Mitkä ovat munasarjakystat, syyt ja luonnollisia hoitoja

munasarjakysta ilmetä ilmapallot täynnä nestettä, jotka sijaitsevat sisä- tai pinnan munasarjat, nämä ovat naisten sukuelimiä ja vastaavat tuottavat muna lannoitukseen.

munasarjakysta kipu nainen

tämä tauti Se koskettaa tuhansia naisia, Lisäksi useimmat joskus elämässään ne on diagnosoitu, jotkut pelkäävät heidän terveyttään, mutta tämä ei tarkoita, että "Munasarjasyövän" kärsii, koska yleensä nämä kasvaimet ovat hyvänlaatuisia, mutta joissakin tapauksissa lääkäri ei sulje pois mahdollisuutta, että tauti voidaan hoitaa.

Mitkä ovat syyt munasarjakysta?

Useimmat munasarjojen kystat ovat "toiminnallinen kystat" aiheuttama liiallinen estrogeenin tuotanto. Kun nämä follicles munasarjat tuottavat hormoneja ja vapauta muna eivät rikkoudu ja jatkaa koko kasvaa esiintyä.

Muissa tapauksissa follicle saavuttaa vapauta muna mutta neste kerääntyy saman, Nämä kasvaimet voivat olla jopa 4 senttimetriä, kerätä verta ja aiheuttaa verenvuotoa ja voimakkaat vatsakivut.

munasarjakysta

Muodostuminen munasarjakystien

Toiminnalliset kystat ovat hyvänlaatuisia ja aikana hedelmällisessä iässä, he eivät tarvitse lääketieteellistä hoitoa ja katoavat omasta sisällä viikon.

Oireita munasarjakysta:

Tämä sairaus ei aiheuta liikaa oireita, naiset, joilla on tällainen munasarjakasvaimia yleensä:

 • Kipu lantion alueella.
 • vatsan turvotusta.
 • Kivulias suolen

Älä lopeta lukeminen: Levyjen esanssit höyrysauna sinuiitti

Oireita voidaan lievittää ja poistaa luontaistuotteet, johon ne ovat tehokkaita ja erittäin edullinen. Lisäksi luonnon lääketiede pystyy estämään kystat lisätä niiden kokoa ja vaatia muita lääketieteellisiä hoitoja.

Luonnollinen hoitoja munasarjakystat

Mitkä ovat munasarjakystat

Mitkä ovat luonnollisia hoitoja poistaa munasarjakysta?

Onneksi on olemassa kasveja ja tuotteita, joilla on ominaisuuksia, jotka tekevät taudin torjumiseksi erittäin tehokkaasti, jotkut niistä ovat:

 • canela: sen pitäisi juoda 2 kuppia infuusio kanelia ennen kuukautisia alkaa, Tämä saavutetaan liuottaa kystat ja myös lievittää koliikkia ja vähentää turvotusta.
  Miksi juoda kaneli? Kaneli tunnetaan sen ominaisuudet antikoagulantit ja anti-inflammatorisia, joten se on hyödyllistä tässä tapauksessa.
 • voikukka: voikukka teetä auttaa poistamaan munasarjakysta, koska se pystyy tasapainottamaan hormoneja. 3 kupillista humalassa päivässä saavuttaa taudin torjumiseksi.
  Miten valmistautua infuusio? kaksi ruokalusikallista lehdet on lisätty per kuppi kiehuvaa vettä, sitten levätä 10 minuuttia tulisi kanta ja juoda sääriluu infuusio.
 • lakritsi: Sen ominaisuudet saavutetaan liueta munasarjakysta, Lakritsi infuusioita ei suositella jos naisella on suuri paina, sillä ongelma voi pahentua.
 • fenkoli: Muodostumisen estämiseksi tämän tyyppisen hyvänlaatuinen kasvain tulisi nauttia fenkolia. Tämä on kasvi antispasmodic ominaisuuksia, ihanteellinen tulehdusten ja suositeltavaa hoitaa munasarjakystat.
 • Dong Quai: Dong Quai infuusiot parantaa verenkiertoa ja auttaa liueta kystat, mutta se ei suositella raskaana oleville naisille.

Älä lopeta lukeminen: soursop teehen ehkäistä syöpää

Fenkoli teetä hoitoon mahakaasut ongelmia

Toinen vaihtoehto ja luonnon hoitoja taistelemaan munasarjakystat ovat:

 • Hakeminen lämmin pakkaa: Kun kipua ja turvotusta tulee sietämätöntä haitta olisi sovellettava kosteaa kangasta lantion alueella.
 • aromaterapiaa: Käyttö laventeli öljyä ja ylang ylang voi lievittää kipua aiheuttama kystat.
 • Manteliöljyä hierontaa ja geranium: Hiero vatsan alueella mitään näistä eteeriset öljyt voivat nopeasti lievittää kipua ja epämukavuutta aiheuttamaa munasarjakystat.
  Sinun pitäisi vain laittaa muutama tippa jonkin näiden öljyjen kädet ja hiero lantion alueella ilman painetta.
 • Ruokavalion muutokset: On tärkeää lisätä omaan ruokavalioon E-vitamiinia, pellavansiemenöljy, magnesiumia ja vitamiineja B. Nämä pystyvät tasapainottamaan hormoneja ja poista kystat.

Kirjoittaminen: Life Team lucida

Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 27 =

map