7 vinkkejä kauneuden vahvistamaan rintakuva

Yritys, jolla on hyvässä kunnossa läpi elämän rinnanympärys yksi tärkeimmistä esteettinen halut useimmille naisille. Valitettavasti tämä ei ole mahdollista, koska vuosien veronsa kehoon.

vahvistavat rintakuva

Nyt niin kyllä ​​voit valita on: seguir muutamia vinkkejä vahvistaa rinnan ja siten estää sen kauneuden menetetään ajan myötä.

Miksi rintakuva kiinteys on menetetty

Mitkä ovat tärkeimmät syyt siihen, miksi nurin menettää kiinteyttä?

Paljolti ikääntyvälle iholle on tärkein tekijä harkitsemaan, joka laukaisee tämän menetys kiinteyden. Kun se tapahtuu jo varhain sinun täytyy ajatella tilanteita, kuten:

  1. imettävät.
  2. Raskaus.
  3. raskasta liikuntaa.
  4. Vaihdevuodet.
  5. Laihtuminen nopeasti.
  6. Jos huonosti istuvat rintaliivit käytetään.
  7. Tyyppi ravitsemukselliset puutteet.

Vinkkejä vahvistamaan rintakuva

Seuraavat vihjeet vahvistamaan notko rinnat kuuluvat rintalihas vetelä harjoitusta, käyttämällä jäätä, käyttäen munat, kypsiä banaaneja ja aloe tai aloe vera hieronta jne menetelmiä, jotka auttavat palauttamaan lujuutta rintakuva.

1. harjoitukset

harjoituksia vahvistamaan rintakuva

On käyttää rutiineja vahvistaa rintakuva suorittaa joitakin niistä johdonmukaisesti ja huomaat erinomaisia ​​tuloksia. Nostovarteen punnerrusta, grillattu tai käsipaino harjoitukset ovat tehokkaita.

Älä lopeta lukeminen: erityylisiä Californian sydämet ja imee BALAYAGE

Miten liikunta:

  • Makaa lattialla kanssa takaisin lattialle kutistuu vatsan ja aseta jalat osoittamalla tavalla kuvassa.
  • Sinun tulee tukea paino on noin 3 kiloa jokaisen käden ja nostaa molemmat kädet, kuten kuvassa.
  • Toista harjoitus noin 15-30 kertaa riippuen kuntoasi voit vähitellen lisätä toistojen määrä.

2. Ice hieronta

Käyttämällä jäätä on yhä suosittu hoidon vaikuttavuutta. Hierovat jäätä voi olla erittäin tehokas tapa poistaa notko rinnan ja niiden levitystapa on hyvin yksinkertainen, kaksi jääpalat sinun täytyy tehdä ympäri rintojen hieronta minuutti. Kuiva huolellisesti ja nopeasti laittaa hänen rintaliivit. Käytännössä tämä menetelmä kahdesti päivässä. Voit myös tehdä kasvohoito jäällä palauttaa kaikki raikkautta iho kasvoissa.

3. Egg

Valkuaiset ovat luonnollinen ainesosa, joka parantaa ihon notko palasi toonisuuden. Sinun täytyy lyödä muna valkoiset ja soveltaa rinnan. Anna vaikuttaa 30 minuuttia ja sitten huuhdellaan kurkkua vedellä.

4. Kypsä banaanit

kypsiä banaaneja vahvistamaan rintakuva

Ominaisuudet kypsiä banaaneja helpottaa ihon korjaus ja laskukausien aikana lieventämisestä. Tritures vaaditaan kaksi kypsiä banaaneja muodostaa mash. Levitä tahna sivuonteloiden ja heti laittaa itse kiinnitin kiinnittämiseen hoitoon. Viettää puoli tuntia poistaa se ja huuhdotaan kylmällä vedellä.

Älä lopeta lukeminen: Miten estää ihon ennenaikaista vanhenemista

5. Aloe vera

hänen antioksidantteja tekee aloe vera on erittäin suositeltavaa kiinteyttää ja kiinteytymistä nurin. Joudut purkaa Aloe vera ja soveltaa rinnat pyöreä hierontaa kymmenen minuuttia. Sitten antaa sen olla vielä kymmenen minuuttia ja huuhtele kylmällä vedellä.

6. Kasviöljy

Voit käyttää kasviöljyjä, kuten manteliöljyä tai grapeseed öljy hieronta rinnassa. Hieronta auttaa kosteuttava ihoa ja parantaa ihon sävyä. Voit sekoittaa eteerisiä öljyjä kasviöljyllä tarvittaessa.

eteeriset öljyt

Cypress öljy, porkkana öljyä, fenkoli öljy d sitruuna ja piparminttuöljy ovat joitakin eteerisiä öljyjä, jotka auttavat refirmar rintakuva hyvin tehokkaasti. Se ei ole suositeltavaa käyttää useampaa kuin kahta tippaa, koska ne voivat olla erittäin vahva ja voi ärsyttää ihoa. Sitä suositellaan käytettäväksi muiden kasviöljyjen.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 18