5 tapoja käyttää salvia luonnollisina lääkettä.

5 tapoja käyttää Salvia lääkkeenä.

Sage tai salvia kuten monet jäsenet minttu perhe ( Salvia huumeiden ) On erillinen tuoksu ja kestävyyttä antaa kukoistaa vuodesta toiseen. Sage lehdet ovat harmaanvihreän koska valkoinen hienosta eläimen jotka kattavat lehtien hojas.Las pehmeä, melkein samettinen ja päästävät pistävä tuoksu, mutta mukavaa, kun murskattu. Nämä lehdet parantavia ominaisuuksia ja sitä voidaan käyttää erilaisia ​​terveysongelmia.

1. Kylmä ja flunssa

Sage on jäähdytys, kuivaus yrtit. Kun näin on, se on hyödyllinen tilanteissa, joissa on liikaa limaa. Kun se tulee kylmä tai flunssa, vilustuminen yleensä yksi oire, joka johtaa yskä ja kurkkukipu tai käheys. Kun taas anti-siirapit etuja Salvia vähentää limakalvon, anti-inflammatorinen vaikutus vähentää kipua nielun ja käheyttä.

2. kumeja ja suun.

Koska anti-inflammatorinen vaikutus salvia on erityisesti suun ja nielun, monet ovat havainneet hyödyllistä lievittää kipua ja ikenien turvotusta, jotka liittyvät iensairaus ja ientulehdus.

3. ruoansulatusta

Paitsi auttaa vähentämään bakteerien kasvua suussa, antibakteerisia ominaisuuksia tämän yrtti monitahoinen on hyödyllinen auttamaan ruoansulatuskanavan häiriöt, jotka johtuvat joko ruokamyrkytys tai yleinen epätasapaino bakteereita. Tietenkin, probiootit ovat olennaisia, kun halutaan tasapainottaa ruoansulatuskanavan, on hetkiä, jolloin vaikeimmissa tapauksissa tarvitsevat tuekseen antibakteerista, joten voimakas luontoa, kuten salvia.

Älä lopeta lukeminen: Puhdista tukkeutunut valtimo ja poistaa kolesterolia valkosipuli

4. vaihdevuodet

Ikään kuin hyödyt anti-siirapit, tulehdusta ja antibakteerisia ei riitä, salvia on myös rooli lievittämisessä epämukavuutta vaihdevuodet . Monet vaihdevuodet ohittaneilla naisilla kokevat kuumia aaltoja ja runsas hikoilu. Vaikutukset jäähdytys ja kuivaus salvia viilentää kehoa ja vähentää hikoilua, saadaan noin helppous elämää vaihdevuodet ohittaneilla naisilla.

5. Muita etuja:

Sokeripitoisuus: Kun kulutetaan säännöllisesti salvia auttaa vähentämään sokerin veressä diabeetikoille.
muisti: Muistin tuki auttaa parantamaan henkisten toimintojen, kuten muistin. Tämä kasvi sisältää myös tiettyjä aineita, joita käytetään hoitoon käytettäviä lääkkeitä Alzheimerin
rentouttava: Se rauhoittaa ja viilentää ilmastoa.

Miten käyttää Salvia.

Nyt suuri osa ominaisuuksista salvia on altistunut. Miten se voidaan soveltaa oman elämäntavan?

Salvia teetä voidaan valmistaa, kuten infuusiona käyttäen kolme tai neljä arkkia per kuppi vettä. Kun on kyse lasten ja vanhusten tulisi käyttää vähemmän levyjä tai lisää vettä saavuttaa vähemmän vahva tahto. Arkit sijoitetaan säiliöön, joka voidaan sulkea. vesi keitetään, kaadetaan lehdet ja pakkaus on suljettu. Se on ollut noin kymmenen minuuttia. Voit ottaa kolme tai neljä kupillista tämän teetä. Käytetään kurlata auttaa lievittämään tupakoitsijan yskä ja kutiava kurkun.

Älä lopeta lukeminen: migreenin hoitoon, joiden yrttiuutejuoma

Sitä voidaan myös käyttää paikallisesti, joko teetä pakkaamaan tai käyttämällä eteerinen öljy. Jos olennainen öljyä käytetään, eivät koske suoraan iholle. Eteeriset öljyt ovat vahvoja, ja joissakin tapauksissa saattaa ärsyttää tai polttaa ihoa. Kaksi tippaa eteerinen öljy on kaikki, mitä tarvitaan 5-6 kuppia kuumaa vettä. Take kankaalla tai puuvillan ja sukeltaa. Purista ylimääräinen vesi ja soveltaa Pack hoitoalueen jäähtyä. Pakkaa voidaan lievittää runsas hikoilu, levitetään (suljettu) tulehtunut haava tai vatsan tapauksissa ruoansulatus järkkynyt.

Vasta Salvia:

Salvia ei voida käyttää imetyksen aikana, koska läsnä estrogeenisiä yhdisteitä voidaan käyttää rintamaidon ja haittavaikutuksia vauvoilla.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 54 =