Suudella parantaa immuunijärjestelmää

Suudella parantaa immuunijärjestelmää

Vaikka ensimmäinen suudelma on aina erityinen, jokainen suudelma annat haluttu henkilö on hyvä sekä ja antaa hyviä terveysvaikutuksia. Jotkut tutkimukset osoittavat, miten kautta suudelma, rakkaus, intohimo ja halu mennä yhdessä terveyttä.

Kuka hän sanoi "tappaa pusuja" on mahdollista? Sen sijaan, kun seuraavan kerran "tappaa suukkoja" teidän tyttö tai kaveri on ottaa pois mitään kipua tai auttamalla kolesterolitasoa muun terve maksuja. Esimerkiksi sekä taistelevat ryppyjä toteuttaa erilaisia ​​lihaksia kasvot, ja lihavuus, intohimoinen ja lämmin suudelma auttaa myös menettää kaloreita.

Jotkut tutkijat ovat sanoneet, että tämä johtuu siitä, että iho huulten monia antureita, jotka yhdistävät reseptoreihin ja herättää erilaisia ​​ärsykkeitä. Kaikki ne Mouth anturit myös PELASTAUTUMINEN koska ne tekevät vauvoja menevät suoraan kohti ruokaa ja vastasivat esivanhempiemme voisi erottaa kun ruoka oli saastunut tai myrkytetty ja kun hän oli kunnossa syödä, esimerkiksi.

Myös silloin, kun suudella joku syöttää jollain tavalla heidän maailmaansa ja anna sen henkilön mennä teille, eräänlaiseen aistillinen ja eroottinen seikkailu, joka herättää monia tunteita. Joten, kehosi reagoi näihin ärsykkeisiin eri tavalla, luoda suotuisat reaktioita terveydelle, alkaa vahvistaa immuunijärjestelmää tai puolustusta.

Älä lopeta lukeminen: Hedelmät ja vihannekset pidentää elämää

Muita terveyteen liittyviä etuja voit saada intohimoinen tai intohimoinen suudelma ovat:

- On havaittu, että suudella kohentaa immuunijärjestelmän ja vähentää allergisia vasteita ihmisillä, joilla on ihon allergiat ja nenän.
- parantaa verenkiertoa ja yleisen tilan kasvojen ihoa.
- auttavat taistelussa kipua, koska enemmän intohimoinen on, sitä enemmän endorfiinien vapautetaan ja että hormonaalinen toiminta on samanlainen annos morfiinia vaikutus.
- Ylimääräinen sylki, joka luo hyvän märkä suudelma on voitava puhdistaa hampaita ja vähentää plakin, joka on yleensä muodostettu kumit ja auttaa estämään hampaiden reikiintymistä (vaikka tietenkään tämä ei tarkoita, että voit vapaasti harjaus keskeytetään jokaisen aterian jälkeen).
- Uskalias kielen suudella voit käyttää yli 30 kasvojen lihaksia ja pitää ne pehmentänyt. On myös niitä, jotka väittävät, että näin voidaan välttää ryppyjen muodostumista ja saa sinut näyttämään onnellisemmaksi.
- itseään todellisena intohimoinen suudelma voi tehdä sinusta laihtua. Asiantuntijat sanovat voit kuluttaa jopa 12 kaloria per minuutti aina antaa ja saada tällaista suukkoja.
- Suudelma myös vähentää stressiä, jännitystä ja ahdistusta, parantaa hyvinvointivaltion yleensä ja nostaa itsetuntoa.
- Lopuksi suudella on hyvä verenpaine, sydän-järjestelmä ja pitää kolesterolia.

Älä lopeta lukeminen: parantavan ominaisuuksia kurpitsan siemenet

Nyt tiedät kaiken tämän, lopeta vastustavat ja antautua suudelmat tuon olennon halutulla sinulle, tai kertoa, että tyttö tai kaveri, joka ei halua liikahtaa, kuinka voimakkaita ne voivat olla suudelmiasi ja kaiken joka voi tuoda sinulle terveydelle.

Lähde: Elämän ja terveyden


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 26

map