2 reseptejä boolia jouluksi

Joulu ei ole sama ilman meidän joulun reseptejä päivällisellä ja rinnakkaiseloa. Ruoka, varmasti antaa sinulle suurella yhtiöllä tähän erityinen päivä monille perheille ympäri maailmaa. On olemassa lukemattomia reseptejä, jotka ovat valmiita tilaisuudessa, joka tekee paitsi sydämesi on onnellinen, mutta vatsaan samoin. Juomia reseptit ovat vaihtelevia ja hieno ja lyönti on yksi niistä klassisia ja perus juomia mukana päivällisellä ja rinnakkaiseloa Joulu jopa tuoda herkullinen tuoksu kotiisi.

booli

2 reseptejä boolia jouluksi

Tässä on kaksi reseptejä Joulu lyönti, joka jättää enemmän kuin tyytyväinen vieraille samoin. Ne ovat erittäin helppo tehdä ja kaksi SPN valmisteita kulttuurisesti vaihtelua. Ensimmäinen koostuu poche perinteinen Meksikon joulun tarjoillaan kuumaa tai kylmää. Se sisältää useita ainesosia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen maku ja koostumus, ja se on siitä syystä, että se on yksi hienoimpia strikeouts valmistamiseksi. Toinen on Yleisin hedelmäpunssi ottaa kylmä. On huomionarvoista, että voidaan tehdä haluamasi muutokset kuhunkin resepti ja kokea tuloksena maku.

palvelemaan perinteinen Meksikon Rommitoti

ainekset

 • ½ kg Tejocotes
 • ½ kg Guayabas
 • ¼ kilogramma karsiminen
 • 5 Keltainen omenat
 • 4 sokeriruo'ot
 • ¼ kilogramma Tamarindo Pelado
 • 3 kanelitankoa
 • 150 g Piloncillo / sucanat / Panela.
 • 50 grammaa Jamaica

näkökohdat

On Jamaikalla ja tamarindin

Jotkut ihmiset tukahduttaa näitä ainesosia, ja sen sijaan, laittaa suoraan kaneli, tämän, booli hankkii keskittynyt maku kanelia ja ruskeaa. Jamaica, väri on punainen-joulu- ja kosketuksella tamarindin, se on katkeransuloinen ominaisuus, ja se on juoma, jossa on paljon C-vitamiinia Tämä pieni kosketus, antaa herkullisen mieto maku ja ei ole yhtä vahva kuin kaneli konsentroitiin. Se on klassinen lyönti joka on laadittu 40-50 vuotta Meksikossa, perinteinen, sekä väriä ja makua. Kokeile ja katso, mitä sanon.

Älä lopeta lukeminen: paksu suklaa kookosmaitoa ja mantelimaito

Meksikon booli

Tietoja Hedelmät

Sen sijaan, että tejocote voit lisätä appelsiini- tai mandariini.

Tietoja jaggery

Tämä on kiinteä melassi sokeri myydään markkinoilla muodossa katkaistun kartion. Muissa maissa se tunnetaan panela sokeria tai naarmu. Voit korvata ruskeaa sokeria maun (noin 200 g. Noin. Jos korvattu fariinisokeria valmistelussa tämän booli).

valmistelu

 1. In pint vettä Keitä hibiscus kukka Tamarindi, joka oli aikaisemmin pesty ja kuoritut jälkimmäinen.
 2. Kanta ja tämä seos lisätään toiseen potin 2 litralla. Vesi fariinisokeri, kaneli ja täysin puhtaita hedelmiä ja leikkaa suikaleiksi tai viipaleiksi lisätty.
 3. Cane on puhdistettava ja kuori ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi, jotka voidaan tarjoilla pientä lasillista vieraille.
 4. Salaisuus on kattaa potin ja keitä miedolla lämmöllä valmistamiseksi, hitaasti sekoittaen aika ajoin ämpäri varmistaa, että ruskea sokeri liukenee.
 5. Tiedämme, että lyönti on olla valmiina, kun paljastamaan potin, alkaa haista keitetty guava, että makea tuoksu, joka vie meidät ja jättää meidät kylmä decembrinas rakkauden tunteet ja iloa sydämeen.
 6. Booli pidetään peitettynä, miedolla lämmöllä ja tarjoillaan saviruukkuja tai joulun kuppeja lusikalla niin vieras voi syödä keitettyjä hedelmiä. Siten se tarjoillaan ja lämmin.

Älä lopeta lukeminen: 10 Easy vegaanireseptejä valmistautua

Alkoholin?

Alkoholittomat punssi kestää 2 ruokalusikallista rommia tai konjakkia kun tarjoilua. Tämä on viimeinen silaus, erittäin rikas. Toinen versio on lisätä 2 kuppia punaviiniä kaikki valmistelut muutama minuutti ennen tarjoilua. Voit erottaa osan palvella lapsia ennen kuin asetat punaviiniä, jos näin on, lisää punaviini mukaa kuin se erottaa.

On olemassa monia lajikkeita samassa resepti, mutta se miten valmistautua tällä hetkellä. Se on myös edullinen, rendidora ja erittäin helppo valmistaa.

huomautusVaikka perinteinen Meksikon resepti on näitä ainesosia, niille, jotka ovat saavutettavuus sen voi kokeilla muita hedelmiä, kuten päärynät, persimmons, persikat ja sen sijaan Jamaikan, hedelmiä teetä voi olla paras vaihtoehto.

kupliva hedelmäpunssi palvella kylmä

hedelmäpunssi

ainesosat: (Jotta 10-12 annosta)

 • 3 pulloa siideriä
 • 3 pulloa roséviini
 • 2 kuppia vadelmia tai karhunvatukka
 • 2 kuppia neljännekseen mansikoita
 • 2 kuppia ananasta paloina
 • 1 appelsiini, viipaloitu peli

valmistelu

1. kulhoon kaadetaan siideri ja roséviini integroida ja vaahtoamista.
2. Laita hedelmäpunssi kulhoon, lisää edellä valmistelua ja anna seistä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Tarjoile sen jäähtyä jäillä tai jääkaapissa kaikki ainekset tähän etukäteen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =

map