Porkkanamehu pitkäikäisyys

Tässä artikkelissa esittelemme resepti pitkäikäisyys, joka sisältää yksinkertaisen valmistusvaiheen porkkanamehu, joka voidaan tehdä hyvin nopeasti ja helposti.

Mehua pitkäikäisyys

Edut mehua ainesosia pitkäikäisyys

kaikki nämä ainekset keskenään voi tehdä paljon oman terveyden, ehkäisy monia vaivoja ja sairauksia ja antaa sinulle energiaa, Näiden ruokien päivittäin voi olla suuri ero teidän ruokavalio, mutta olisi liitettävä terveiden elämäntapojen kanssa hyviä ruokailutottumuksia ja säännöllinen liikunta, kuten aina mainittu artikkeleita.

Lopulta elävät pidempään ja nauttia pitkäikäisyys voi johtua useista tekijöistä, mutta epäilemättä terveellisen ruokavalion tekee voit nauttia enemmän, joka päivä elämäsi.

Inkivääri - super ruoka

Ginger root auttaa alentamaan kolesterolia ja taistella vatsa bakteerit, jossa ne pidetään vastuussa luoda ulkustauti. Vaikuttaa positiivisesti elpyminen suolistoflooran, voit hoitaa epäsäännöllistä jakkara ja lievittää migreenin ja kova päänsärky. Lievittää mahavaivat ja turvotusta, stimuloi liman eritystä, lievittää yskää ja kurkkukipua. Se on anti-sieni anti-myrkyllisiä anti-bakteerien ominaisuuksia, ja siksi sitä käytetään influenssan ehkäisyyn ja vilustuminen.

Lievittää pahoinvointia etenkin huimaus, aamupahoinvointi, pahoinvointi aiheuttamaa liikettä ja pahoinvointia kemoterapian aiheuttama.  Inkivääri on myös antihistamiini, ja sitä käytetään sen vuoksi allergiat, on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka toimivat hyvin nivelreuman, nivelrikon ja muiden luuston lihaksen ja sidekudoksen sairaudet.

Älä lopeta lukemista: Koska on jalka amputoitu puskuri malli

Kemiallisia ainesosia inkivääri, ovat käyttökelpoisia ehkäistäessä prosessissa prostaglandiinin biosynteesiä, joka on vastuussa ulkonäkö tulehdus. Se tehoaa niveltulehdus, se sisältää erityisiä entsyymejä, jotka ovat vastuussa katalyysiin proteiinin ruokaa, niin että aids ruoansulatusta. Kouristuksia ja estää kokeellisen mahahaavan syntymisen, mahan limakalvon vaurioita ja veritulppien muodostumista. Sitä käytetään myös hoitoon mahalaukun sairauksien, kuten dyspepsia, kouristelua ja ripulia.

Porkkana iho ja visio

Porkkana on hyvä sydän, hampaat ja ikenet. Se suojaa kehoa ja auttaa taistelussa sydänkohtauksen. Se myös parantaa visio, se voi ehkäistä syöpää ja tekee ihon näyttämään sileä, pehmeä ja kiiltävä.

antioksidantti apple

Apple auttaa vahvistamaan kehon koskemattomuuden, Se on erittäin hyvä auttaa laihtumaan ja stimuloi munuaisten toiminta, maksan ja sapen. Se suojaa myös sairauksien suuontelon, vaikuttaa ruoansulatukseen, suojaa sydäntä ja verisuonia, vähentää stressiä, väsymystä ja unettomuutta, suojaa bakteereita ja viruksia ja estää joidenkin syöpien samoin.

Sitruuna - Super alkalizing

Matalan sitruuna korkea verenpaine, hylkää toksiinit, vähentää kipua niveltulehdus, toimii infektioita vastaan, influenssa ja toimii myös sairauksia vastaan ​​suuontelon ja kielen. Voit vahvistaa immuunijärjestelmää ja estävät kehitystä infektioita. Puhdistaa maksan ja stimuloi työnsä edistää entsyymin tuotanto tässä elimessä. Se on luonnollinen antioksidantti antiseptinen, auttaa ja kouristukset ja vatsavaivoja, auttaa ruoansulatusta, normalisoi suolen toimintaa ja helppo ladata.

Älä lopeta lukeminen: Tiedä mitä haittoja elää tupakoitsija on

Se auttaa alentamaan verenpainetta ja lisää tasoa hyvän kolesterolin, alkaloitu kehon, ehkäisee kramppeja ja lihaskipua, säätelee aineenvaihduntaa, suojaa stressiä, ientulehdus ja vähentää aivohalvauksen riskiä. Estää sen muodostumisen munuaiskiviä ja sappikivet, suojaa osteoporoosia. Sitruuna on erinomainen ruokaa emäksiseksi kehon ja tasapainottaa happamassa pH: ssa.

mehuksi

yksinkertainen resepti elävät pidempään

Muista saamaan parempia etuja pitäisi aina kuluttaa luonnon juomia heti valmistelua.

ainekset:

  • gingerroot
  • 4 porkkanaa
  • 3 korttelin
  • Mehu puolen sitruunan

valmistelu:

Laittaa kaikki ainekset tehosekoittimessa mainittujen ja sekoitetaan hyvin, jotta saadaan homogeeninen seos. Juoda juoda aamulla, ennen aamiaista, välittömästi valmistella.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =