Miksi sinun pitäisi kuulla ravitsemusterapeutin jos olet vegaani

Olen ensimmäinen tunnustamaan edut ja haitat kuulemaan nutritionist, varsinkin jos olet vegaani. Konservatiiviset asenteet kasvisruokavaliot ovat edelleen yleisiä monissa ruokavalion ohjelmia. Monet tavanomaiset laihduttajille takertuvat lähestyä lajike ja maltillista ravitsemuksen. Joillekin ruokavalion vähärasvainen, ja erityisesti vegaani ruokavalion, He pyrkivät haastamaan näitä kahta muuttujaa.

kuultuaan ravitsemusterapeutin jos olet vegaani

Toisaalta, ravitsemusterapeutteja ainakin alkeellinen tuntemus elintarviketieteissä. Ravitsemusterapeutit täytyy ottaa erilaisia ​​kursseja fysiologian, kemian ja biokemian, perustasolta elintarviketieteissä. kasvissyöjä ravitsemus asiantuntijat He saavat lisäkoulutusta menestyksekkäästi tarpeisiin kasvissyöjille.

Valitettavasti monet vastuutonta ihmiset usein kutsutaan vain ravitsemusasiantuntijat lukenut manuaalinen tai käynyt pari sivustoja. Erilaisia ​​sertifioinnin ohjelmia, joiden avulla saada aste ravintoterapeutin kanssa vähän koulutusta. Tässä annamme sinulle joitakin syitä miksi sinun pitäisi kuulla ravitsemusterapeutin jos olet vegaani.

Tärkeyttä vegaani ruokavalio ravintoterapeutin

Toinen asia, joka erottaa ravitsemusterapeutit on se, lisäksi ravitsemuksen, he tietävät ruoanvalmistukseen ruokavalioita. Lisäksi opiskelemaan, ravitsemusterapeutit saavat kursseja ravitsemustieteen ja elintarvikkeiden valmistuksessa. Nämä asiantuntijat eivät välttämättä gourmet kokit.

Muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat lukenut ravitsemuksesta, mutta eivät tiedä Elintarvikkeiden ja niiden valmistelu. Esimerkiksi lääkäri klinikalle, jossa työskentelin, vain suositeltavaa käyttää etikkaa sijaan salaatinkastikkeet. Totuus on, että on olemassa monia rasvattomia vaihtoehtoja, joita voitaisiin käyttää parantaa makua elintarvikkeisiin.

Älä lopeta lukeminen: Riquísimo meijeri karhunvatukka mousse

Toinen lääkäri suositteli, että kaikki potilaat korvata margariini ruokavalioosi oliiviöljyllä. Ratkaisu tässä tapauksessa ei käytä oliiviöljyä korvaavana vaan vähentää kulutusta margariinia.

En sano, että vain rekisteröidyt ravitsemusterapeutit ovat hyvin perillä siitä, ravitsemus ja ruoka. On monia ihmisiä, joilla astetta ravitsemus ovat päättäneet olla harjoittaa rekisteröityjen ravitsemusterapeutit. Lisäksi on olemassa ihmisiä hyvin koulutettuja muilla aloilla, jotka ovat hyvin perillä ruokavalioita.

Etsi ravitsemusterapeutin

vegaani ravitsemusterapeutin

Jos päätät on ravitsemusterapeutin ja ravitsemus neuvonantaja, Löydätkö joku tietää ja tukemaan kasvisruokaa? No, siellä on hyvä mahdollisuus teet, mutta sinun täytyy hioa taitojaan hieman ensimmäisen havaitsemista. Se koskee etenkin jos haluat neuvoja hyvän kasvisruokavaliota.

Ensimmäinen askel on luoda listan asiantuntijoita omalla alueella. Voit tarkistaa keltaiset sivut ravitsemus, ravitsemusterapeutin tai laihtuminen luokkaan. Riippuen siitä, missä asut, sinulla voi olla pitkä lista tai edes löytää yksi. Sosiaalisissa verkostoissa on tukiryhmien että on paljon erittäin hyödyllistä tietoa.

Mitä kysyä?

Yksi tapa arvioida vegaani ravitsemusterapeutti kokemus Se on kysyä, kuinka usein he näkevät kasvissyöjä potilaita. Vaikka voit löytää tietoa oman, kannattaa silti asiantuntijaan. Erityisesti Minulla on paljon kokemusta kasvissyönnin, mutta ei toimi neuvonantaja suunnitella kasvisruokavaliot.

Älä lopeta lukeminen: Kesäkurpitsa sopii laihtuminen

Jossain vaiheessa löydät myönteinen vastaus kysymykseesi "Tiedätkö vegaaninen ruokavalio?". Vain ammattilainen, joka on täysin tietoinen siitä vastauksen suoraan, monet yrittävät peittää tietämättömyys siitä.

Herkullinen vegaani resepti

Voit tutkia ohjaaja hieman tietouttaan ruokaa erityisesti. Jos käyttää paljon aasialaisia ​​kasviksia tai mieluummin ruoat täysjyvätuotteita kuten quinoa ja kamut. Jos ravinto neuvonantaja tietää näitä elintarvikkeita, niiden valmistusta ja ravinnepitoisuus, minkä jälkeen hän jäi hakua.

Myös haluat tietää, miten on ammattimainen tapa työskennellä. Vaikka useimmat tarjoavat yksilöllisten, katso jotka työskentelevät ruokamieltymykset ja elämäntapa. Vasta sitten voidaan kehittää malli valikko, joka sopii sinulle. Ei ole mitään järkeä maksaa joku, joka vain antaa sinulle standardin kasvisruokavaliota.

Lopuksi, kun kaikki on sanottu ja tehty, sinun on mukava, että henkilö. Loppujen lopuksi tämä on henkilö aiot tunnustaa syvin, synkimpinä salaisuuksia ruokavalio.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 16