7 ottelua fibromyalgia lääkäri voi tiedä

Kirjaimellinen käännös sanasta fibromyalgia on lihas-, nivelsiteiden ja jänteiden. Mutta se on paljon enemmän kuin tuskaa. Syitä Fibromyalgia ei ole vielä täysin määritelty perinteisen lääketieteen, mukaan American College of Rheumatology, fibromyalgia on toiseksi yleisin sairaus, joka vaikuttaa tuki- ja liikuntaelinten jälkeen nivelrikko.

7 vastaa fibromyalgia lääkäri saattaa tiedä

Noin 10 miljoonaa ihmistä kärsii fibromyalgian vain E.U., ja esiintyy kaikenikäisille, myös lapsille, suhteessa noin 8-2 naisilla miehiin.

Fibromyalgia on diagnosoitu erilaisia ​​oireita, että ne vaihtelevat henkilöstä toiseen. Näitä voivat olla kivuliaita arkoja paikkoja koko kehon, krooninen kipu, lihaskipu, kognitiivinen heikentyminen, väsymys, unihäiriöt (herätä ja tunne ei levännyt), muistin ongelmat tai sekavuus, kognitiiviset vaikeudet ja jäykkyys ovat yleisimmät oireet raportoitu.

Muita yleisiä oireita ovat masennus tai ahdistuneisuus, jännitteitä päänsärkyä, migreeniä, ärtyvän tai yliaktiivisen rakon, ärtyneen suolen oireyhtymä (IBS), SDTM (mukaan lukien tinnitus), lantion alueen kipu ja maha refluksitauti (GERD).

Yleiset stressiin liittyvät ongelmat ja oireita pahempi. Terveydenhuollon tarjoajat yrittävät edelleen löytää syitä fibromyalgia ja yleensä ne tarjoavat vain auttaa oireiden kanssa hallinnon kipulääkkeiden ja masennuslääkkeet.

7 ottelua fibromyalgia lääkäri voi tiedä

graafinen fibromyalgia

1. MTHFR

Tämä geneettinen testi on saatavilla mitään asiantuntijalääkärin. Miten se toimii on, että mitä enemmän MTHFR geenimutaatioita olla, eivät pysty metyloidaan ja puhdistaa myrkkyjä, kuten elohopeaa ja lyijyä.

Älä lopeta lukeminen: lievittää nivelkipua gini ja rusinoita

Riippuen määrä mutaatioita tässä geenissä on heijastaa määrä metyyli-B6, B12 ja foliinihapon metyylihappopyrofosfaattia tarvitaan pitämään vieroitus reittejä toimii oikein.

2. Kilpirauhasen 

Tarkastettavana lääkäri sinun pitäisi kysyä, että tarkistat kuusi merkkiaineiden veren saavuttaa tarkka mitta kilpirauhasen toimintaa.

On myös erittäin tärkeää, että lääkäri käyttää parasta mahdollista tasoa sijaan standardin viitearvojen arvioida ja diagnosoida kilpirauhasen häiriöt.

Ottaa kilpirauhasen tasoilla optimaaliselle, laskee yleensä uupumus, sekavuus, masennus ja unihäiriöt.

3. Vitamiininpuutostaudit

On havaittu, että yleisin vitamiininpuutokset löytyy ihmisiä, joilla fibromyalgia ovat magnesiumia ja B12-vitamiinin puutos ja D.

Paras mittari magnesiumia on magnesium taso punasoluja (RBC), tämä voidaan testata lääkäri.

4. keliakian

Gluteeni on yhdistetty yhä yli 55 sairauksia. On yhä selvempää, että useimmat oireet keliakian eivät todellakaan ruoansulatus luonnossa, mutta ovat neurologiset muutokset, kuten kipu, kognitiivinen heikentyminen, unihäiriöt, käyttäytymisongelmia, väsymys ja masennus.

Älä lopeta lukeminen: Fibromyalgia - Terapeuttinen Äänet

5. Candida liikakasvua syynä fibromyalgia

On todettu, että monet ihmiset, jotka kärsivät fibromyalgia myös kärsivät umpeenkasvun Candida. Candida on sieni tai hiiva, joka elää suolistossa.

Jos elimistö overproduces sientä / hiiva seinän suolistossa taukoja ja siirtyy verenkiertoon, myrkyllisiä sivutuotteita vapautuu kehoon ja aiheuttaa useita epämiellyttäviä oireita, kuten ruoansulatuskanavan ongelmia, väsymystä, sekavuutta ja kipua.

6. bakteerien liikakasvua ohutsuolen (SBI) ja vuotavan suolen

Meillä on bakteerien meitä ja meitä, ja kun nämä bakteerit epätasapainoon vuoksi antibiootteja tai ruokavalion korkea sokeri voi haitata kykyämme sulattaa ja imeä ravinteita, erityisesti vitamiini B12.

Gluteeni voi aiheuttaa SIBO ja vuotavan suolen ja nämä ehdot voivat johtaa gluteeni-intoleranssista ja muiden elintarvikkeiden. Voi olla noidankehä, sinun täytyy olla terve suoliston.

7. Mykotoksiinit

Nämä ovat erittäin myrkyllisiä aineita, joita sieniä. Sinun täytyy kysyä lääkäriltä testata tilauksen mykotoksiineille virtsassa, tämä näyttää, jos olet ollut alttiina myrkyllisten muotteihin.

Kuten voitte nähdä edellä lista ei ole yhtä ainoaa syytä fibromyalgia. Yhteyttä lääkäriin ja löytää syy sinun. Sinun ei tarvitse kärsiä tarpeettomasti tai peittää oireet kipulääkkeiden ja masennuslääkkeet.

Tutkimus ja kirjallisesti Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 12 =

map