Musiikki-instrumentin parantaa aivojen kehittymistä lasten

soitin

Oletko koskaan miettinyt, miksi joutuivat pelaamaan huilua kolmannella luokalla? Ei, se ei ollut sinun vanhemmat voivat nauttia "korva lävistyksiä" festivaalin yhden tunnin muutaman kuukauden välein auditoriossa peruskoulun.

Se johtui todennäköisesti siitä, oppia soittamaan instrumenttia on hyvä kehittäminen aivosi noina kriittisten vuosien lapsuuden.

Miksi pelata instrumenttia

Nyt tämä ei ehkä tunnu uutta tietoa, mutta tutkijat University of Vermont äskettäin suoritettu "suurin tutkimusta siitä yhdistyksen välillä musiikki-instrumentin ja aivojen kehitystä" mukaan lehdistötiedotteen.

He havaitsivat, että soittaminen, lapset eivät ole vain oppimisen Beethovenin ja Bach; Ne ovat myös oppimista keskittää huomiosi, hallita tunteitaan, ja vähentää ahdistusta, joka epäilemättä auttaa lasten aivojen kehitykseen.

Miten se auttaa aivojen kehitykseen

Käyttämällä -datatiedostojen Kansanterveyslaitos ja magneettikuvauksessa (MRI), jota johtaa tohtori James Hudziak Aivokuvien 232 vuotiaiden lasten 6-18 vuotta analysoitiin.

Arvioidessaan skannaa, joukkue keskittyi cortex, uloin kerros aivoissa, joka muuttuu paksuudeltaan lapsen kasvaessa.

Älä lopeta lukeminen: 10 parhaat pelit edistää aivoihin

Hänen aikaisempia tutkimuksia, Hudziak havaitsi, että malleja aivokuoren paksuuntuminen ja oheneminen voi osoittaa ahdistuneisuus, masennus, huomiota ongelmiin, aggressiivisuutta ja käyttäytymisen ongelmia jopa lapsilla ilman diagnoosia.

Tämän uuden tutkimuksen tavoitteena oli nähdä, jos Hudziak musikaali koulutus voisi muuttaa näitä malleja, ja itse asiassa, tulokset sanovat se voi.

Musiikki-instrumentin, muuttamatta moottorin aivojen alueilla, koska yhteistoimintaan.

Ehkä tärkein havainto oli, että musiikin muuttaa käyttäytymistä ja sääntelyn aivojen alueilla, paksuuntuminen osa aivokuoren että ohjaa suorituksen. Tämä alue vastaa työmuisti, huomiota hallinta ja organisointikykyä.

Musiikki auttaa parantamaan tunteita

Toinen alue, jossa he löysivät musiikillinen koulutus paksuntaa kuori, on avainasemassa vuonna estävä ohjaus ja transformaatio tietyt tunteita.

Toisin sanoen, napata väline voisi auttaa lasta taistelussa psyykkinen häiriö tehokkaammin kuin lääkitys.

"Pyrimme asioita, jotka ovat negatiivisia asioita, mutta ei koskaan yritä käyttää positiivisia asioita, kuten hoito" Hudziak sanoi.

Tutkimus opetusministeriö Yhdysvaltain paljastaa yllättäviä kolme neljäsosaa lukiolaiset Yhdysvalloissa, "harvoin tai ei koskaan" ottaa tunteja musiikkia tai taidetta.

Älä lopeta lukemista: Remedy muistin kauraa ja oluthiiva

On ilmeistä, miksi musiikillisen koulutuksen tulisi olla suurempi painoarvo kouluille. Voit antaa nuorille rytmitajua yli ulottuvan musiikkimaailman - luokkahuoneessa, työpaikoilla ja jopa hänen henkilökohtainen elämänsä.

Tutkineet ja kirjoittaneet laitteet Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 36