proteiini aamiainen suklaa pirtelö ja Chia

Tee tämä proteiini aamiaiseksi suklaa pirtelö ja Chia ja hyödyntää kaikkia sen tuomia etuja, mitään parempaa kuin tämä yksinkertainen resepti, joka on täynnä ravintoaineita ja on suuri panos terveydelle.

Edut tämän proteiinin aamiainen

Oletko tyyppinen henkilö, joka haluaa aloittaa päivänsä mukavan aterian, täynnä proteiinia, joka tuntuu lämpimältä mahassa ja maistuu herkullinen jälkiruoka? Valmista smoothie aamulla ja saatat löytää itsesi valmistelee joka aamu lähtien, koska sen maku valloittaa.

Edut Suklaa

Kaakaopavut sisältävät luonnollisia kemikaaleja nimeltään flavonoideja, eräänlainen antioksidantti yhdiste, joka edistää yleistä terveyttä ja voi vähentää riskiä eri sairauksiin. Tyyppi flavonoidi kutsutaan anthocyanidin, on läsnä kaakaopavuista, yhdessä muiden yhdisteiden kanssa kutsutaan epikatekiinia.

Nämä yhdisteet ovat tehokkaita antioksidantteja ja erään tutkimuksen mukaan Journal of Agricultural and Food Chemistry julkaistiin 2003, tutkijat He vertasivat antioksidanttien määrää mustaa teetä, vihreää teetä, punaviiniä ja kaakao, todetaan, että kaakao on korkein antioksidantti joukossa neljä tuotetta ja parempia mahdollisuuksia terveyshyötyjä.

Miten saada proteiinia aamiaista suklaata ja Chia

Chia siementen ja kylmä banaani antaa tämän smoothie useimmat Johdonmukaisuuden taas kaakaojauhe ja muutama tippa Stevia makeuttamiseen, on yhdistelmä luulemaan et syö suklaata jälkiruoka aamiaiseksi. Ja se ei ole koskaan huono ruoka.

Älä lopeta lukeminen: Beaten marjojen ja sen hyödyt

ainesosat:

  • 3 rkl Chia siemenet.
  • 4 ruokalusikallista hamppu proteiini jauhe.
  • 2 banaaneja, kylmä.
  • 1 kuppi kylmää manteli maitoa.
  • 2 ruokalusikallista kaakaojauhetta.
  • Muutama tippa Stevia
  • Pistaasipähkinät kourallinen hienonnettu.

valmistelu:

Tehosekoittimessa, yhdistää kaikki ainekset paitsi pistaasipähkinöitä. Sose asti hyvin tasainen. Top kourallinen pistaasipähkinärouhe haluttaessa. Tällä yksinkertaisella tavalla sinulla on herkullinen resepti ja antaa enemmän kuin tarpeeksi vitamiineja ja kivennäisaineita kehomme.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 33 =