Kurkuma korjaamiseksi parantaa aivojen terveyttä

Kurkuma korjaamiseksi parantaa aivojen terveyttä

Kurkuma on useita etuja aivojen terveydelle; ehkä vielä tiedä lääkinnällisiä ominaisuuksia tämän aineen vaan on keskeinen rooli parannettaessa tietyin edellytyksin kehon kuten tulehtuneet maksan ja munuaisten ongelmia sekä niveltulehdus ja jopa Alzheimerin tauti.

Tässä artikkelissa opettaa sinulle miten korjata kurkuma parantaa aivojen terveyttä ja maksan myös se on useita etuja muihin kehon osiin.

Kurkuma aivojen terveyshyötyjä

Tutkimuksissa on havaittu, että kurkuma on rooli parantamisessa Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti ja aivohalvaus vaurioita. Ja kiitos sen antioksidantti ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, se myös edistää aivojen terveyttä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kurkuma voi lievittää glutationi ehtymisen, mikä aiheuttaa oksidatiivista stressiä, mitokondrioiden ja jopa solukuolemaan. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että muut bioaktiivisten yhdisteiden kurkuma (aromaattinen turmerone) voidaan lisätä kasvua neuraalisten kantasolujen aivoissa jopa 80%, mikä auttaa selviytymään aivojen toimintaa ja neurodegeneratiiviset sairaudet.
Ikään kuin potentiaalinen tukitietoja kurkuma tukemaan aivojen terveyttä tarvitaan, muut tutkimukset ovat osoittaneet, että se voi myös auttaa suojaamaan masennusta. Curcumin toimii hapettumista vastaan ​​ja tulehduksellisia vasteita, jotka syntyvät aikana masennus, korjaamisen aikana aiheuttamat vahingot vapaita radikaaleja.

Cúcrcuma maksan terveyttä

Maksa on tärkeitä tehtäviä muuntaa ruoka energiaa kehon, puhdistaa myrkkyjä veressä ja tuottaa sappi auttaa ruuansulatusta. Tutkimukset osoittavat, että kurkuma voi parantaa maksan toimintaa lisäämällä niiden kyky Detox. On osoitettu, että kurkuma auttaa myös vähentämään vahinkoja vapailta radikaaleilta, suojaavat soluja ja kudoksia. Yksi aktiivisista aineista kurkuma on kurkumiinin - voimakas anti-inflammatorinen, antioksidantti, antibakteeriset ja antifungaaliset. On myös osoitettu, että kurkuma vähentää maksavaurion etanolin aiheuttamaa (Alkoholi), rauta yliannostus, maksasairaus, korkea myrkyllisyys ja kirroosi. On myös osoittautunut lievittää oksidatiivisen stressin, koska sen parantavan ominaisuuksia.

Älä lopeta lukeminen: poistaa suoliston loiset kurpitsan siemenet ja valkosipulia

Kurkuma korjaamiseksi parantaa aivojen terveyttä

Seuraavat korjaamiseksi kurkuma olisi Palvelupöydät yhdessä terveellistä elämäntapaa, koska ilman sitä on suuri parantava voima, on hyödytön itsekin jos emme noudata asianmukaisesti ja tasapainoista ruokavaliota. Lisäksi se on urheilua jatkuvasti saada kehomme aina parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja vaikutukset tämän korjaamiseksi Cucuma voi parantaa aivojen terveyttä ja henkistä suorituskykyä sekä suotuisasti parantaa työn maksassa.

ainekset

  • kurkuma
  • vihreä tee
  • sitruuna
  • Kuori puolikkaan sitruunan
  • Lasi vettä
  • hunaja

Ensimmäinen asia mitä tarvitset on ruokalusikallinen vihreää teetä ja muita kurkuma jotka on jyrsitty. Molemmat tuotteet voidaan löytää mistä tahansa supermarket; eivät ole kohteita, jotka meidän on tarkasteltava erityisiä laitoksissa kuten herbalists tai vastaavat.

Lisäksi tarvitsemme myös kuori puolen sitruunan (varmista, että se on asianmukaisesti puhdistettu sekoittumisen välttämiseksi karvas kuin tavallisesti) ja lasi vettä päästä muokkaamaan miksausta.

Lopuksi, tämä "kurkuma korjaamiseksi" on lisättävä tl hunajaa. Vaikka ei jotain pakollista, jos se on erittäin suositeltavaa. Hänen mielestään kurkuma yksin voi olla hieman katkera maku; ja vihreä tee ei auta vähentämään maku. Käyttämällä makea kosketus, joka antaa hunajaa auttaa sinua saamaan erittäin mielenkiintoinen maku.

valmistelu

Remedy kurkuma ja kurkuma teetä

Kurkuma valmistella tämän korjaamiseksi ei ole vaikeuksia.

Ensimmäinen asia tehdä on lämmittää lasin vettä. Varmista saavuttaa keittämällä. Tässä on virhe, koska tietää, jos vesi kiehuu todella täytyy tarkastella kuplien syntyä; kun jo saavutettu optimaalinen lämpötila on, kun määrä nämä kuplat on kasvanut eksponentiaalisesti.

Älä lopeta lukeminen: löytäminen suhde roskaruokaa ja masennus

Eli kun esittelemme kurkuma, sitruuna ja vihreä tee. Se kestää muutaman minuutin päästä takaisin kiehua; Sitten meidän täytyy pysäyttää tulipalon. Jälkeen Anna seistä 5 minuuttia.

Hunaja ei lisätä prosessissa, jos ei juuri ennen nukkumaan ottaa sen. Näin olemme varmoja, että tämä makeus niin tyypillistä ei mene pois ja otamme korjaamiseksi kurkuma parhaissa olosuhteissa.

Miten ottaa kurkuma korjaamiseksi?

Paras tapa ottaa kurkuma korjaamiseksi on paasto. Älä unohda ottaa sitä aamulla (kuten aamiaista) ja sitten alkaa huomata sen erikoistehosteita. Saat parempaa aamuisin olo sekä henkisesti että fyysisesti, mutta varsinkin henkisesti, koska vaikutukset tämän korjaamiseksi on parantaa aivojen terveyttä.

Käyttäisi väärin tätä kurkuma tee; Se otetaan vain kerran päivässä. Tosiasia tehdä paasto on suunnattu siten, voit paremmin tuntea vaikutukset välitetään kehosta.

Muita etuja kurkuma

Cúrucma ominaisuudet ulottuvat paljon muutakin kuin pelkkä hyödyllinen juuri, ja voidaan lisätä loputon valmistelut terveellistä kehosta.

Me käsitellään lyhyesti muita etuja kurkuma korjaamiseksi; Tämä aine auttaa meitä ehkäisemään syöpää, diabetesta, arterioskleroosia (liittyvät verenkiertoon tukkeuma tauti), auttaa ruoansulatusta, on luonnollinen tulehdusta ja ainetta, jolla on korkea antioksidantti tehon.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =