Käyttää pippuria et ehkä tiedä

pippuri

Käyttää pippuria et ehkä tiedä

Käytöt pippuria periaatteessa tuntee keskimääräinen henkilö, jos kysyt, että kyseessä on välttämätön mausteita ruoanlaittoon. Mutta harvat tiesivät, että esimerkiksi pölyämistä pippuri elintarvikkeissa voi rauhoittaa kylmä, se voi toimia myös myrkkyjä iholle, ja jopa sanotaan auttaa taistelussa syöpää vastaan.

estää syövän

Aloita tukee joitakin pippuria voi tehdä suuria asioita oman terveyden, miten estää rintasyövän. Pepper jyvät hallussaan kemiallista yhdistettä kutsutaan piperine ehkä auttaa estämään kasvaimen kehittymisessä rintasyövän, tämä viittaa tutkimuksen Cancer Centerissä Michiganin yliopistossa. He ovat myös sanoneet, että mahdolliset edut pippuria, jotka estävät syöpää, korostuvat yhdistettynä kurkuma; Yhdistämällä nämä kaksi mausteet rikas ja eksoottinen intialainen ruokalaji kuten curry keltainen.

Pippuria voi olla ihon kuorii

Kuorintaan pippuria tekee sinusta tasaisemman ihon. Se stimuloi verenkiertoa, jotta enemmän happea ja ravinteita ihon pintaan. Pippuria jyvät auttaa poistamaan kuolleet ihosolut.

Älä lopeta lukeminen 5 mehut poistaa munuaiskiviä

Kulhoon, sekoita 1 kuppi orgaaninen sokeria, 6 tippaa oranssia öljyä, 1/2 cup öljy hieronta neutraali tuoksu ja ripaus pippuria ja sekoita. Ottaa tämä seos yli kostealle iholle kylvyssä tai suihku ja kuorintaan luistoon liikkein noin 8 minuuttia. Sen jälkeen pestään hyvin.

Eri värejä pippureita

Mustia papuja, valkoinen ja vihreä paprika ovat kaikki hedelmät saman kasvin, jotta kaikki voivat käyttää vaihtoehtoisesti. Kuitenkin eri makua: vihreä paprika on tuoreempaa maku; Mustapippuria picosa; Valkopippuria on picosa mutta vähemmän aromaattinen. Valitse joka sopii kitalaki.

Ohje pesula

Ovatko suosikki vaatteita alkavat menettää väriä? Menkää pimentero kuin pippuri on mauste, joka voi pitää värit. Lisää tl pippuria kunkin kuorman pesukone alussa syklin pesuaineella. Valua vettä, joten sinun ei tarvitse ylimääräistä puhdistusta.

Kontrollit vilustuminen

Olet ruuhkainen? Pippuri voi lievittää luonnollisesti koska se on hallussaan kemikaaleja, jotka ärsyttää limakalvoja, mikä tekee ohut vetinen lima, eli aiheuttaa nenän vuotamista tapahtuu. Tämä auttaa puolestaan ​​tyhjentää nenän. Lisää vain ripaus pippuria keittolautasen tai kanan (orgaaninen), jota suositellaan näissä tilanteissa terveys- ja voit pian hengitys helpompaa.

Älä lopeta lukeminen: Lihajalosteet julistettiin vaaralliseksi ihmisravinnoksi

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 79