Yogi on 92 vuotta jakaa salaisuuksia onnea ja pitkäikäisyys

Selvittää kuka olen ja mitä pidän paljon omistautumista, halu ja tietää miten voittaa pelko todella tarvittiin. Ja se oli vasta 80-luvun puolivälissä, joka alkoi todella tehdä muutoksen. Yogi sanoo 92 vuotta vanha, joka haluaa jakaa salaisuuksia onnellista elämää ja saavuttaa pitkäikäisyys.

salaisuus onneen ja pitkäikäisyys

Siitä hetkestä aloin kävellä ja puhua, sana "haaste" on vaistomaisesti ollut minulle mantra. Tänään mantra tekee minulle, kuka minä olen. Kun haaste on esitetty, voit alkaa hyväksyä, mutta ei kohdata menetät syy on uusi mahdollisuus. Olet menettänyt jotain, joka voisi muuttaa elämäntapaa ja se voi koskaan olla, että mahdollisuus jälleen.

Joogan, tanssia Tango, lentävät trapetsi ja hyppynaru, mitään tästä suunniteltiin ja vielä jotenkin nämä asiat löysin paljon myöhemmin elämässäni. Nämä käytännöt ovat olleet kaikkein palkitsevinta haasteista minun olemassaolosta tällä planeetalla.

Trapezius syöstään minua kirjoittamaan kirjeitä, tehdä musiikkia ja blogeja. Tango sinkoutua minut säveltää tangoja. Jokainen uusi käytäntö Avasin toinen ovi.

Eikä joogan tarkoitus kuitenkin kiitos kaverille voisin olla lyhyt vuoropuhelua joogaopettaja ja vain viiden minuutin alkaen meditaatio, se sai minut ajattelemaan, "Hetkinen, luulen todella tämä ... "

Kehoni vastasi ilman suurempia kipuja tai vaikeuksia, että luokka oli alku uskomattoman kaunis matka, voimakas olen edelleen tekemässä, ja jatkuu useita vuosia odottamassa minua.

Joogan onnen ja pitkäikäisyyttä

Joogan

Olen todennut, että jooga, kulunutta aikaa kunkin aiheuttavat on todellinen olemus käytäntö. Joogaa elää ja elää joogaa. Tiedän elämäni tulevaisuudessa riippuu minun joogan harjoittaminen.

Älä lopeta lukeminen 5 Lääkkeet elintarvikkeita, jotka voi pelastaa henkesi

Joogan 45 minuuttia päivässä, miten tervehtimään joka päivä. Se vahvistaa lihaksia ja on suotuisa kehoni ja mielen, jolloin henkeni hengittää. Kyllä, on olemassa monia muita tapoja käyttää kehoa, mutta mielestäni kukaan ei ole yhtä kattava kuin jooga.

Jos mennä kuntosalille (joka ei ole vaihtoehto minulle), olet vielä tekemässä jotain sinulle, kehon ja mielen. Voit olla väsynyt myöhemmin, mutta sinun on pakottaa itse sanoa, "Tein jotain hyvää minulle ja paras ystäväni"

Kehosi on paras ystäväsi

Phyllis Sues salaisuuksia onnea ja pitkäikäisyys

Kehosi on paras ystävä ja kumppani tämän upea matka, joka on elämä. Tämä myös on ladattava. Siksi meidän ei pitäisi aina sanoa, "Meillä ei ole aikaa", koska se on vale. Joilla ei ole aikaa on huono tekosyy, joka estää sinua paremmin ja elävät pidempään. Ja olen elävä todiste.

pitää sen aktiivisena

Rakastan myös HYPPYNARUN aamuisin. Pidän tätä käytäntöä stimuloi koko kehoni ja minä mieluummin kuolee kuin menettää yhden päivän siitä. Salaisuus on aloittaa hitaasti ja hypätä hetkeksi, sitten kaksi ja niin edelleen. Lopuksi, jos olet jonkun sitoutuneet menet yhteensä kuusi minuuttia, kuten minä. Vakuutan teille, että yllättää apuna parannettaessa fyysistä kestävyyttä.

Älä kuuntele kuka käskee sinun hypätä köyden voi olla haitallista kehon. Olen HYPPYNARUN yli kaksi vuotta ja sillä on mitään kipuja. Kuvitella, mitä voit tehdä oman sydän-järjestelmä, joka auttaa pumppaamaan verta ja happea sydämeen ja keuhkoihin. Älä kiellä itseltäsi iloa, vain kokeilla sitä, takaan Voit auttaa saavuttamaan pidempään ja terveempinä.

Älä lopeta lukemista: Edut Stevia makeutusaineena

Onnellisuus avulla voit elää pidempään

Minulle, molemmat jooga ja Tango ja hyppäämiseen köyttä ovat loistava trio. Se ei ole koskaan ollut vain yksi asia, joka muutti elämäni, vaan edelleen löytää uusia tapoja parantaa uskomaton matka, ja minulla on 92 vuotta etsimässä.

Syntynyt antoi sinulle uskomattoman väline, instrumentti on kehon. Se on ainoa, joka voi saada tässä elämässä, sinun täytyy rakastaa häntä samoin, kunnioittavasti ja kunnia. Kuuntele, on ääni ja haluaa tulla kuulluksi. Kannattaa kiinnittää huomiota ja olla tietoinen kaikista mahdollisuuksista, jotka tulevat haluamallasi tavalla. Olen entistä tietoisempia, mutta viisaus vain tulee aikaa ja harjoittelua.

Kun viettää monta vuotta rakastava mitä teet, huomaat, että olet enemmän avoin kaikille mahdollisuuksia, jotka odottavat sinua siellä. Olet elämän olemuksen. Olemme kaikki yhden henkilön eri tavalla.

Rakastan mitä teen, ja tämä on tapa rakastaa itseäsi. Ota se minulta tätä neuvoa, tavanomainen käytäntö jooga on avain pitkän ja terveen elämän. Kannattaa jokaisen hengenvetoon otat. Ja kun teet, että älä unohda pitää hauskaa, koska saavuttaa pitkäikäisyys olematta onnellinen ei ole mitään järkeä.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =

map