aika antaa kiitokset kaikesta hyvä, että tapahtui vuonna hyvästit; riippumatta siitä, mikä uskonto tai usko tunnustaa, se on hyvä aika sanoa "kiitos", joille se voi koskea.

10. Aika sanoa hyvästit
Uusi vuosi antaa meille mahdollisuuden hyvästellä joitakin asioita elämässämme että jätämme taaksemme, joka yleensä takertuvat turhaan ja lopulta taakka estää meitä eteenpäin. Pohtia ja hyödyntää tätä aika hyvästellä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 31