Paras elintarvikkeet silmäsi

Jos haluat pitää terveet silmät ja selkeää näkemystä, sinun täytyy huolehtia kehon ja syödä ravitsevia elintarvikkeita ja tulehdusta, koska se on helpompi ehkäistä kuin hoitaa silmäsairauksia.

katse

Paras elintarvikkeet silmäsi

Tässä muutamia tärkeitä vitamiineja ja ravinteita, jotka ovat tärkeässä asemassa hyvä visio:

Luteiini ja zeaxanthin

Niitä esiintyy suurina pitoisuuksina silmän makulan tarjoamaan kellertävä väri. Makula vastaa terävä keskiosa näöstä, jota tarvitaan ajaa ja lukea. Luteiini ja zeaxanthin on antioksidanttisia ominaisuuksia ja siten suojaavat aiheuttamia vapaita radikaaleja. Ravinnonlähteitä luteiinia ja zeaxanthin ovat kasvien lehdet tummanvihreä, hedelmiä ja munankeltuainen.

lykopeeni

Se on punainen pigmentti löytyy punaisia ​​hedelmiä ja vihanneksia, erityisesti tomaatit. Se on antioksidantti, joka auttaa suojautumaan silmänpohjan rappeuma ja niihin liittyviä geneettisiä sairauksia, kun keskeinen näkö on menettänyt vähitellen ja näkemystä hämärtyy. Tällä hetkellä noin 1,75 miljoonaa asukasta Yhdysvalloissa on edennyt tauti ikään liittyvä silmänpohjan rappeuma liittyy näön menetys. On arvioitu, että luku nousee lähes 3 miljoonaa vuoteen 2020 mennessä ylipainoisilla potilailla, joilla silmänpohjan rappeuma olivat yli kaksinkertaiset riskiä sairastua kehittyneitä muotoja silmänpohjan rappeuma verrattuna ihmisten normaalipainoinen. Lykopeeni ja muut karotenoidit voivat myös olla käyttökelpoisia glaukooman hoidossa.

E-vitamiini

Se on tärkeä antioksidantti ravinteiden joka voi auttaa estämään vahinkoja kehon soluihin. On terveellistä ja voi auttaa ehkäisemään joidenkin silmäsairauksien kuten silmänpohjan rappeuma ja harmaakaihi.

C-vitamiini

Se on antioksidantti, joka auttaa ylläpitämään näkökykyä. Tutkimuksen mukaan Japanissa vuonna 2010, C-vitamiini voi olla käyttökelpoinen vaihtoehtoinen hoito niille, jotka kärsivät glaukooma, silmäsairaus, jossa nesteen paine silmän sisällä kasvaa, ja jos potilas ei ole käsitelty voi näön menetys ja jopa johtaa sokeuteen. Glaukooma voi esiintyä kaikenikäisille, vauvasta aikuisten ryhmässä. Se on krooninen sairaus, joka vähitellen tekee sinut unohtaa ilman varoitusta ja usein ilman oireita. On arvioitu, että jopa 3 miljoonaa amerikkalaista, 40 vuotta on glaukooma. Glaukooma on toiseksi suurin syy näön menetyksen maailmassa.

Omega-3 rasvahappoja

Ne ovat myös hyödyllisiä ylläpitää näkökykyä. Tekemässä tutkimuksessa Johns Hopkinsin yliopistossa 2010 todettiin, että ihmiset, jotka olivat dieetillä Omega-3-rasvahapot olivat paljon pienempi todennäköisyys sairastua silmänpohjan rappeuma. Flaxseeds ovat hyvä lähde omega-3-ALA ja käyttökelpoisia hoidettaessa kuivan silmän oireita. Kuitenkin, DHA Omega 3 on olennainen osa aivojen, hermojen ja silmien kudoksia ja kun ALA on löydetty pellavansiemenöljy ja muiden kasvien elintarvikkeet voivat tulla kehon DHA, tämä konversio on osoittautunut rajoitettava ja joissakin olematon. Tämä on syy, miksi kasvissyöjille ja vegaaneille otettava DHA täydentää hyvälaatuisia. DHA: n lähde omega 3 elintarvikkeet ovat kylmän veden kalat, kuten lohi ja sardiinit.

Lähde: Tekijänoikeus © Natturalia.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 79