5 asennot lievittää stressiä ja ahdistusta

Se ei ole helppo tehtävä ottaa askel taaksepäin ja rauhoittua, kun olet ahdistunut, mutta on olemassa tiettyjä kantoja, jotka ovat hyvä työkalu. Seuraavassa on viisi asennot lievittää stressiä ja ahdistusta, joka voidaan tehdä milloin etsimme lievittää hermosto.

asennot stressiin

5 yksinkertainen asennot lievittää stressiä ja ahdistusta

Jalat edellä seinään

Tämä asento mahdollistaa hermoston rentoutua ja ohjaa veren ja lymfakiertoa. Se tekee myös laitat jalat maassa ja tuo sinut takaisin nykyhetkeen. Sitä kutsutaan usein asento nuoruudenlähdettä.

Miten se tehdään: Makaa selälläsi kädet sivuilla tai avosylin avata sydämen vieläkin. Lepuuttaa jalkoja seinää vasten pitämään tätä kantaa mukavasti tai kehittyneempiä käytäntöjä, nosta alaselän ehkä auttaa tyyny.

Selän kaarevuutta tuettu

tuettu kaareva takaisin stressi

Tämä aukko laajenee rintakehää antaa keuhkoihin enemmän tilaa hengittää, jolloin voit ottaa syvään henkeä pidempään. Tämä lähestymistapa ulottuu myös rintalihasten ja olkapäät.

Miten se tehdään: Istuen, aseta lohko keskikokoisen takanasi pystysuunnassa alempana missä lapaluiden istua ja aseta toinen lohko tai tyynyn käyttää tyynyn hänen päänsä (käyttö korttelia korkeus, joka tekee sinusta tuntuu hyvältä selässä) . Kehosi levätä kevyesti lohkot, säätää sen sijoittaminen kunnes tunnet olosi mukavaksi kädet lepää kummallakin puolella.

Älä lopeta lukeminen: Miten hoitoon dyspepsia kunnolla ja mitkä ovat sen oireet

vuoro

lievittää stressiä kannat

Kääntyy alaselän venytys, ulkoinen lonkka, rintakehän ja lantion flexors. Jokaisen uloshengityksen kuvitella tippuu kuin sieni, päästä eroon, mitä et halua tai tarvitse kehon tai mielen.

Miten se tehdäänMakaamaan lattialle, halailu vasen polvi ja tuo rinnassa tai niin; avosylin "T" ja anna vasen polvi lasku oikealla jalalla. Voit olla neutraali kaulan tai, jos tuntuu hyvältä, näyttää vasemmalle. Voit myös ottaa oikealla kädellä ja paina vasemman reiden maadoitusmenetelmiä kierretty jalka. joten pysy vähintään viiden syvään henkeä, sitten toista toisella puolella. (Tämä voidaan tehdä lohko tukemaan vääntynyt jalka).

lapsi Pose

lapsen ryhti lievittää stressiä

Lepoasennossa, on kevyesti alaselän, lantion, hartioiden ja venytys.

Miten se tehdään: polvet, laiha eteenpäin otsaansa pöydällä. Aseta kädet teidän puolin kämmenet ylöspäin viereen jalat tai kämmenet alaspäin venytetty päänsä. Hengittää syvään, keskittymällä hengitys silmät kiinni. Se voi myös olla hyvä aiheuttaa unettomuutta: asettua tähän asentoon tyynyn alle pään ja välillä vatsaan ja reisiin, käsivarret sivuilla.

Älä lopeta lukeminen: 6 yleisiä virheitä teet kuukautisten aikana

Valehteleminen ryhti taipunut jalat taivutettu

valehtelee lievittää stressiä

Tämä asento venyttää lihaksia sisäreisi nivusiin. Se voi lievittää stressin oireita, lievä masennus, kuukautisia edeltävä oireyhtymä ja vaihdevuodet, koska se liikkuu ja vapauttaa energiaa lantion alueella ja rentouttaa mielen ja keskushermostoon. Se auttaa myös ruuansulatusta.

Miten se tehdään: istua lattialla kanssa jalkapohjat tiukka ja jalat lähellä vartaloa niin paljon kuin voit mukavasti päästä häntä. Laske ylävartalo maahan ja laittaa kädet sivuille kämmenet ylöspäin. (Tämä voidaan tehdä lohko tukemiseksi jalat).

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 34

map