Voin ja margariinin – Hyödyt ja vaarat.

voi

Annatteko terveyshyötyjä voita? Mitä vaaroja margariinia? Mikä on totuus tämän suositun tuotteen markkinoille?

Voi vs. margariini.

Kiitos ideologia mittakaavoittain rasvaisia ​​ruokia, vaikka rasvan laatuun sisältävien, monet kuluttajat ovat muuttumassa tuotteiden kulutukseen kuten perinteinen voi margariinin rasvaton. Itse asiassa, margariini on tulossa yhä suosittu tuote kuin voi, satoja voita maustettu jäljitelmiä mutta ei varsinaista sisältöä.

mutta On todella haitallista terveydelle Butter? 
Voi olla järkyttävää monille jos he ovat ilmoittaneet "asiantuntijoiden" kutsuttu terveyttä, että voita on tuhoaja terveyttä, mutta siellä on tutkimus, joka on tunnistettu hyödyt voita (erityisen raaka voita.) Katso artikkeli kävelymatkan kyseisestä lähteestä.

Edut voita.

Voita on luonnollinen lähde helppo imeytymistä vitamiini, joka on välttämätön ravintoaine tarvitaan erilaisia ​​biologisia toimintoja. Pitämästä näkökykyä ylläpitoon hormonitoimintaa. Ulkopuolella vitamiinia, luonnollista voita sisältää myös D-, E- ja K2-vitamiineja modernin ruokavalion yleensä puuttuu merkittävästi. D-vitamiini on todettu hyödylliseksi vähentää riskiä saada flunssa lähes puoli. Entistäkin houkuttelevampi on se, että äskettäin tehdyssä tyydyttyneitä rasvoja ja sydänsairauksia löytäneet selvä yhteys näiden kahden välillä.

Älä lopeta lukeminen: 6 ravitsemusvinkit joka tekee sinut parantaa muistia

On myös tärkeää mainita terveellisiä rasvoja kuin voi sisältää. Kuten tiedätte, on selvä ero terveellisiä rasvoja, kuten omega-3 rasvahappoja ja trans keinotekoisia rasvoja, jotka aiheuttavat biologisia tuhoa yleiseen terveydentilaan. Voita on täynnä näitä hyödyllisiä Omega 3-rasvahappoja, jotka edistävät immuunitoimintaa, parantaa aineenvaihduntaa ja on antimikrobisia ominaisuuksia.

Voi tarjoaa täydellisen tasapainon omega-3 ja omega 6, jotka osaltaan parantaa henkistä ja henkistä terveyttä rasvahappoja. Muina rasvoja, voita sisältää myös:

-Konjugoitu linolihappo (CLA)Suojaa syöpää ja auttaa kehittämään lihaksia.
-glykolipidejä: Suojaa ruoansulatuskanavan infektioihin.
-kivennäisaineita: Mangaani, kromi, sinkki, kupari, jodi ja seleeni.

Toisaalta, margariini on 100% ihmisen aiheuttama tuote- ja kasviöljyjä, jotka on kuumennettu erittäin korkeaan lämpötilaan. Oltuaan altistaa korkeille lämpötiloille, laatu näiden kasviöljyjen tulee kyseeseen. Tämän seurauksena margariinituotteissa sisältävät yleensä paljon vapaita radikaaleja. Tämä johtuu siitä, että vapaat radikaalit ovat seurausta korkean lämpötilan teolliseen jalostukseen kasviöljyjä. Pohjaisia ​​tuotteita myös tyypillisesti margariini sisältävät synteettiset vitamiinit (kuten A-vitamiinin synteettinen yrittää sovittaa luonnollista voita), säilöntäaineita, transrasvojen, ja muita ainesosia, jotka voivat vahingoittaa heidän elin.

Älä lopeta lukeminen: Juomavesi parantaa mielialaa.

MargarinaVL

On joitakin huolenaiheita, kun se tulee ostaa yhteisiä pastöroitu voita, joka voi olla ei-toivottuja ainesosia vähäisen maidon laatua käytetyn luomisprosessia. Kaupallisille tiloille usein kohtelevat lehmien kanssa hormoneja, antibiootteja ja muita tekniikoita, siirretään lehmän. Pastörointi prosessi poistaa myös elintärkeitä ravintoaineita kerran maidossa. On erittäin suositeltavaa, että ostat laadukkaan raaka voin hyötyäkseen kaikkia ravintoaineita, jotka voivat tarjota luonnollista voita. Samalla vältetään valita margariini yli voin terveydellisistä syistä (voita ei ole vihollinen terveys)

Espanjan tutkimus ja käännös: joukkue elämä Lucida
Lähde: greenmedinfo, Herääminen-maailma


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 86