Luontaistuotteet ummetukseen

ummetus

Käyttää luonnon tai kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon ummetus ongelmia voi olla erittäin hyödyllistä etenkin, jos syynä tämän ehdon esittämä heikkolaatuinen ruokavalion kuitua.

Harjoituksia voimme menestyksekkäästi aloittaa kehomme ja siten antaa näille luontaistuotteet hoitoon ummetus

Korjaustoimenpiteitä varten Ummetus

Tiedämme, että Ummetus liittyy myös syitä stressiä ja emotionaalisia ongelmia. Sen vuoksi on suositeltavaa työskennellä yhdessä parannuskeinoa ummetus pysyvästi.

vatsan hieronta

Vatsan hieronnat ovat erittäin hyviä vastaan ​​ummetus ja ei ole mitään luonnollisempaa kuin kotiin ja hieronta voi antaa sinulle itsellesi. Tee kiertoliike suuntaista myötäpäivään, jos annat sen itse olisi alkaa navan ja käänny oikealle. Masajeate vähintään 30 minuuttia, voit laittaa hieronta tai oliiviöljyä auttaa hieronta tasaisempia.

liikunta

Yksi tärkeimmistä syistä ummetus, lisäksi syöttöhäiriöitä ja tiettyjen ruoansulatuskanavan sairaudet, Se on liikunnan puute ja liian kauan samassa asennossa, joko istuen tai makuuasentoon sen sijaan aktivoida kehomme harjoitusten, voimme lähteä jälleen laittaa kehomme ja siten antaa näille luontaistuotteet hoitoon ummetus.

Älä lopeta lukeminen: Paras harjoitukset fibromyalgia

Huomaa, että jotkin harjoituksia vaikuttaa vatsan hieronta apua, koska luontaistuotteet ummetus.

polkemisen: Jäljittelemällä polkupyörän polkemisen on maannut jalat ylös.

kyykky

Lattialla ylöspäin, me taivuta jalat ja tuo polvet rintaan ja laske ne varsinaisesti kosketa lattiaa varpaita. Making toistuu 10 push ups ja sitten hieronta meidän vatsa. Tämä harjoitus on yksi suositellaan aktivoimaan meidän ruoansulatuskanavan. On syytä mainita, että harjoitus pitäisi tehdä matolla ehkäistä selkävaivoja, ja ei pidä tehdä heti syömisen jälkeen.

Jooga luonnollisena korjata ummetus

Käytäntö jooga, me kaikki tiedämme, kuinka hyödyllistä se voi olla terveydelle koko kehon, ja niin on kohdella ongelmia, kuten ummetus. Katso esimerkkikuva:

Luontaistuotteet ummetukseen jooga

Tämä aiheuttaa jooga tunnetaan virsana, joka stimuloi verenkiertoa ruoansulatuskanavan, stimuloi supistukset suolistossa ja saavuttamaan taistella ummetus.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 93 =