Luontaistuotteet Diabetes

Luontaistuotteet Diabetes

Insuliini on hormoni, jota haiman ja luonnollisesti säätelee glukoosin taso veressä ja on kulku kehon soluihin. Kun haima ei pysty tuottamaan tarvittavia määriä insuliinia joutuvat tyypin 2 diabetekseen, kun taas jos se ei tuota mitään määrää tämän aineen olemme kyseessä on tyypin 1 diabetes Tässä ehdotamme joitakin luontaistuotteet tulet auttaa hoitoon Sekä diabeteksen tyyppejä.

Luontaistuotteet Diabetes

kaneli
Kaneli tekee kehomme reagoimaan paremmin insuliinia. Tästä sekoitamme puoli tl kanelia kaksi ruokalusikallista voita (erityisen tehokas on maapähkinä) ja kaada on leikata omena palasiksi. Toinen vaihtoehto meillä on ostaa kaneliuutetta, jonka saa missään herbalist ja ottaa pari annosta 500 milligrammaa päivässä.

pellavansiemenet jauhe
Tämä aine on erittäin hyödyllistä diabeetikoille, koska sen korkea kuitupitoisuus, joka auttaa kehon säädellä sokeria veressä ja stimuloi aineenvaihduntaa. Resepti tämän korjaamiseksi on lisätä yksi tai kaksi ruokalusikallista viljan lasi mehua tai vettä ja ottaa aamiaisella.

Älä lopeta lukeminen 5 suuri tervettä osuudet mausteita ruuassa.

Kalanmaksaöljy
Tutkimukset ovat osoittaneet, että kalanmaksaöljyä on erinomainen kehomme rasvan imeyttämiseen paremmin ja siten auttaa meitä säilyttämään hyväksyttävää glukoosi. Näissä tapauksissa on parempi kysyä luotettavien lääkäriltäsi annokset, jotka sopivat paremmin.

Vihreät lehtivihannekset

Pinaatti on hyvin ravitsevaa. Pinaatti sisältää vitamiineja, joiden joukossa ovat A-vitamiini, B2, B6, C, E ja K on erittäin ravitsevaa ruokaa tarjonnan vitamiini täydennetään merkittävästi diabeteksen tukevat näkemystä, säädetään paremmin iholle ja auttaa käsittelemään infektioita näköisiä. Lähde mineraaleja ovat rauta, kalsium, natrium, fosfori, magnesiumia ja kaliumia. Tämä tekee pinaattia luonnollisen lääke diabeteksen

Luonnollinen ravinto Diabetes

artisokat
Artisokat on useita ominaisuuksia, jotka auttavat kehomme vakauttaa verensokeria, joten saanti on erittäin suositeltavaa kärsivien diabetes. Kuten monet ihmiset eivät pidä sen rakenne, vaihtoehto meillä on keittää sitä vähintään tunnin ajan ja juodaan ylös tuloksena liemi. Lasi päivässä riittää.

Ei lopettaa lukeminen: yrttejä lievittää kihti - kiteytyminen virtsahapon niveliin

porkkana
Jotkut mehut ovat menossa auttaa taistelussa diabetesta tehokkaasti ja herkullinen aikaa. Ne tarjoavat myös useita ravintoaineita, jotka on hyvin positiivinen yleistä terveyttä kehomme. Tältä osin ehdotamme, että introduzcáis tehosekoittimessa porkkana liittyy kaksi varret selleri ja pieni kuoritut perunat. Täytyy olla humalassa tuolloin niin, että mehu ei menetä vitamiineja.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5