7 ihana ominaisuuksia avokado

Ominaisuuksia avokado hedelmä pidetään yhtenä maailman täydellinen ruokaa, koska sillä on monia ravitsemuksellisia etuja, että ihmiset tarvitsevat.

7 ihana ominaisuuksia Avokado

Asiantuntijat ovat todenneet, että monet ominaisuudet avokado auttaa estämään useita sairauksia, kuten diabetes, syöpä, Alzheimerin, sydänongelmia mm.

Karotenoidit avokado ja miten ne toimivat

Harkitse sen salaatteja, ei vain huvin vuoksi. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että imeytymistä kaksi antioksidantti karotenoidit, lykopeenin ja beeta-karoteenin kasvaa huomattavasti, kun tuore avokado (tai avokado öljy) lisätään salaatti.

Kuppi tuoretta avokado (150 grammaa) lisättiin salaatti romaine, pinaatti ja porkkanat lisää karotenoidia imeytyminen 200-400%. Tämä tutkimustulos on järkevää meille, koska karotenoidit ovat rasvaliukoisia ja varustaa rasvaa tarvitaan imeytymistä lisäämällä avokado. Avokadoöljy lisättiin salaatti samaan lopputulokseen. Mielenkiintoista on, sekä avokadoöljyä ja tuoretta avokado lisättiin kastike lisää karotenoidia imeytymistä kastike samoin.

Menetelmää käytetään kuoria avokado voi vaikuttaa omaan terveyteen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että korkein pitoisuus karotenoidien avokado tapahtuu tummanvihreä lihaa, joka sijaitsee ihon alle. Vältä leikkaamalla tummanvihreä osan enemmän kuin on tarpeen, kun kuorinta avokado.

Meillä on taipumus ajatella karotenoidien vihanneksia jotain keskittynyt oranssi tai kirkkaan punainen kuten porkkanaa tai tomaatteja. Vaikka nämä vihannekset ovat suuria karotenoidilähteitä, avokado, vaikka sen tumman vihreä iho ja vihertävä pitkälti sellun, nyt tiedetään sisältävän mahtava joukko karotenoideja.

Tutkijat uskovat, että uskomattoman monimuotoisuus karotenoidien avokadot on avaintekijä tulehdusta ominaisuuksia tämän kasvi. Luettelo karotenoideja löytyy avokadot sisältävät karotenoideja kutsutaan beeta-karoteeni, alfa-karoteeni ja luteiinia, mutta myös monet karotenoidit vähemmän tuttuja Neochrome, neoxanthin, chrysanthemaxanthin, beeta-kryptoksantiinia, zeaksantiini ja violak-.

Älä lopeta lukeminen: 9 kotiin korjaustoimenpiteitä varten maksakirroosi

Olennainen rasvoja avokado ja sen tulehdusta ominaisuuksia

Tämä ruoka on joskus kutsuttu "huono maine" erittäin suurena kasvirasvaa. Vaikka onkin totta, että avokado on rasvaisen ruoan (noin 85% käyttäjistä olla peräisin rasvasta), sisältämästä rasvasta se on epätavallinen ja tarjoaa terveyshyötyjä. Epätavallisuutta avokado rasva on kolminkertainen.

fytosterolit

Ensimmäiset ovat fytosterolit jotka ovat tärkeä osa rasvasta avokado. Näiden fytosterolit ovat beeta-sitosteroli, kampesteroli, stigmasteroli ja kannattajia meidän tulehduksellisten järjestelmän jotka auttavat pitämään tulehdusta kurissa. Anti-inflammatoriset hyötyä näistä rasvoista ovat erityisen hyvin dokumentoitu ongelmia, jotka liittyvät niveltulehdus.

poly- alkoholeja

Toinen on polyhydroksyloitu rasva-alkoholit, avokado (ALP). Poly- alkoholeja Kasveissa esiintyy yleisesti meressä. Kuten fytosterolit avokado, Polyhydroksihii- rasva-alkoholi tarjoamme myös tulehdusta etuja.

öljyhappo

Kolmas piirre on epätavallisen suuri määrä rasvahappoa nimeltään öljyhappoa avokadot. Enemmän kuin puoli kokonaismäärästä rasvan avokado on muodossa öljyhappo, hyvin samanlainen kuin rasvan koostumus oliivien ja oliiviöljyn tilanne.

Öljyhappo auttaa ruoansulatuskanavan kuljettamiseksi rasva-molekyylejä, jotka voivat lisätä imeytymistä rasvaliukoisten ravintoaineita, kuten karotenoidit ärsytystä. Kuten kertatyydyttymätöntä rasvahappoa, se on myös osoitettu vähentää riskiä sydänsairaus.

Joten älä mene lankaan väärää tietoa avokadoja luokitella sen rasvaisen aterian. Kuten muutkin ruokia kasvirasva (esimerkiksi pähkinöiden ja pellavan), avokado voi tarjota tiettyjä terveyshyötyjä, juuri sen epätavallinen koostumus rasvaa.

Älä lopeta lukemista: oireet haiman

Ihana ominaisuudet Avokado

Lisäksi kaikki heidän hyödyllisiä ominaisuuksia mukaan lukien rasva, avokado on myös korkea ominaisuuksia kuitua, vitamiineja ja muita ominaisuuksia alla on luokiteltu

1. Omega 3

Elintarvikkeet, jotka sisältävät omega-3, kuten hedelmistä, avokado, suositellaan terve sydän, loistava mielen ja poikkeuksellinen näkymä.

2. Vitamiineja

Hedelmä avokado on vitamiineja, C, D, E, K ja B-vitamiineja, jotka ovat tiamiini, riboflaviini, niasiini, pantoteenihappo, biotiini, vitamiini B-6, vitamiini B-12 ja foolihappoa ja kalium .

3. ehkäisy Alzheimerin

Avokado ominaisuudet auttavat Alzheimer, koska suuria annoksia E-vitamiinia siinä voi neutraloida vapaita radikaaleja ja proteiinien kerääntymiseen kääntää muistinmenetys Alzheimerin pasientes kärsimystä. Avokado ominaisuudet myös vastustamaan Alzheimerin taudin oireiden alkuvaiheessa ja viivästyttää taudin etenemistä.

4. tyydyttymättömiä rasvoja

Avokado tyydyttymättömiä rasvoja hillitä veren triglyseridien, alentaa kolesterolia ja hallita diabetesta.

5. folaatti

Tämä vesiliukoinen B-vitamiini auttaa kehittämiseen soluja ja kudoksia. Folaatti sisältävä avokado hedelmä auttaa estämään muodostumista sotkeutunut hermosäikeitä Alzheimerin tautiin liittyvät.

6. luteiinia

Hedelmä avokado sisältää tämän luonnollinen pigmentti, joka suojaa kaihi ja tiettyjen syöpien. Sen lisäksi, että luteiinia on ominaisuuksia, jotka vähentävät riskiä silmänpohjan rappeuma, johtava sokeuden syy aikuisten yli 65-vuotiaat.

7. öljyhappoa ja Kalium

Sekä öljyhappoa ja kalium avokadot auttaa alentamaan kolesterolia ja vähentää verenpainetta.

Tämän ja paljon muuta, avokado on ruokaa, joka saisi menettää päivittäistä ruokavaliota. Täällä jaamme resepti tärinän tai smoothie tehty tätä herkullista ja ravitsevaa hedelmiä.

Tutkimus ja kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 35