5 vaiheet päättymisen kanssa Narsistista

Useimmat meistä ovat olleet suhde narsisti. Ehkä olet ollut imeytyy itsekeskeinen perheenjäsen, puoliso, poikaystävä, työtoveri tai ystävä.

narsisti

Ehkä luulit on sinun vikasi kun narsisti voit sentiéndote vähentynyt ja täynnä epätoivoa. Totuus on, että ainoa "vika" oli mukana narsisti. Opi tunnistamaan tämän myrkyllisen toiminnan ennen se sattuu, on tärkeää terveydelle. Suuri osa hyvinvointia on ympäröity terveitä ihmisiä ja terveitä suhteita. Jos me myrkyllisiä suhteet, meidän on arvioitava, ovatko ne voidaan muuttaa tai meidän on löydettävä voimaa kääntyä pois.

Joten, puhutaanpa miten paikalla narsisti ja miten päästä pois yhden.

6 on narsistinen

  1. Hän harvoin ottaa vastuun ongelmien ja sen sijaan syyttää niitä muille.
  2. Narsisti ilmaisee vähän tunteita, varsinkin konfliktien aikana kanssasi. Näin ilmaista tunteita, hän syyttää sen täällä. Se on hienovarainen hyväksikäytön muoto.
  3. Hän valuu teitä, mutta syö energiaa. Mieti, kuinka paljon energiaa kuluu tähän suhteeseen, ehkä se on yritettävä pitää suhteen elossa. Mahdollisuudet ovat olet henkisesti ja fyysisesti loppuun, koska et kaikki suunnittelu-, anteeksipyyntöä, ja kaikki työ 'korjata', mikä on väärin.
  4. Tämä henkilö on viehättävä, usein flirttaileva, ja ajattelee ylpeäksi.
  5. On vastuutonta niiden taloutta, ura, tulli ja / tai pitää kuntoon.
  6. Tämä henkilö on niin uskomattoman herttainen, mutta kun sanot jotain väärin, huudat. Voit kävellä munankuorilla yrittää tehdä kaiken oikein.

Älä lopeta lukeminen: 35 lauseita kertoa lapselle ja tehdä elämästäsi eri

Vaiheet lopettaa suhde narsisti

Kun olet selvittänyt, että olet narsisti, älykkäin mitä voi tehdä on päästä pois.

Miksi? Ei ole perusteluja tämän yksilön. Väistämättä menetät kaiken ja lopulta ainoa argumentti useimmat konfliktit ajattelematta, että se oli sinun vikasi. Sinun lopulta anteeksi. Sinun päätyvät Asesorías ja voit päätyä menettää itsetunto.

Voit välttää kaiken tämän.

1. Laita pois henkisesti ja fyysisesti tämän henkilön kanssa

Jos ne ovat työtoverit, enää hyväksyä heidän kutsunsa. Jos se on poikaystävä, ottaa askel taaksepäin saada laakerit, jotta voit pysyä poissa. Jos se on perheenjäsen, tämä voi olla vaikeampaa, mutta on olemassa monia tapoja ottaa etäisyyttä tällainen henkilö.

2. ymmärtää, että ongelma ei ole sinulle

On tarpeen selvittää, miksi houkutellaan tämä persoonallisuuden tyyppi, mutta se on ainoa paikka, sinun täytyy laittaa keskittyä. Kaikki, mikä tämä henkilö sanoi tai teki sinulle on haaste ja se ei ole sinun syysi. Narsisti ei koskaan syyttää itseään.

3. Kun olet valmis toivottavasti pian, pysy poissa

Se on kivulias, mutta pysy kaukana muutenkin, ja nopeasti. Älä väitä niiden kanssa tai antaa selityksiä, kun he yrittävät tehdä pysyt. Kävellä ja katsoa taaksepäin. Voit olla iloinen teit. Jos on puolison tai poikaystävä, narsistit liikkua nopeasti. Viikkojen tai muutaman kuukauden, he ovat "rakastunut" jonkun toisen kanssa.

Älä lopeta lukeminen: Psykologinen piirteitä tekijä ja kierre väärinkäyttöä.

Ihmiset saattavat ihmetellä, miten annat jonkun nimellä "kaunis" paeta. Pysyä uskollisena itsellesi ja välitä mitä muut ajattelevat. Luottaa siihen, että mikä tahansa älykäs henkilö, joka oli samassa tilanteessa myös vieraannuttaa.

4. Unohda hyväksyntää toisten

Usein ihmiset, jotka tarvitsevat hyväksyntää muiden houkuttelevat tällaista väärinkäyttöä persoonallisuus. Älä katso joku muu "hyväksyttäväksi", koska he eivät koskaan tyytyväisiä. Jos tarkastellaan narsisti hyväksyttäväksi, sinun lasku tuntuu täysin väärin ja kadutte.

5. Rakasta itseäsi ja ympärillesi ihmisiä, jotka todella rakastavat sinua

Kun teet, täydellinen kuva hyvinvoinnin elämässäsi.

Tutkimus ja kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =